ny_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπερα σε ολους, το πρωτο μου μνμ εδω, μολις σημερα εκανα την εγγραφη μου! Εχω μια απορια σχετικα με το Aliexpres, εχω δημιουργησει κανονικα εκει λογαριασμο, ομως θελω να ρωτησω το εξης : Θελω να αγορασω ενα προιον απο εκει, αλλα δεν θελω να δημιουργησω λογαριασμο στο Alipay, θελω απλα να κανω Checkout με την Mastecard μου, ειναι κατι τετοιο εφικτο η με υποχρεωνει αναγκαστικα να κανω Alipay Acc. ? Μηπως πρεπει να κανω για να εχω την προστασια των 60 ημερων που δινει το Aliexpres η καμια σχεση? Καπου διαβασα οτι ειναι αναγκαστικο να κανεις, και επισης σου τραβαει και 1.50 ευρω like paypal για να κανει την εξακριβωση οτι εισαι εσυ , και υστερα απο καποιες μερες στα επιστρεφει ( η στην καρτα απο οπου τα τραβηξε ειτε μεσα στο balance alipay , δεν ειμαι σιγουρος ακριβως) Την βοηθεια σας λοιπον . Σας ευχαριστω! Ps: Ζηταω συγνωμη αν τοποθετησα το thread σε λαθος Section .
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω το λογο που δεν θέλεις να κανει alipay, δηλαδη τι θελεις να δίνεις το αριθμό της κάρτας σου σε καθε πωλητή της Κίνας και να μην εχεις και την προστασία του alipay To alipay δεν κρατάει τίποτα για εγγραφή και ο συνδυασμός alipay aliexpres για μένα ειναι κλάσεις ανώτερος απο αυτόν του paypal ebay που ειδικά τώρα τελευταία με τα cc μας τα εχει κάνει τούμπανα
ny_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαίνω το λογο που δεν θέλεις να κανει alipay, δηλαδη τι θελεις να δίνεις το αριθμό της κάρτας σου σε καθε πωλητή της Κίνας και να μην εχεις και την προστασία του alipay To alipay δεν κρατάει τίποτα για εγγραφή και ο συνδυασμός alipay aliexpres για μένα ειναι κλάσεις ανώτερος απο αυτόν του paypal ebay που ειδικά τώρα τελευταία με τα cc μας τα εχει κάνει τούμπανα Δεν γνωριζω απο aliexpres & alipay για αυτο και ρωταω μην κανω καμια χαζομαρα! Ειναι η πρωτη φορα που θα κανω αγορα απο εκει. Δηλ. πριν κανω την αγορα να κανω λογαριασμο στο alipay ? Σιγουρα δεν κραταει τπτ ομως? Γιατι οπως γραφω και παρα πανω, καπου διαβασα οτι σου κραταει 1.50 και μετα καποιες μερες στα κανει refund
dendenden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σήμερα που σύνδεσα μια mastercard στο ALIPAY μου κράτησε 0.01€ και το επέστρεψε άμεσα νομίζω.
ny_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σήμερα που σύνδεσα μια mastercard στο ALIPAY μου κράτησε 0.01€ και το επέστρεψε άμεσα νομίζω. εκανα και εγώ πριν λογαριασμό, και μου κράτησε και εμένα 0.01. όλα καλά, απλα μου γεννήθηκε μια απορία ακόμα, κατά την εγγραφή ζητούσε αριθμό ταυτότητας η άλλου εγγράφου, έβαλε κανεις τα σωστά στοιχεία εκεί; δεν μιλάω για τo verification..
ny_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Εκεί δουλεύουν οι πιστωτικές; Ναι κανονικα, εκτος απο τις Ελληνικες φυσικα
localy Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Τον αριθμό της ταυτότητας έβαλα εγώ. εκανα εγγραφη στο alliexpress και θελω να βαλω μια καρτα στο alipay και οταν παω να δωσω τα στοιχεια δεν ξερω την μα επιλεξω στο Identification doc type και Identity doc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα