unknown_awareness Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, τον ερχόμενο Οκτώβρη θα μπω στο 4ο έτος της σχολής μου και θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο είναι εφικτό να δουλεύεις (part -time) και να σπουδάζεις παράλληλα? Η σχολή μου δεν έχει υποχρεωτική παρακολούθηση ούτε εργαστήρια ( θεωρητική γαρ) αλλά δεν θέλω να χάσω τελείως επαφή με τις παρακολουθήσεις κλπ Σκεφτόμουν για διανομέας φυλλαδίων.. 'Οποιος έχει προσωπική πείρα επί του θέματος,ας μας πει.. Υ.Γ Μένω Αθήνα.
Ziguala Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, τον ερχόμενο Οκτώβρη θα μπω στο 4ο έτος της σχολής μου και θα ήθελα να ρωτήσω κατα πόσο είναι εφικτό να δουλεύεις (part -time) και να σπουδάζεις παράλληλα? Η σχολή μου δεν έχει υποχρεωτική παρακολούθηση ούτε εργαστήρια ( θεωρητική γαρ) αλλά δεν θέλω να χάσω τελείως επαφή με τις παρακολουθήσεις κλπ Σκεφτόμουν για διανομέας φυλλαδίων.. 'Οποιος έχει προσωπική πείρα επί του θέματος,ας μας πει.. Υ.Γ Μένω Αθήνα. μιλούσα με μια φοιτήτρια μέσα σε κτελ και λέγαμε για τα ιδιαίτερα και πόσο μπορείς να χρεώσεις κτλ και σε μια φάση της λέω "ε οκ αν εδραιωθείς όμως στον χώρο μπορείς να χρεώσεις λίγο παραπάνω" και με ρωτάει "τι σημαίνει εδραιωθείς;" και ήταν φιλόλογος 4ο έτος.
panosno1com Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μστα απο τοσο περπατημα για διανομεας φυλλαδιων ,δε θα χεις ενεργεια να πας για μαθημα :Ρ
unknown_awareness Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 μιλούσα με μια φοιτήτρια μέσα σε κτελ και λέγαμε για τα ιδιαίτερα και πόσο μπορείς να χρεώσεις κτλ και σε μια φάση της λέω "ε οκ αν εδραιωθείς όμως στον χώρο μπορείς να χρεώσεις λίγο παραπάνω" και με ρωτάει "τι σημαίνει εδραιωθείς;" και ήταν φιλόλογος 4ο έτος. Ziguala,οκ έπεσες σε περίπτωση αλλά τι σχέση έχει αυτό που γράφεις για τη φοιτήτρια φιλολογίας με εκείνο που έγραψα εγώ για την απουσία εργαστηρίων και τη μη υποχρεωτική παρακολούθηση? Ότι δηλαδή δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη λέξη επειδή η σχολή δεν έχει τα προαναφερόμενα? Panosno1com , θα κοιτάξω για μέρες που δεν θα χω μάθημα + Σάββατο πρωι π.χ
Ziguala Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ziguala,οκ έπεσες σε περίπτωση αλλά τι σχέση έχει αυτό που γράφεις για τη φοιτήτρια φιλολογίας με εκείνο που έγραψα εγώ για την απουσία εργαστηρίων και τη μη υποχρεωτική παρακολούθηση? Ότι δηλαδή δεν γνώριζε τη συγκεκριμένη λέξη επειδή η σχολή δεν έχει τα προαναφερόμενα? Panosno1com , θα κοιτάξω για μέρες που δεν θα χω μάθημα + Σάββατο πρωι π.χ Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα της δεν περιορίζεται σε μια λέξη μόνο... όπως πχ αν έπιανα έναν μαθηματικό να μην ξέρει να βγάλει μια παράγωγο σίγουρα δεν θα ήταν το μοναδικό του πρόβλημα εκεί.... Και ναι είμαι βέβαιος στο ότι το πρόβλημα αυτό υπάρχει επειδή παπαγαλίζετε κάποιοι τις sos σημειώσεις κάθε εξεταστική χωρίς να πατάτε στα μαθήματα και μετά παίρνετε τον τίτλο του φιλολόγου. (εν το μεταξύ το να μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να πω με την πρώτη στο κείμενο μου είναι μέσα στο skillset ενός καλού φιλολόγου) Δεν λέω απαραίτητα πως είσαι και εσύ τέτοιος απλά θέλω να επισημάνω πως το γεγονός του ότι δεν είσαι υπόχρεος να παρακολουθείς μαθήματα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Τέλος μέσα στο μήνυμα μου μιλούσα για ιδιαίτερα γιατί δεν κάνεις και εσύ κανένα με πχ 5 ευρώ την ώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα