Clemren Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας!! Έχω το sony xperia L με λογισμικο android 4.1 Το θεμα ειναι οτι πλεον υπαρχουν εφαρμοφες και παιχνιδια που λειτουργουν σε android 4.4 το ελάχιστο. Εχω ψαξει στο youtube διαφορα βιντεακια για το πως μπορω να μεταφερω και να εγκαταστησω ενα καινουριο λογισμικό στο κινητο μου, αλλά δεν ξερω κατα ποσο ειναι ασφαλες και εφικτο να γινει αυτο. Έχετε να μου προτεινετε κατι σχετικα με αυτο το θεμα; Ευχαριστώ εκ των προτερων
skoulas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Λιγο που το εψαξα παιρνει ΕΠΙΣΗΜΗ αναβαθμιση στην 4.2.2...για νεοτερη λογικα θα πρεπει να το κανεις root και να ψαξεις ΑΝ υπαρχει αναβαθμιση...αν θελεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εφαρμογες που τρεχουν σε 4.4 το ελαχιστο πας για αλλαγη κινητου...
chios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 http://forum.xda-developers.com/xperia-l/development Αμα θες να ασχοληθείς δες εδώ
pavxdx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 καλησπερα..για να μην δημιουργησω και εγω καινουργιο θεμα ποια ειναι η επισημη ενημερωση για το meizu mx4 pro?
ziaba Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 καλησπερα..για να μην δημιουργησω και εγω καινουργιο θεμα ποια ειναι η επισημη ενημερωση για το meizu mx4 pro? Ποιο έχεις το ευρωπαϊκό ή κινέζικο ;
Clemren Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Λιγο που το εψαξα παιρνει ΕΠΙΣΗΜΗ αναβαθμιση στην 4.2.2...για νεοτερη λογικα θα πρεπει να το κανεις root και να ψαξεις ΑΝ υπαρχει αναβαθμιση...αν θελεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εφαρμογες που τρεχουν σε 4.4 το ελαχιστο πας για αλλαγη κινητου Η επίσημη αναβάθμιση που είπατε, ξέρετε πότε θα βγει;; http://forum.xda-developers.com/xperia-l/development Αμα θες να ασχοληθείς δες εδώ Έψαξα γενικά την ιστιοσελίδα και παρατήρησα ότι υπαρχουν αρκετά unofficial updates που μπορεί να προκαλέσουν βλαβη στην κάρτα και γενικά στο τηλέφωνο. Έχετε να μου προτείνετε κάποια official και σχετικά νεώτερη version?
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 κινεζικο! Ανοιξε νεο νημα. Εδω θα μπερδεψουν τα μπουτια τους.. Ο ενας για sony,ο αλλος για meizu
pavxdx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ανοιξε νεο νημα. Εδω θα μπερδεψουν τα μπουτια τους.. Ο ενας για sony,ο αλλος για meizu okk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα