makrixeris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γεια σας αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το σήμα δικτύου σε samsung galaxy s2 plus και πάροχο vodafone είχε ένα πρόβλημα το κινητό μου είχε σπάσει το βύσμα που μπαίνει ο φορτιστείς το είχα αφήσει για λίγο καιρό απενεργοποιημένο μετά το πήγα για φτιάξιμο και από τότε όταν το πήρα το κινητό δεν έχει κάλο σήμα δεν είναι ότι δεν πιάνει καθόλου σήμα πιάνει απλά είναι ασθενές σε σημεία που παλιά ήταν μια χαρά ενημερωτικά στις ρυθμίσεις έχω GSM/προτιμώμενο WCDMA και στο APN έχω vodafone gr prepaid και από κάτω λέει webkarta.vodafone.gr
chios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Κάτι σου έκανε αυτός που το άνοιξε, μπορεί να μην πατάει καλά η κεραία, αν μπορείς άνοιξε το να δεις
makrixeris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 λες να παίζει κανένα ρόλο ότι το έχω root και με custome rom ? το είχα κ παλιά με custome rom αλλά δεν είχε θέμα... και όταν το πήρα του έβαλα άλλη αλλά δεν παρατήρησα πριν την βάλω αν είχε θέμα γιατί την έβαλα κατευθείαν
Jason 93 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αυτα που γραφω ισχυουν σιγουρα για galaxy s2. Η πλακετα που εχει το βισμα της φορτισης (micro usb) ειναι η ιδια πλακετα που εχει και τον δεκτη του gsm/wcdma αλλα και το μικροφωνο. Εχει αναφερθει οτι σε περιπτωση που το ανταλλακτικο δεν ειναι ιδια ακριβως εκδοση (revision) υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αντιμετοπιζεις προβλημα με το σημα του τηλεφωνου λογω ασυμβατοτητας. Site: Δεςεδω . Η λυση που προτεινεται καθως η περιπτωση να βρεις ιδιο revision ανταλλακτικο ειναι δυσκολη, ειναι να Site: κοψεις (ναι σωστα διαβασες) την πλακετα στη μεση και να χρησιμοποιησεις το κομματι που εχει την usb και το μικροφωνο απο το καινουργιο ανταλλακτικο και το κομματι που εχει τον δεκτη του σηματος απο το παλιο. Προσοχη, δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα. Παντως εφωσον αναφερεται οτι τα δυο αυτα κομματια ειναι ξεχωριστα κυκλωματα, και εφωσον ολοι γραφουν οτι λειτουργει, εγω θα τολμουσα.
makrixeris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 παίζει να είναι αυτό που λες εντωμεταξύ το δικό μου ανταλλακτικό είναι από s2 που είχε ένας φίλος κ μου το έδωσε και το πήγα και μου το έβαλαν στο δικό μου που είναι s2 plus... όπως και να έχει ευχαριστώ για την πληροφορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα