Προς το περιεχόμενο

"Setup was unable to create a new system partition"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα πήγα να κάνω φορματ στον υπολογιστή μου και μου έβγαλε στο disk 0 partition 1 (type primary) το μηνυμα "Setup was unable to create a new system partition"... η εγκατασταση γινεται με ενα στικακι μου Kingstons DT3.0 G2 (16GB).Τι μπορώ να κάνω για να το διορθόσω, επειδή τον χρειάζομαι άμεσα τον υπολογιστή...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης έχω βγάλει τους άλλους 2 δίσκους που έχω και πλέον είναι μόνο ο 320GB On που εχω για τα Windows 7(όλοι οι δίσκοι είναι HDD).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σύνδεσε τον δίσκο στη θύρα sata0. Άλλαξε απο το BIOS το mode των sata θυρών απο IDE σε ACHI ή το ανάποδο.

Φίλε μου η μητρική μου έχει 6 θέσεις sata απλά δεν έχει αριθμούς... και άλλαξα από IDE σε ACHI και πάλι τα ίδια... Επίσης δεν μου εμφανίζεται το System Reserved που έπρεπε να είναι περίπου 100MB...

Επεξ/σία από Phoenix_1996
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε μου θεωρω πως δεν ειναι το sata mode δεν πρεπει να φτεει αυτο μηπως φτεει το στικακι που χρησιμοποιεις?

Δυστυχώς δεν ξέρω αν φτεει το usb...
Δημοσ.

Μου εχει συμβει σε εγκατασταση win7.. σε τι δισκο προσπαθεις να κανεις εγκατασταση?

Δημοσ.

Eπαθα το ιδιο πριν λιγες ημερες προσπαθωντας να εγκαταστησω τα win 7 και δεν διαμορφωνε νεο partition.

Τελικα, μολις εκαψα το iso των win σε δισκο dvd και ξανα δοκιμασα, το προβλημα επαψε να υπαρχει. Εφταιγε το στικακι με τα win που προσπαθουσα να περασω.  Δεν καταλαβα γιατι, μιας και το ιδιο iso εκαψα και στον δισκο dvd.

Για προσπαθησε το ετσι μπας και σου λυθει το προβλημα.

Δημοσ.

Ξέρεις να δουλεύεις καθόλου το diskpart? Μπορείς να δοκιμάσεις να bootareis και να  μπείς στο diskpart να φτιάξεις μόνος σου τα partitions . Επίσης αν και συνήθως εμφανίζει locked partition , μήπως έχεις κανένα hibernate ενεργοποιημένο και δεν σε αφήνει να κάνεις format των δίσκο?

Έκανα πάντως τώρα και μία γρήγορη αναζήτηση και αναφέρουν αρκετοί παρόμοια προβλήματα και με stickakia Kingston, έχεις κανένα άλλο να δοκιμάσεις?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις...kingston στικακι εχω και μου το εκανε.  Και το ωραιο ειναι πως νομιζα πως χτυπησε ο σκληρος μιας και δοκιμασα 2-3 iso.

Το καλο της ιστοριας ειναι πως πηγα και αγορασα τον evo 850 να δοκιμασω και εγω τους ssd, και οταν μου το εκανε και σε αυτον, εφαγα μια φρικη. Τυχαια πλεον μην μπορωντας να σκεφτω τιποτε αλλο, βρηκα κατι ξεχασμενα dvd δισκακια, εκαψα το iso και ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...