Προς το περιεχόμενο

Trivago

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες. Εχω μια απορία σχετικά με την Trivago. Ειναι το site που βρίσκεις ξενοδοχεία. Οποίος το εχει χρησιμοποιήσει ας μου ωσεί τα φώτα του. Επιλέγω 3 μερες γι ενα δίκλινο δωμάτιο και μου βγάζει κάποια ξενοδοχεία και μια τιμή. Η τιμή που μου βγάζει ειναι και για τις 3 μερες η για το ενα βραδυ? οταν μπαίνω στην σελίδα του ξενοδοχείου γιατι δεν μου την εχει αυτή την τιμή?

Μου φάνηκε παράξενο γιατι δεν το διευκρινίζει πουθενά και βλέπω κάτι τιμές απο 60 ευρω μεχρι 200-300 χωρις να ξερω αν ειναι το συνολικό ποσό αυτό.

Δημοσ.

Συνήθως οι τιμές που βγάζουν αυτά τα site είναι για τη συνολική διάρκεια της παραμονής. Κάπου σίγουρα θα γράφει... Αν δεν μπορείς να το βρεις, κάνε ότι πας να κλείσεις και δες ποιο είναι το τελικό ποσό που θα σου χρεώσει.

Δημοσ.

Ανά μέρα είναι. Το γράφει στο τέλος κάθε σελίδας: "Οι τιμές που εμφανίζονται στην trivago αντιστοιχούν σε συνολικό αριθμό δωματίων ανά διανυκτέρευση"

Δημοσ.

Ναι ανα διανυκτέρευση ειναι τελικα. Πήρα τηλέφωνο σε ενα στη Μήλο που στο Trivago μου το έβγαλε 60 ευρω κ η κυρία μου είπε οτι το πιο φτηνό δωμάτιο ειναι στα 70 την ημέρα. Δεν ξερω αν το κλείσεις online θα ισχύει η τιμή του site. Σας ευχαριστω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...