Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το σήμα δικτύου σε samsung galaxy s2 plus και πάροχο vodafone είχε ένα πρόβλημα το κινητό μου είχε σπάσει το βύσμα που μπαίνει ο φορτιστείς το είχα αφήσει για λίγο καιρό απενεργοποιημένο μετά το πήγα για φτιάξιμο και από τότε όταν το πήρα το κινητό δεν έχει κάλο σήμα

δεν είναι ότι δεν πιάνει καθόλου σήμα πιάνει απλά είναι ασθενές σε σημεία που παλιά ήταν μια χαρά ενημερωτικά στις ρυθμίσεις έχω GSM/προτιμώμενο WCDMA και στο APN έχω vodafone gr prepaid και από κάτω λέει webkarta.vodafone.gr

Δημοσ.

λες να παίζει κανένα ρόλο ότι το έχω root και με custome rom ? το είχα κ παλιά με custome rom αλλά δεν είχε θέμα... και όταν το πήρα του έβαλα άλλη αλλά δεν παρατήρησα πριν την βάλω αν είχε θέμα γιατί την έβαλα κατευθείαν

Δημοσ.

Αυτα που γραφω ισχυουν σιγουρα για galaxy s2. Η πλακετα που εχει το βισμα της φορτισης (micro usb) ειναι η ιδια πλακετα που εχει και τον δεκτη του gsm/wcdma αλλα και το μικροφωνο. Εχει αναφερθει οτι σε περιπτωση που το ανταλλακτικο δεν ειναι ιδια ακριβως εκδοση (revision) υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αντιμετοπιζεις προβλημα με το σημα του τηλεφωνου λογω ασυμβατοτητας. Link.png Site: Δεςεδω . Η λυση που προτεινεται καθως η περιπτωση να βρεις ιδιο revision ανταλλακτικο ειναι δυσκολη, ειναι να Link.png Site: κοψεις (ναι σωστα διαβασες) την πλακετα στη μεση και να χρησιμοποιησεις το κομματι που εχει την usb και το μικροφωνο απο το καινουργιο ανταλλακτικο και το κομματι που εχει τον δεκτη του σηματος απο το παλιο. Προσοχη, δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα. Παντως εφωσον αναφερεται οτι τα δυο αυτα κομματια ειναι ξεχωριστα κυκλωματα, και εφωσον ολοι γραφουν οτι λειτουργει, εγω θα τολμουσα.

Δημοσ.

παίζει να είναι αυτό που λες εντωμεταξύ το δικό μου ανταλλακτικό είναι από s2 που είχε ένας φίλος κ μου το έδωσε και το πήγα και μου το έβαλαν στο δικό μου που είναι s2 plus... όπως και να έχει ευχαριστώ για την πληροφορία  B)  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...