MikrosComputeras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 καλησπερα... εχω ενα λενοβο t61 στο οποιο εχω ενα προβλημα με την γραφηκων οταν παω να ανοξω ενα βιντεο κολαει για 2-3 δευτερολεπτα το ποντικι και μετα ξεκιναει το βιντεο.. το ιδιο κανει και με το προγραμμα power director κολαει τοσο το ποντικι που το κανει unusable.. εχω τουs τελευτεους nvidia με win 10 εχω δοκιμασει 8.1 και 7 τωρα ειναι με win 7 τα ιδια αποτελεσματα οταν ειναι με τους microsoft basic δουλεβει κανονικα.... χωρις drivers δηλαδη...
ss13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Έχεις δοκιμάσει από το site της lenovo να κάνεις εγκατάσταση των οδηγών ; Τα κολλήματα μπορεί να είναι δίσκος ή μνήμη , τι λειτουργικό έχεις τώρα επάνω ;
MikrosComputeras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τωρα εχω win 7 home premium 64 bit... εχουν εγκατασταθει οι τελευτεοι οδηγοι δισκο εχω ssd και το bios που εχει ειναι to midleton οχι τις lenovo για να παιζει το sata 2 και αλλη καρτα δυκτιου κολλιμα μονο οταν ανοιγω βιντεο πουθενα αλλου και με το power director
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα