funbreaker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ανάβει η μάνα μου χθες το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα και πέφτει και η ασφάλεια. Μετά από αυτό σήμερα το πρωί ο λέβητα έδινε ζεστό νερό διακοπτόμενα. Επίσης έσταζε λίγο από μια γωνία. Φωνάζω τον τεχνικό και μου λέει καμμένη πλακέτα= 150€ + ΦΠΑ + 25€ ΕΡΓΑΤΙΚΑ. 1. Μπορεί να υποθέσει κανείς πώς έγινε το κακό? 2. Παιζει να το ξαναπάθω αν δεν βρούμε το αίτιο? 3. Να με δούλεψε ο τεχνικός υπάρχει περίπτωση?
andreapaog328 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 1. μπορεί να έφαγε άκυρο όπως σήκωσες πάλι την ασφάλεια, μπορεί ναγινε καμια υπέρταση που δεν πήρες χαμπάρι, μπορεί απλά νατανε τυχαίο γεγονός, δηλαδη τρέχα γύρευε. 2. μπορεί ναι μπορεί όχι. πόσο χρονών ήταν ο λέβητας? 3. υπάρχει καλή πιθανότητα. πως ακριβως διαπίστωσε οτι είναι καμμένη? έβαλε άλλη και δούλεψε? τοβαλε μπροστά και απλά δε δούλευε? λεωγωτωρα.
papars Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μπορεί να έσκασε πυκνωτής στην πλακέτα και να είναι εύκολη η επισκευή της.
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 τι εννοείς έσταζε απο μια γωνία; εκεί που έχει την πλακέτα ή σε άλλο σημείο;
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Σε αλλο σημειο αλλα ο τεχνικος είπε πως μπορεί να βραχηκε. Μου δειξε και κατι λιγα ασπρα σαν αλατα στην πλακετα η οποια οπτικα φαινοταν οκ. Για επισκευη της δεν μιλησε καν.
keravnos21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Επισκευή αν οντως εχει πιασει αλατα δεν γινεται, δεν βγαζεις καμια φωτογραφια να την δουμε ?
andreapaog328 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 αφου δε φτιαχνεται οπως σου είπε, την πηρε μαζί του γιατί?
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εγώ θα την ζήταγα πίσω και να ρωτήσεις και την γνώμη κάποιου άλλου τεχνικού; Μπορεί να επισκευάζεται και αυτός να σου είπε ότι "δεν επισκευάζεται" για να την φτιάξει και να στην πουλήσει σαν καινούργια. Με ποιό δικαίωμα παίρνει κάτι που δεν του ανήκει και ας είναι για πέταμα. 1
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Ε δεν θα μου φέρει απόδειξη αγοράς? Ισως την πήρε για σύγκριση.
veteranos123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Η εμπειρία μου από τους ελ.επαγγελματίες είναι πως αν δεν ζητήσεις απόδειξη δεν θα στην δώσει. Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα την πλακέτα πίσω και θα ζητούσα και από δεύτερο τεχνικό γνώμη.
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Η πλακέτα σίγουρα επισκευάζεται απο ηλεκτρονικό απλά δεν ξέρω αν συμφέρει το κόστος επισκευής συγκριτικά με το κόστος αγοράς καινούργιας. Απο την στιγμή που πρόκειται για βραχυκύκλωμα απο νερό δεν θα έχεις τα ίδια προβλήματα αν βρεις την αιτία της διαρροής και την επισκευάσεις. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2016 από Ziguala
funbreaker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 150+ΦΠΑ η καινουρια. Λογικά θα συμφέρει ομως αυτα θελουν χρονο που δεν εχω και δεν μπορω να ειμαι και χωρις ζεστο νερο για πολυ.
Ziguala Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 150+ΦΠΑ η καινουρια. Λογικά θα συμφέρει ομως αυτα θελουν χρονο που δεν εχω και δεν μπορω να ειμαι και χωρις ζεστο νερο για πολυ. καλοκαίρι είναι σιγά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα