Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δλδ ειναι πιο σοβαρο να θες να φυγεις, αντι να διεκδικησεις καλυτερες συνθηκες εργασιας, καλυτερο μελλον κλπ. Οκ... γιατι υπαρχουν τετοιες λογικες τρωμε το ενα μνημονιο πισω απο το αλλο. Αν εχετε εναν μαλακα να σας ενοχλει στο σπιτι σας, θα μετακομησετε αντι να τον πεταξετε εξω με τις κλωτσιες Αν ο μαλάκας που μας ενοχλεί στο σπίτι μας είναι ο αδερφός μας, ο πατέρας μας, η μάνα μας κοκ, που είναι και δικό τους το σπίτι, απλά φεύγεις και λες άντε γεια. 1
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Απο το να σηκωθω να φυγω απο τον τοπο μου, τους φιλους μου, την οικογενεια μου και να το αφησω να τα χαιρεται το καθε κωλοπαιδο που εχει βισμα και ο καθε γονος, προτιμω να κατεβω στον δρομο και πουτανα ολα... αλλα δυστυχως οι πιο πολλοι προτιμανε να σκυψουν το κεφαλι και να φυγουν, παρα νς παλεψουν για το μελλον τους στον τοπο τους. Την ευκολη λυση την ξερουμε ολοι. Αλλα η ιστορια γραφεται απο το δυσκολο μονοπατι.... H ευκολη λύση είναι το να φύγεις έξω; Το να φύγεις απο το σπίτι σου, όπως γράφεις κι εσύ, να παρατήσεις οικογένεια, φίλους και γνωστούς, να πας σε μια χώρα που κατα πάσα πιθανότητα δεν θα ξερεις την γλώσσα και θα πρέπει να την μάθεις, που κατα πασα πιθανότητα δεν θα ξέρεις και κανέναν, για να ξεκινήσεις εκεί να ψάχνεις για μια δουλειά, είναι το εύκολο; Το ''παλεύω για τον τόπο μου'' πως ακριβώς το εννοείς; Θελω να μου πεις συγκεκριμένες πράξεις, όχι αοριστολογίες. Πχ, συνεχίζω να ψάχνω για δουλειά στον τόπο μου, πάω σε πορείες διαμαρτυριες κλπ. Λες για παράδειγμα: Αν εχετε εναν μαλακα να σας ενοχλει στο σπιτι σας, θα μετακομησετε αντι να τον πεταξετε εξω με τις κλωτσιες Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Φαντάζομαι εννοείς την εκάστοτε κυβερνήση. Πως θα πετάξεις τις κυβερνήσεις έξω με τις κλωτσιές και γιατι δεν έχει γίνει μέχρι τωρα; 5
kyr82 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Φαντάζομαι εννοείς την εκάστοτε κυβερνήση. Πως θα πετάξεις τις κυβερνήσεις έξω με τις κλωτσιές και γιατι δεν έχει γίνει μέχρι τωρα; Πως: 1. Ρουβίκωνας. 2. Επανάσταση. 3. Κρατικοίηση των μέσων παραγωγής. 4. problem solved Γιατί όχι ως τώρα: - Γιατί υπάρχουν νοοτροπίες σαν τη δική σου. 1
Homo Masturbalis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Είναι ντροπή να έχουμε σκασει έναν σκασμό λεφτά για σπουδές κλπ και να έχουμε 25% ανεργία. Είναι ντροπή να το ανεχόμαστε αυτό. αυτό το πράγμα, που όποιος έχει σπουδάσει θεωρεί ότι όλοι πρέπει να τον πληρώνουν με βγάζει από τα ρούχα μου. είναι η αντίληψη που κυριαρχεί κυρίως στους καθηγητές. αν μπείτε στα φορουμ τους έχουν πλάκα. εγώ μπαίνω και γελάω. όλη μέρα κλαίγονται για το διορισμό και κατηγορούν το κακό κράτος που δε τους διορίζει. το ότι έχουν σπουδάσει μερικοί δε λέει τίποτα. οι περισσότεροι δε ξέρουν που παν τα 3. κυνηγάνε όλοι τα χαρτιά. τρέχουν από σεμινάρια σε σεμινάρια μόνο και μόνο για να πάρουν τη βεβαίωση. ψάχνουν να βρουν μεταπτυχιακά στη ζιμπάμπουε για να πάρουν κανένα μόριο (αυτό ακριβώς θα πάρουν όμως). κι από γνώσεις.. ούτε τα κορδόνια τους δε μπορούν να δέσουν κανείς δεν έχει όραμα (ελάχιστοι), όλοι είναι της άποψης να βρούμε τίποτα να βολευτούμε να πάρουμε κανένα φράγκο. τι όραμα να έχουν, αφού γνωρίζουν ότι είναι άχρηστοι. πολλοί πάλι δε γουστάρουν να δουλέψουν. να ναι καλά ο μπαμπάς και ο παππούς που μας ταΐζουν....
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Γιατί όχι ως τώρα: - Γιατί υπάρχουν νοοτροπίες σαν τη δική σου. Σωστά. Φταίει ο άλλος. 2
redhotstef Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Σωστά. Φταίει ο άλλος.Φταιω και "εγω" που δεν μπορω να πεισω τον αλλον. Θα ηταν μια καλη απαντηση .. 1
defacer Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δλδ ειναι πιο σοβαρο να θες να φυγεις, αντι να διεκδικησεις καλυτερες συνθηκες εργασιας, καλυτερο μελλον κλπ. Οκ... γιατι υπαρχουν τετοιες λογικες τρωμε το ενα μνημονιο πισω απο το αλλο. Αν εχετε εναν μαλακα να σας ενοχλει στο σπιτι σας, θα μετακομησετε αντι να τον πεταξετε εξω με τις κλωτσιες Θα ρωτούσα τι ακριβώς θα διεκδικήσεις, από ποιόν, πώς, και ποιόν θα πετάξεις έξω από που αλλά με πρόλαβε ο sellers. Το μνημόνιο το τρώμε για να πάρουμε λεφτά. Αν δεν πάρουμε τα λεφτά ξέρεις τι θα γίνει; Δε λέω ότι το μνημόνιο και το κάθε μνημόνιο είναι η καλύτερη λύση για τη χώρα και τους κατοίκους της. Αλλά όποιος νομίζει ότι υπάρχει άλλη επιλογή που δεν περιλαμβάνει στο άμεσο τουλάχιστον μέλλον ραγδαία επιδείνωση των συνθηκών δεν ξέρει τι του γίνεται. Πως: 1. Ρουβίκωνας. 2. Επανάσταση. 3. Κρατικοίηση των μέσων παραγωγής. 4. problem solved Γιατί όχι ως τώρα: - Γιατί υπάρχουν νοοτροπίες σαν τη δική σου. Αντί για "Επανάσταση, Κρατικοποίηση των μέσων παραγωγής" προτείνω "εξωγήινη τεχνολογία τηλεμεταφοράς". Πιο σύντομος πιασάρικος τίτλος Λιγότερο αίμα, πιο family friendly Αμεσότερη λύση του προβλήματος, και το κυριότερο, Θα έλυνε το πρόβλημα και στην πραγματικότητα, όχι μόνο στην επιστημονική φαντασία Σοβαρά τώρα. Επανάσταση και κρατικοποίηση: από αύριο όλα θα λειτουργούν όπως πριν μόνο που θα έχουμε περισσότερα λεφτά. 5
Sellers Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Φταιω και "εγω" που δεν μπορω να πεισω τον αλλον. Θα ηταν μια καλη απαντηση .. Αυτο θα ήταν μια πολύ καλή συζήτηση, (το τι ακριβώς είναι αυτό που πιστεύεις ότι ειναι σωστό και ποιος ειναι ο λόγος που απέτυχες να με πείσεις), αλλά δυστυχώς θα μπούμε πολύ σε πολιτικά και θα κλειδώσουμε άδικα το τόπικ. Οπότε ας μείνουμε ον-τοπικ. 1
hexenlord Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δλδ ειναι πιο σοβαρο να θες να φυγεις, αντι να διεκδικησεις καλυτερες συνθηκες εργασιας, καλυτερο μελλον κλπ. Οκ... γιατι υπαρχουν τετοιες λογικες τρωμε το ενα μνημονιο πισω απο το αλλο. Αν εχετε εναν μαλακα να σας ενοχλει στο σπιτι σας, θα μετακομησετε αντι να τον πεταξετε εξω με τις κλωτσιες Kosta, στη θεωρια αυτά που λες είναι ωραιοτατα, αλλα εγιναν κινησεις μικρες η μεγαλες, χαζες η σοβαρες για διεκδικηση (από τους "δεν πληρωνω", μεχρι ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια, μεχρι ψηφιση ναι η όχι, μεχρι πορειες επι μερες στο συνταγμα). Βλέπεις να αλλαζει κατι? Το θεμα είναι πολύ σοβαρο και ουτε καν το κατανοουμε (πλήρως). Αυτά όλα που γραφεις (καλυτερες συνθήκες μπλα μπλα) μπορεις να τα κανεις πραγματικοτητα στο εξωτερικο. Ναι μεν υπαρχει αντιτιμο (χανεις για καμποσο καιρο γονεις φιλους παιδια σκυλια γατια) αλλα στην παρουσα χρονικη φαση είναι απειρως προτιμοτερο να μετακομισεις παρα να μιζεριαζεις στην Ελλαδα. Ειμαι εξω12 χρονια (αρκετα πριν ξεκινησει η κριση) γιατι ετσι εχω επιλεξει και δεν το μετανιωσα ποτε. Ειχα low στιγμες που μου λειπανε γνωστοι φιλοι αλλα συμφιλιωθηκα με τη επιλογή μου. Τωρα τους βλεπω 2-3 φορες το χρονο και ειμαστε οκ. Το ιδιο και φαδερ μαδερ. Είναι ιδανικο?Οχι σιγουρα. Είναι καλυτερο από τους να τους βλεπω κάθε μερα αλλα να μην εχω μια, να μιζεριαζω, να με γαμαει ο κάθε νεοέλληνας γουοναμπι μανατζαρειρο?? ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. αυτά φιλε. Θελει μπολς να φυγεις εξω αλλα απαξ και το κανεις δεν θα το μετανιώσεις. Εκτος και αν εχεις ακρη και φτιαχτεις ελλαδα (μπορει να γινει ακομη και εν ετη 2016!!) αλλα εκει μπαινουμε σε άλλη συζητηση. 2
Homo Masturbalis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 οι δειλοί δεν ειναι αυτοί που την κάνουν για έξω. οι δειλοί είναι αυτοί που κάθονται στα αυγά τους και κλαίγονται όλοι μέρα περιμένοντας να τους διορίσει κάποιος γνωστός και μέχρι τότε τους ταΐζει ο μπαμπάς 5
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Πως: 1. Ρουβίκωνας. 2. Επανάσταση. 3. Κρατικοίηση των μέσων παραγωγής. 4. problem solved Γιατί όχι ως τώρα: - Γιατί υπάρχουν νοοτροπίες σαν τη δική σου. Μα πως και δε τη σκεφτήκαμε νωρίτερα αυτή τη φανταστική λύση!
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Κοίτα, δε θέλω να μπω στο πολιτικό και κλειδωθεί, αλλά στο δημοψήφισμα ο πρωθυπουργός της χώρας είχε κάνει ξεκάθαρο ότι το ΟΧΙ δε σημαίνει έξοδο από την Ευρώπη. Αν εσύ πίστευες ότι μιλάει με γρίφους πρόβλημα σου, αλλά δε μπορείς να ξέρεις τι πίστευε ο καθένας.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Το δημοψήφισμα ήταν αν δεχόμασταν το συγκεκριμένο πρόγραμμα ή όχι, βγήκε το όχι, εεε τελικά δεχτηκαμε άλλο πρόγραμμα
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 ε μην το σκέφτεσαι και εσύ σαν ταινία ότι θα ντυνόμασταν όλοι ρωμαίοι και θα παίρναμε τις σπάθες τι κάνεις όταν λες όχι στους τοκογλύφους και προσπαθείς να χτίσεις την χώρα σου χωρίς πια να είσαι εντολοδόχος των ξένων; επανάσταση δεν είναι αυτό; PS βάλε όλο το quote να φαίνεται να μην χαθεί να το δούνε όσο το δυνατόν περισσότεροι Δε νομίζω ότι είμαστε ούτε έτοιμοι, ούτε ικανοί, ούτε αποφασισμένοι για επανάσταση....το έβαλα όλο το μήνυμά σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 κανένας δεν είναι έτοιμος ή ικανός για επανάσταση.... η επανάσταση του 1821 ξεκίνησε απο μια χούφτα ανοργάνωτους "βλάχους" ξυπόλητους με τρύπιες τσέπες και ασήμαντο και παλιό οπλισμό απέναντι σε μια πολυάριθμη οργανωμένη διηπειρωτική στρατιωτική δύναμη της εποχής... όποιων και να ρωτούσες τότε θα σου έλεγε "είναι τρελοί αυτοί οι ραγιάδες" και πως δεν είναι σε θέση για επανάσταση τώρα.. Τόν είχαμε στα 5χίλιαρα μας για να τον θυμόμαστε με καμάρι! τώρα... κάτι γέφυρες έχουμε και πλάγια "πράσινα άλογα"... Η απόφαση απλά χρειάζεται. Αλλά για να πάρεις απόφαση για κάτι θα πρέπει πρώτα να ξέρεις τι σου συμβαίνει και για να μάθεις τι σου συμβαίνει ψάξε και βοήθησε και τους άλλους να μάθουν γιαυτό ας πούμε ψάξε και μόνος σου αυτά που έγραψα πριν να δεις και μοιράσου τις γνώσεις σου με άλλους. Συγκρίνεις το 1821 με το 2016; Δεν έχουν απολύτως καμία σχέση μεταξύ τους σε κανένα επίπεδο. Αυτά που γράφεις είναι ουτοπικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις