LiquidTroll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Για πειτε ρε παιδες..... Πως την βγάζετε....έχετε δουλειές? Πάτε σε συνεντευξεις? Και αν οχι , πως την βγάζετε? Γιατι ξανα εγινα ανεργος και δεν την παλευω μια.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εσύ φίλε μου δεν είχες δικιά σου επιχείρηση; Ή σε μπερδεύω; 2
Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Εσύ φίλε μου δεν είχες δικιά σου επιχείρηση; Ή σε μπερδεύω; Το έκλεισε το μαγαζί τον Απρίλιο 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Το έκλεισε το μαγαζί τον Απρίλιο Το είχα χάσει αυτό, κρίμα...
georgekz750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Οχι οτι εχω καμια σουπερ δουλεια,αλλα ισα ισα με την ψυχη στο στομα την ψιλοπαλευω,οπως οι περισσοτεροι που λεμε οτι εχουμε μια δουλεια σημερα στον ιδιωτικο τομεα. Ενα μικρο διαστημα που ειχα μεινει χωρις δουλεια (με κανα μεροκαματο που και που) προσπαθουσα με καθε τροπο να παραμεινω ψυχραιμος γιατι οταν εχεις μαθει να δουλευεις απο παιδι και να πληρωνεις τα παντα στην ωρα τους,δεν σου κακοφαινεται απλα,σε ισοπεδωνει. Δυστυχως για ολους αυτους που κυβερνουσαν,κυβερνουν ή θα κυβερνησουν,αυτο ειναι απλα...αριθμοι. Αντι να δωσουν κινητρο στον κοσμο να μην κλεισει τα μαγαζια του (ποσο μαλιστα σε ανεργο κοσμο να ανοιξει ενα μαγαζι),κοιτανε πως θα σκοτωσουν και οσους απεμειναν. Τις συνεντευξεις τις θεωρω μεγαλη μουφα,νομιζω οτι ο μονος τροπος να βρει κανεις μια δουλεια ειναι μεσω γνωστου που θα τον προτεινει καπου κυριως γιατι ξερει καλα τη συγκεκριμενη δουλεια και δευτερευοντως λογω του καλου του χαρακτηρα. 15
Backpacker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι άνεργος εδώ και 2 μήνες και γύρισα ελλάδα (η δουλεια ήταν εξωτερικό)...προσωπικά μου φαίνεται θετική ως τώρα η εμπειρία καθώς δούλευα πάντα ακομα και φοιτητής και χαίρομαι τώρα τον απλετο ελεύθερο χρόνο και κάνω πράγματα που είχα στο μυαλό μου καιρό.(βιβλία-εκδρομές-ταινίες και σειρές) Τελευταία φορά που δεν δούλευα ήταν πριν 6 χρόνια όταν έκανα το φανταρικό μου. Θα την κάνω πάλι για έξω βέβαια τον χειμώνα για δουλειά αλλά προς το παρόν μου φαίνεται οκ. Ευτυχώς βέβαια έχω και τώρα ένα αξιοπρεπές εισόδημα για τα ελληνικά δεδομένα...αν ημουν άφραγκος και έψαχνα δουλειά Ελλάδα σίγουρα θα το έβλεπα αλλιώς το θέμα. Αλλά εφόσον υπάρχει η λύση του εξωτερικού όλα είναι απλά. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2016 από Backpacker 1
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 άνεργος 1 χρόνο περίπου,έχω πάει σε άπειρες συνεντεύξεις και έως τώρα τίποτα. Γνωστό δεν έχω δυστηχως...
livefreeordie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 άνεργη κλασικά ! έχω δουλέψει 2 φορές με σύμβαση αλλά ως εκεί. για κάτι σταθερό ,τίποτα ακόμη. κοιτάω να την κάνω για έξω πλέον γιατί αυτήν η χώρα όσο πάει γίνεται και πιο σιχαμερη. 2
livefreeordie Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Γιατί να φύγετε βρε παιδιά;Δεν σας αρέσει εδώ με τους γέρους,τους πακιστανούς και τους δημοσίους υπαλλήλους; σιγα δεν είναι αυτοί το πρόβλημα. όπως τα λέει κι ο sellers άλλωστε. το πρόβλημα είναι η κατάντια αυτής της χώρας που πάει από το κακό στο χειρότερο σε όλους τους τομείς.
dimitrisOP Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Βασικά χέστηκα αν έχει πακιστανος γέρους η οτιδήποτε αλλο, εγώ έναν αξιοπρεπή μισθό θέλω, σωστό φορολογικό σύστημα και ένα κάλο σύστημα υγείας Επειδή αυτά δεν υπαρχουν εδώ και εγώ με την σειρά μου την κάνω για εξω 4
Backpacker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Στην Ελλάδα απλά δεν είναι βιώσιμη πλέον η κατάσταση γιατί ξέρεις οτι δεν θα καλυτερεύσει τίποτα για πολλά χρόνια ακόμη. Γιατί δεν υπάρχει η παραμικρή προοπτική. Η Ελλάδα πλέον είναι μονο αν έχεις καμια οικογενειακή επιχείρηση που πάει καλά ώστε να στην δώσει ο πατέρας σου όταν βγει στην σύνταξη...ή αν δουλεύεις στο δημόσιο. Αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος ή ελεύθερος επαγγελματίας ή πας να ανοίξεις δική σου επιχείρηση κλάφτα χαράλαμπε. Οι δουλειές είτε του ποδαριού είτε στο αντικείμενο του ο καθένας των 500-800 ευρώ ειναι καλές μέχρι τα 30. Μετά δεν έχουν νόημα εκτός αν θέλεις να ζεις μια ζωή σαν φοιτητής. Προοπτική και εξέλιξη στην ζωή σου όμως δεν πρόκειται να υπάρξει. 3
LiquidTroll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πάντως επειδή είχα σχολη πληροφορικής , την οποία δυσυχώς έκλεισα , σας λέω ένα πράγμα. Ολες οι σχολες που ξέρω , το 14-5 μπήκανε μέσα. Ειδικά το προηγούμενο καλοκαίρι. Και τώρα πάνε λίγο να συνέλθουνε. Γενικά , πλέον , στην Ελλάδα , μόνο οι μεγάλες επιχειρήσεις αντέχουν. Αυτοί που μπορούνε δηλαδή να τσοντάρουν τα χαμένα. Αυτοι που έχουνε κεφάλαια. Τα ίδια γίνοντε σε όλους τους κλάδους , πάρτε παράδειγμα πχ. την Ηλεκτρονική ή τον Παπασωτηρίου που κλείσανε. Εάν δεν υπάρχει πολυεθνική απο πίσω (βλέπε πχ. Κωτσόβολος) δεν την παλεύεις ως επιχείρηση σήμερα..... Πάντως μπορώ να πω ότι απο τον Απρίλιο έχω πάει σε 6 συνεντεύξεις , το οποίο είναι θετικό , τουλάχιστον η Πληροφορική κάτι έχει ακόμα , παίζουν δουλίτσες , αλλά πολύς ο ανταγωνισμός. Ιδωμεν... 3
georgekz750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μακαρι να σου κατσει δουλιτσα αμεσα και να ειναι και καλη. Παντως για πληροφορικη και δικτυαδες μου χει πει φιλαρακι μου οτι στην Τσεχια παιζουν πολυ καλες δουλειες και καλοπληρωμενες,σε περιπτωση μεταναστευσης για καποιον που ειναι εξειδικευμενος πανω σε αυτον τον τομεα. 2
Backpacker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Μακαρι να σου κατσει δουλιτσα αμεσα και να ειναι και καλη. Παντως για πληροφορικη και δικτυαδες μου χει πει φιλαρακι μου οτι στην Τσεχια παιζουν πολυ καλες δουλειες και καλοπληρωμενες,σε περιπτωση μεταναστευσης για καποιον που ειναι εξειδικευμενος πανω σε αυτον τον τομεα. 7 στους 10 φίλους μου που ασχολούνται με τον κλάδο έχουν πάει Τσεχία-Σλοβακία...περνάνε ζωάρα όπως μου λένε και όπως είδα και ο ίδιος 2 φορές που έκανα επισκέψεις εκεί. Τα λεφτά αξιοπρεπέστατα για τις χώρες που ζούνε...και έχουν κάνει καλά παρεάκια (Μπρνο-Πραγα-Μπρατισλάβα)...έχουν και τις ντόπιες υπεργυναικάρες. 7
king2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τα πραγματα θα χειροτερεψουν ακομα πολυ περισσοτερο.Μεχρι το 2022 η φορολογια θα εχει παει στο 85%(26% φορος+27% ασφαλεια που ολοι ξερουμε οτι ειναι επιπλεον φορος απλα το ονομασαν ετσι +100% προκαταβολη απο το 26%+ενφια+φορος αλληλεγγυης+καποια ακομα.Βγαινει 85-90% φοροι απο τα κερδη.Εχουμε δηλαδη 50χιλιαρικα κερδη σε περνουν τα 45000. Η ανεργια ειναι απλα για να λεμε οτι υπαρχει.Και οσοι δουλευουν παλι μεσα ειναι ειδικα αυτοι που περνουν 400 ευρω για 10ωρες δουλειας χωρις ενσημα(καθαρη εκμεταλλευση). Οσο εχουμε ζωα πολιτικους που περνουν 10χιλιαρικα το μηνα με αφορολογητο >100000 με ολα πληρωμενα+μιζες+μεγαλους γιατρους/δικηγορους/τραπεζιτες/ασφαλιστες που κατακλεβουν το κρατος και δηλωνουν 10000 και εχουν αλλα 5εκατομμυρια σε μαυρο χρημα ποτε δεν θα παει μπροστα αυτη η χωρα. Και η μαλακια ειναι οτι παντα την πληρωνει αυτος που δεν φταιει δηλαδη ο απλος λαος που εχει το σπιτι του τα παιδια του την δικια του επιχειρηση την οποια την εφτιαξε με τεραστιες προσπαθειες και στερηθηκε παρα πολλα και τωρα ερχονται αυτα τα ζωα και σε κλεβουν τα ΔΙΚΑ σου χρηματα μεσα απο τα χερια.Αυτη ειναι η Ελλαδα και δυστυχως δεν βλεπω μελλον για σπιτι οικογενεια κτλ με αυτους που κυβερνανε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις