aposporis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ίσως δεν είναι το σωστό σημείο για αυτό το θέμα αλλά δεν ήθελα να το βάλω κάτω από το χαρίζονται. Χθες το πρωί κατεβαίνοντας από το σπίτι άκουσα γατάκια να κλαίνε. Είχαν αφήσει σε ένα κουτί μέσα στον ήλιο 2 γατάκια ~25 ημερών. Τα πήγα κατευθείαν στο κτηνίατρο που πάω τον γάτο μου (επίσης αδέσποτο γατάκι) και μου είπε ότι δεν έχουν τίποτα, απλά είναι ταλαιπωρημένα. Τα πήρα σπίτι και τα ταίζω γάλα για γάτες με σύριγγα. Σιγά σιγά έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν μια χαρά. Όμως ο γάτος μας δεν τα θέλει. Τους αγριέψε όταν τα είδε. Στη συνέχεια αγρίεψε σε εμένα και τη γυναίκα μου επειδή ένιωθε την μυρωδιά τους πάνω μας. Προς το παρών τα έχουμε κλεισμένα στη κουζίνα σε ένα χαρτόκουτο. Τα ταίζουμε κάθε 3-4 ώρες εκτός το πρωί που λείπουμε στη δουλειά. Ψάχνουμε να τα δώσουμε κάπου όπου θα τα φροντίσουν και θα τους προσφέρουν ένα καλό σπίτι. Μπορούμε να τα φροντίσουμε μέχρι να μεγαλώσουν λίγο αλλά όταν αρχίσουν να τριγυρίζουν δε θα μπορούμε να τα έχουμε μονιμα στη κουζίνα. Είμαστε στο Αιγάλεω. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2016 από aposporis 1
technology_guy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 https://www.facebook.com/groups/hathikebrethikexarizetai/?fref=ts Εδώ ίσως μπορέσει να το δει κανείς.
xpapias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γραψε σε ποια περιοχη εισαι. Μακαρι να μπορουσα να παρω αλλα δυσκολο υπο τις παρουσες συνθηκες.
aposporis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Γραψε σε ποια περιοχη εισαι. Μακαρι να μπορουσα να παρω αλλα δυσκολο υπο τις παρουσες συνθηκες. Το ξέχασα εντελώς. Στο Αιγάλεω είμαστε. Δυστυχώς είναι πολλά τα αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι.
technology_guy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Το ξέχασα εντελώς. Στο Αιγάλεω είμαστε. Δυστυχώς είναι πολλά τα αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι. Στο φβ ίσως βρεθεί κάποιος υποψήφιος για ένα γατάκι πιο εύκολα απ ότι εδώ. 1
aposporis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μίλησα με διάφορες οργανώσεις και κανείς δε μπορεί να τα πάρει. Έβαλα ανακοίνωση στο facebook και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα