Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι θα μπορουσε δεν ξερω αν συνεχιζοταν και ενδιαφεροταν ή λογικα θα τα εστελνα εγω send αιτημα μεσω goods....να σ πω εσυ που ειχες account αξιζει να στειλεις σε καποιον μακρυα που θελει να αγορασει μεσω good services paypal να κανει ελεγχο κατα την  παραδοση me tracking id και μετα να ξεδεσμευσω (hold) τα λεφτα που εχω στελει και να τα παρει ο πωλητης και να κανω dispute αν δεν πανε καλα στην παραδοση??? αμα δεν καταλαβες κοιτα το 1# μνμ

(γτ εγω σε μια αγορα απο μακρυα θα ηθελα  να τσεκαρω αν λειτουργει σε εμενα στο δικο μ pc πχ αν επαιρνα καρτα γραφικων και μετα να στειλω λεφτα ειτε με καταθεση ειτε με paypal)

Δεν ελέγχεις εσύ τα λεφτά ...

αν ειναι καινούργιος πωλητής η paypal αυτόματα κλειδώνει τα χρήματα που λαμβάνει έτσι ώστε αν προκύψει κάποιο dispute να τα δώσει πίσω ακόμη και να μην κάνεις dispute παραμένουν κλειδωμένα για κανένα μήνα. 

Αν έχεις παραλάβει την κάρτα και δεν δουλεύει (και μπορείς να αποδείξεις ότι ήθελε να σου πουλήσει κάρτα που δουλεύει) τότε κάνεις dispute

αν δεν την παραλάβεις κάνεις dispute 

και είπαμε ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ (και ο πατέρας μου στέλνει χρήματα στο paypal λογαριασμό μου αυτό δεν σημαίνει πως με πληρώνει για αγορά κάποιου αγαθού και άρα δεν μπορεί να κάνει dispute ότι δεν του έστειλα κάτι... γιατι απλά μου ΕΣΤΕΙΛΕ χρήματα δεν ΑΓΟΡΑΣΕ κάτι απο εμένα δεν ΠΛΗΡΩΣΕ κάποιο τιμολόγιο)

οπότε κάθε φορά θα περιμένεις να αγοράσεις κάτι (δηλαδή να σου στείλει link με τιμολόγιο στο οποίο εσύ θα πατήσεις "buy" ή "pay")  και σε αυτό το τιμολόγιο θα πρέπει να αναγράφεται τι αγοράζεις (στην περίπτωση του ποστ να γράφει ότι ειναι κάρτα γραφικών το μοντέλο και ότι ειναι καινούργια ή αν δεν ειναι καινούργια να γράφει ότι δουλεύει σαν καινούργια απροβλημάτιστα αν γράφει no guarantee ή as is σημαίνει πως ο πωλητές δεν εγγυάται την κατάσταση του προϊόντος = δεν δικαιούσαι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) 

Δημοσ.

Δεν ελέγχεις εσύ τα λεφτά ...

αν ειναι καινούργιος πωλητής η paypal αυτόματα κλειδώνει τα χρήματα που λαμβάνει έτσι ώστε αν προκύψει κάποιο dispute να τα δώσει πίσω ακόμη και να μην κάνεις dispute παραμένουν κλειδωμένα για κανένα μήνα. 

Αν έχεις παραλάβει την κάρτα και δεν δουλεύει (και μπορείς να αποδείξεις ότι ήθελε να σου πουλήσει κάρτα που δουλεύει) τότε κάνεις dispute

αν δεν την παραλάβεις κάνεις dispute 

και είπαμε ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ (και ο πατέρας μου στέλνει χρήματα στο paypal λογαριασμό μου αυτό δεν σημαίνει πως με πληρώνει για αγορά κάποιου αγαθού και άρα δεν μπορεί να κάνει dispute ότι δεν του έστειλα κάτι... γιατι απλά μου ΕΣΤΕΙΛΕ χρήματα δεν ΑΓΟΡΑΣΕ κάτι απο εμένα δεν ΠΛΗΡΩΣΕ κάποιο τιμολόγιο)

οπότε κάθε φορά θα περιμένεις να αγοράσεις κάτι (δηλαδή να σου στείλει link με τιμολόγιο στο οποίο εσύ θα πατήσεις "buy" ή "pay")  και σε αυτό το τιμολόγιο θα πρέπει να αναγράφεται τι αγοράζεις (στην περίπτωση του ποστ να γράφει ότι ειναι κάρτα γραφικών το μοντέλο και ότι ειναι καινούργια ή αν δεν ειναι καινούργια να γράφει ότι δουλεύει σαν καινούργια απροβλημάτιστα αν γράφει no guarantee ή as is σημαίνει πως ο πωλητές δεν εγγυάται την κατάσταση του προϊόντος = δεν δικαιούσαι να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) 

ενας πωλητης μ εγραψε το παρακατω να κανουμε την συναλλαγη μεσω paypal(οπως τα λεει ειναι??ισχυει???):

einai aplo

an exeis sindedemeni karta stin paypal sou

kaneis ta akoloutha vimata

send money goods-services

giati goods-services?giati an kitaksis kai sto google thadis oti

goods-services exei buyers protection

auto ti simenei?oti leme ipothetika panta

tn karta  einai xalazmeno-elatomatiko-den sou erxete pote?

anigis case dispute sto paypal kai perneis amesa ta xrimata sou pisw!!

pos tha parw egw ta leuta?einai aplo

mou stelneis ta leuta

h paypal ta kanei hold

kai zitaei na valw ena tracking id pou to pernw apo tin aiteria metaforikis puthato steilw meto dema dld panw

ton siriako ari8mou tou dematos dld

egw bazw to tracking id

molis paralavis kai dis oti ola einai coble me tn karta

bazeis kai esu to idio tracking id kai h paypal me afini na xrisimopihsw ta xrhmata

Δημοσ.

Το καλύτερο είπαμε είναι να σου στείλει αυτός link τι δεν καταλαβαίνεις;

απο εκει και πέρα αν θες να του στείλεις εσύ πρώτος λεφτά κάντο τι να σου πω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...