kayato Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 πρεπει να έχεις αρκετους μαθητες για να ζησεις μονο με αυτό, επιπλέον δεν εχεις και ασφάλεια.
LifeAndHope Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Η μουμιοποίηση βλέπω θα πέσει σύννεφο για να μην χαθεί η σύνταξη. 2
kayato Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 δε ξέρω πόσα ενσήμα έχετε σεις αλλά εγω κοντεύω τα 50 γαρ , ζούγκλα μαύρης εργασίας .
dimitrisOP Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 δε ξέρω πόσα ενσήμα έχετε σεις αλλά εγω κοντεύω τα 50 γαρ , ζούγκλα μαύρης εργασίας . 342
zio10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 δε ξέρω πόσα ενσήμα έχετε σεις αλλά εγω κοντεύω τα 50 γαρ , ζούγκλα μαύρης εργασίας . Τα υπόλοιπα χρόνια που δούλευες εκτός από τα δύο του φροντιστηρίου; Ιδιαίτερα;
kayato Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Τα υπόλοιπα χρόνια που δούλευες εκτός από τα δύο του φροντιστηρίου; Ιδιαίτερα; zio δουλευα σε τμημα μηχανογράφησης για 6 μηνες , αργοτερα ως βοηθος οδηγου στην algida 1 χρονο και ιδιαιτερα. 1
Anastazio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 ο καθενας αμοιβεται οσα αξιζει τα αλλα ειναι δικαιολογιες στον εαυτο μας για να αισθανομαστε καλα(για αυτο γινε καλυτερος και αδραξε τις ευκαιρις της ζωης ). Για καθε Ελληνα ανεργο υπαρχει ενας πακιστανος που αφησε την χωρα του και δουλευει σε βενζιναδικο , ενας αλβανος που οργωνει τα χωραφια , ενας μολδαβος που ειναι οικοδομος και μια ρωσσιδα που ειναι πουτανα. Ολοι αυτοι δεν ειμαι μαλακες να τρωνε σκατα αλλα αγωνιστες που κανουν οτι καλυτερο μπορουνε με οσα τους εδωσε ο θεος. Η Ελλαδα ειναι μια απο τις πιο προνομιουχες χωρες του κοσμου λογω ΕΕ. Αυτη την στιγμη πας σε οποια χωρα της Ευρωπης θελεις full δικαιωματα νομιμος και το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να τους πεισεις να σου δωσουν δουλεια. Πηγαινε πες το στον πακι που ηρθε σε κονταινερ και τον κυνηγα η χρυση αυγη ενω προσπαθει να μαθει ελληνικα. Εγω δεν λυπαμαι κανεναν που δεν εχει σοβαρα σωματικα ή πνευματικα προβληματα να μην βρισκει δουλεια ή να κλαιγεται για το ποσα βγαζει. Οποιος πιστευει οτι πρεπει να βγαζει πιο πολλα το μονο που εχει να κανει ειναι να στειλει το βιογραφικο του εκει που πιστευει οτι του αρμοζει. Ακομα θυμαμαι προ κρισης τον ανειδικευτο 18χρονο χωρις γλωσσες εργατη που ειχε 800 ευρω 14 μισθους εφαπαξ και συνταξη πριν τα 60 να κλαιγεται πως θα ζησει ο κακομοιρος.Αντι να σκεφτει πως μπορει να μαθει να κανει κατι που θα του βγαζει χρηματα να θεωρει υποχρεωση του κρατους και των επιχειρησεων να τον πληρωνουν πανω απο αυτο που παραγει. Ζουμε σε ενα καπιταλιστικο συστημα που αμοιβονται οι επαγγελματικες δεξιοτητες αναλογα με την αγορα(προσφορα και ζητηση). Οσο για τι επιχειρησεις υπαρχουν οι μαγκες που τις φτιαχνουν και κονομανε και αυτοι που επειδη το 2016 ειναι δυσκολα σου λεει καλα εκανα και δεν εφτιαξα μια τα προηγουμενα χρονια να κονομησω και εγω. Ένας αισιόδοξος βλέπει μια ευκαιρία σε κάθε καταστροφή. Ένας απαισιόδοξος βλέπει μια καταστροφή σε κάθε ευκαιρία. Τσωρτσιλ Με την παραπανω λογικη δεν ειναι παραξενο που το Εσπα μενει ανεκμεταλλευτο τοσα χρονια απο χωρα με 30% ανεργια.Η λογικη του Ελληνα ειναι να χωθει καπου και να εχει σταθερο μισθο καθε μηνα , λες και εχουμε κομμουνισμο. Τελος να μην ξεχναμε οτι ο Ελληνας ειναι απο τους πιο διεφθαρμενους λαους στην Ευρωπη , με την διαφθορα και την καθημερινη παραβαση ολων των νομων στο αιμα του. Φοροφυγας, απατεωνας, εκβιαστης , εμπορος ναρκωτικων , εμπορος λευκης σαρκος , παρασιτο με τα λεφτα των αλλων, παρτακιας , ψευτης και κομματοσκυλο . Προφανως μια τετοια φυλη ειναι αδυνατο να φτιαξει οργανωμενες δομες για την παραγωγη πλουτου. Το προσφυγικο ηταν το τελευταιο δημοσιο ξεφτυλισμα της χωρας που επειδη τοσα χρονια τα κονομαγαν εμποροι ,αστυνομικοι και πολιτικοι καναμε πουτανα την Ευρωπη επειδη δεν ειχαμε μεριμνησει για τα ματια του κοσμου να υπαρχει ελεγχος στο τι μπαινει και βγαινει. Ασε τον τσωρτσιλ ήσυχο και πέσε για υπνο πληζ.
ALLisCHAOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αυτό που κάνουμε τόσα χρόνια ειναι να αντιγράφουμε.... εκει ειναι το πρόβλημα.... Ο σκοπός ειναι η πρωτοβουλία!!! Η Γερμανία ήταν ενα μάτσο αγριάνθρωποι που τρώγανε βελανίδια στα δάση πριν ~800 χρόνια η νότια κορέα ήταν κάτι σαν την Ελλάδα στην τουρκοκρατία πριν 70 χρόνια (όταν εμείς δηλαδή το 1950 ήμασταν πολύ πιο μπροστά) και τώρα είναι τίγκα στους ουρανοξύστες και τις βιομηχανίες από κινητά μέχρι αυτοκίνητα και αεροπλάνα κτλ Εγώ δεν είπα να αντιγράψουμε κάποιον αλλά να προοδεύσουμε να ακολουθήσουμε την εξέλιξη δηλαδή. Πιο απλά να επικεντρωθούμε στο τι μπορούμε να κάνουμε για να εξελιχτούμε σαν χώρα και όχι να γυρίσουμε πίσω στα ήσυχα γιαυτό δεν πάμε μπροστά όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου γιατί δεν κοιτάμε πως να γίνουμε καλύτεροι αλλά πως θα γίνει να βολευτούμε με κάνα μεροκάματο χωρίς πολλά πολλά (χωραφάκι, κάνα μπουτάκι και καμια κομπινούλα για τους τουρίστες κτλ ) 1) Τι στο διάολο γίνεται με το φυσικό αέριο να το εξορύξουμε μόνοι μας ΧΘΕΣ όχι σήμερα με δικές μας δυνάμεις όχι σε 10 χρόνια απο τώρα όχι να φέρουμε πχ τους Γάλλους ας πούμε και να μας δίνουν ενα κομμάτι ψωμί από τα κέρδη τους. 2) Βιομηχανία ο βασικός μισθός μας είναι ελάχιστα πιο μεγάλος απο αυτόν του Κινέζου στα εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας αυτό είναι μειονέκτημα μεν (μιας και ανεβάζει το συνολικό κόστος) (EDIT: άκυρο αυτό που έγραψα βασιζόταν σε στοιχεία που είχα δεί πριν μερικά χρόνια τώρα απότι φαίνεται ο μέσος μισθός ενός εργάτη στην κίνα ειναι 62029 CNY δηλαδή περίπου 8321 ευρώ τον χρόνο δηλαδή παίρνουν κοντά στα 700 ευρώ τον μήνα μέσο όρο!!! άρα σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας ο μιστός τους είναι ακόμη μεγαλύτερος πλέον!!! άρα ήδη είμαστε ανταγωνιστικότεροι χωρίς να βάλουμε υπόψιν μας τα άλλα θετικά που έχουμε και είχα γράψει παρακάτω) αλλά έχουμε το εξής πλεονέκτημα: είμαστε μέσα στην ΕΕ και δεν μας χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα απο τους μεγάλους καταναλωτές τεχνολογίας στην ευρώπη (και άρα γλυτώνοντας απο φόρους εισαγωγής και μεταφορικά αλλά και ο μειωμένος χρόνος απο την παραγωγή στην κατανάλωση λόγω μικρών αποστάσεων ισοσταθμίζει και με το παραπάνω τους λίγο πιο ακριβούς μισθούς μας) θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα σωρό πράγματα απο κάρτες γραφικών έως κινητά (όχι ελληνικά -όχι δηλαδή ότι δεν θα ήταν καλό να κάναμε και δικά μας αλλά θα έρθει αργότερα αυτό σίγουρα αν πρώτα κάνουμε των άλλων- αλλά πχ να συναρμολογουμε πράματα για λογαριασμό άλλων εταιριών στον χώρο των τηλεοράσεων της πληροφορικής κτλ Επίσης έχουμε πολύ πιο καταρτισμένους ανθρώπους (που καταδέχονται βασικό μισθό ήδη σε καφετέριες κτλ) και πολύ καλύτερη σχέση με την γλώσσα τους (αγγλικά γαλλικα γερμανικά) όλα αυτά μας κάνουν ελκυστικούς Πρωτοβουλία δεν υπάρχει όμως Κάτι τέτοιο όχι μόνο θα φέρει σε οργασμό την εγχώρια αγορά αλλά θα ρίξει και τις τιμές μιας και θα έχουμε ντόπια παραγωγή και θα μειώσει και το συνάλλαγμα που στέλνουμε προς τα έξω. 3) Μείωση της γραφειοκρατίας για επιχρίσεις και όλων των ειδών πρωτοβουλίας (πχ ευρεσιτεχνικά εργαστήρια, ελεύθερους επαγγελματίες κτλ) Μέσα σε μια μέρα με μια δυο τζίφρες να μπορώ να στήσω εταιρία τέλος. Οι Βούλγαροι ειναι πιο οργανωμένοι ή έξυπνοι απο εμας; 4) κίνητρα στις οικογένειες να κάνουν περισσότερα παιδιά να έχει κάθε οικογένεια τουλάχιστον 3 παιδιά μέσο όρο έτσι ώστε να αυξηθεί ο πληθισμός (ήδη οι ανθρωποι σε ηλικία κατάλληλη για εργασία είναι λιγότεροι απο τους συνταξιούχους αυτό το πράμα δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι ποιος θα πληρώνει για τις συντάξεις; ) και δεν ειναι μόνο αυτό μετα απο 18 χρόνια όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι θα φέρουν έσοδα με φόρους αλλά και θα ειναι εργατικά χέρια (χώρια τα έσοδα μέσω ΦΠΑ που θα έχουν φέρει απο την γέννηση τους και μετά για να ανατραφούν πχ φπα για κρεβατάκια πάνες κτλ ) 5) μείωση του ΦΠΑ για να δοθεί έμφαση στα μεγαλύτερα έσοδα απο κατανάλωση και όχι ανα συναλλαγή! μεγαλύτερη μείωση του ΦΠΑ στα ντόπια προϊόντα για να προτιμούνται έναντι των ξένων και να μείνει περισσότερο συνάλλαγμα μέσα στην χώρα. και πολλά ακόμη αυτονόητα αλλά ήδη έγραψα ενα κατεβατό ολόκληρο Για έκθεση στο λύκειο νομίζω θα μπορούσαν να σταθούν ή σε κάποια ουτοπική πραγματικότητα/ελλάδα. Τι κάρτες γραφικών και τι κινητά να συναρμολογούμε? και τζάμπα να δουλεύαμε ποια εταιρεία θα έρθει με αυτή τη φορολογία ελλάδα? ποιός ΦΠΑ να πέσει? σε λίγο αυτόματα θα ανεβαίνει 1% κάθε μήνα. Τι να αναγκάζεται ο κόσμος να κάνει τουλάχιστον 3 παιδια? Τι θα τα ταίζει αέρα κοπανιστό? Για γεωργία κτηνοτροφία, πηγαίντε και ρωτήστε γεωργούς κ κτηνοτρόφους σε τι τιμες αγοράζουν τα προιόντα τους και πόσα είναι τα έξοδα τους που μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν. Και μια επιχείρηση να θες να ανοίξεις θα στα φάει το ΤΕΒΕ και στη συνέχεια η φορολογία( ούτε συναίτεροι να ήμασταν με το κράτος) Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την ελλάδα, τέλος. Εϊναι σαν τον υπολογιστή της γκόμενας σου που τον έχει πόσα χρόνια και σου λέει έλα να τον φτιάξεις σέρνεται.. οτι ιό και να σβήσεις ότι σαβούρα και να διαγράψεις αν δεν του κάνεις φορμάτ δε πρόκειται να δεις προκοπή. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παίζουν και οι γνωριμίες...μέχρι βουλευτές βάζουν για να μπουν σε σούπερ μάρκετ! γαμωτο, κ νομιζα οτι ειχα ελπίδες... Δεν ρώτησες τους ιδιους? εγω μια φορα ειχα δει μια τυπισσα και λεω ωραια θα κανουμε και καμάκι .... οποτε εκει που μου εβαζε τα τυρια της κανω να σε ρωτησω κατι εδώ ατομα παιρνουν? γιατι ενδιαφέρονται φιλοι μου και με το μπλα μπλα μου εδωσε και το τηλεφωνο της και μου ειπε ότι επειδή εχει πτυχιο οικονομικων την προετοιμαζαν για διευθυντη σε υποκατάστημα και απλα θα περνουσε από όλα τα ποστα για λιγο καιρο. Μου ειπε ότι ειχε κανει αιτηση στον ΑΒ στο σάιτ τωρα για γνωστο δεν ρωτησα αμα θες και ενδιαφέρεσαι της κάνω ένα τηλεφωνο εχει γινει φιλαράκι. λοιπον αν ξαναδω κανα νέο παιδί, θα τον ρωτήσω. σ'ευχαριστώ, αλλά τώρα μπαινει κ καλοκαίρι, κ δεν θα είμαι αθήνα. να σαι καλά πάντως!
Ziguala Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για έκθεση στο λύκειο νομίζω θα μπορούσαν να σταθούν ή σε κάποια ουτοπική πραγματικότητα/ελλάδα. Τι κάρτες γραφικών και τι κινητά να συναρμολογούμε? και τζάμπα να δουλεύαμε ποια εταιρεία θα έρθει με αυτή τη φορολογία ελλάδα? ποιός ΦΠΑ να πέσει? σε λίγο αυτόματα θα ανεβαίνει 1% κάθε μήνα. Τι να αναγκάζεται ο κόσμος να κάνει τουλάχιστον 3 παιδια? Τι θα τα ταίζει αέρα κοπανιστό? Για γεωργία κτηνοτροφία, πηγαίντε και ρωτήστε γεωργούς κ κτηνοτρόφους σε τι τιμες αγοράζουν τα προιόντα τους και πόσα είναι τα έξοδα τους που μέρα με τη μέρα ανεβαίνουν. Και μια επιχείρηση να θες να ανοίξεις θα στα φάει το ΤΕΒΕ και στη συνέχεια η φορολογία( ούτε συναίτεροι να ήμασταν με το κράτος) Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την ελλάδα, τέλος. Εϊναι σαν τον υπολογιστή της γκόμενας σου που τον έχει πόσα χρόνια και σου λέει έλα να τον φτιάξεις σέρνεται.. οτι ιό και να σβήσεις ότι σαβούρα και να διαγράψεις αν δεν του κάνεις φορμάτ δε πρόκειται να δεις προκοπή. άρα υπάρχει σωτηρία το φορμάτ... (αν και επειδή έχω τεχνικές γνώσεις μπορώ να σου πω ότι μια χαρά διορθώνονται όλα τα προβλήματα ανεξάρτητα του τι ιους έχεις αν δεν έχει καταστρέφει to hardware μια χαρά επαναφέρεις τα windows χωρίς format απλά το format ειναι η εύκολη λύση του άσχετου που θέλει να το παίζει σχετικός ή του σχετικού που βαριέται εντελώς να λύσει το πρόβλημα. ) και γενικά απορώ γιατι έχεις δεδομένη την τρέλα και την έχεις για κατεστημένη και την λογική την έχεις για άπιαστο όνειρο.... δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν θες να αφήσεις τον φραπέ απο το χέρι... σαν τον άλλον μαθηματικός και δεν βρίσκει δουλειά επειδή λέει έστειλε μερικά βιογραφικά... ναι αν θες να σε πάρουν απο το χεράκι και να σε κάτσουν στην καρέκλα δεν υπάρχει σωτηρία άνεργος θα μείνεις... και σκύλος ολόκληρος και πίτα χορτάτη δεν γίνεται .
bedazzled Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Ορθο σκεπτικο αλλα δεν ισχύει. Η ψυχολογια της κοινωνιας χειραγωγειται πολυ ευκολα. Με αποτελεσμα η πορεια μιας κοινωνιας να μην εξαρταται απο την ιδια κοινωνια, αλλα απο αυτους που την χειραγωγουν. Παίζει ρόλο κι αυτό εδώ: https://www.amazon.com/Hive-Mind-Your-Nation%C2%92s-Matters/dp/0804785961 Η ατομική προσπάθεια δεν αρκεί δυστυχώς όταν η μάζα ενεργεί διαφορετικά...
George b Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ειχα καλη δουλεια αλλα παραιτηθηκα ο βλακας και τωρα ειμαι ανεργος και ειχε και καλες αποδοχες και ασφαληση και καλες συνθηκες,πριν 3 μηνες ολα αυτα.. επειδη ηταν η πρωτη μου δουλεια και δεν ημουν ποτε ανεργος..τωρα βεβαια το μετανιωνω
kayato Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 ειχα καλη δουλεια αλλα παραιτηθηκα ο βλακας και τωρα ειμαι ανεργος και ειχε και καλες αποδοχες και ασφαληση και καλες συνθηκες,πριν 3 μηνες ολα αυτα.. επειδη ηταν η πρωτη μου δουλεια και δεν ημουν ποτε ανεργος..τωρα βεβαια το μετανιωνω τι δουλεια έκανες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις