Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια προτείνετε από την δική σας εμπειρία;

Πρέπει να μπορεί να ξυρίζει σε βάθος και να λειτουργεί με μπαταρίες αλλά ΚΑΙ με καλώδιο (μερικές δεν λειτουργούν αν συνδέσεις το καλώδιο φόρτισης) 

Να μην μασάει

Να κρατάει η μπαταρία

Να ειναι αδιάβροχη (κατά προτίμηση)

Να μην ειναι πανάκριβη. 

Δημοσ.

Προς απαντηση σου κοιτα κατα εδω

Αλλα εχεις χρησιμοποιησει ξυριστικη μηχανη?πρεπει να ξυριζεσαι καθε μερα για να μπορει να κανει δουλεια.

εχω μια αντιστοιχη ιδια μαρκα και ενω ημουν μεσα στην τρελη χαρα οταν την πηρα,στο τελος την ειχα παρατησει και ξαναγυρισα στο ξυραφι.πλεον την χρησιμοποιω μονο εαν το ξυραφι ειναι για αλλαγη,δεν το αλλαξω οποτε παιρνω αυτα που μενουν απο το ξυραφι.

Δημοσ.

Μάγκες εγω θέλω μια μηχανή για να μην χρησιμοποιώ ξυράφια κ να κάνει την ίδια δουλειά ,με αυτά! να την χρησιμοποιώ και στον στρατό εννοείται ωστε να μην τρώω ποινολόγια

Δημοσ.

Μάγκες εγω θέλω μια μηχανή για να μην χρησιμοποιώ ξυράφια κ να κάνει την ίδια δουλειά ,με αυτά! να την χρησιμοποιώ και στον στρατό εννοείται ωστε να μην τρώω ποινολόγια

Δεν νομιζω να υπαρχει !Και με καλη ξυρστικη ομως δεν θα εχεις προβλημα νομιζω.

Δημοσ.

Μοντέλα παιδιά και πιο συγκεκριμένα μοντέλα που να τα έχετε δοκιμάσει εσείς οι ίδιοι ή οι φίλοι σας.

Η πρόταση του θάνου φαίνεται καλή αλλά ξέχασα να συμπληρώσω πως ψάχνω για γενική χρήση (και κουρευτική δηλαδή) μηχανή. 

Δημοσ.

Αυτά τα κριτήρια:

Ποια προτείνετε από την δική σας εμπειρία;

Πρέπει να μπορεί να ξυρίζει σε βάθος και να λειτουργεί με μπαταρίες αλλά ΚΑΙ με καλώδιο (μερικές δεν λειτουργούν αν συνδέσεις το καλώδιο φόρτισης) 

Να μην μασάει

Να κρατάει η μπαταρία

Να ειναι αδιάβροχη (κατά προτίμηση)

αναιρούνται από αυτό:

Να μην ειναι πανάκριβη. 

Ψάξε στα καλά- ακριβότερα μοντέλα Philips, Braun, θα βρεις μηχανη. Επίσης προτιμότερο να πάρεις καλή ξυριστική και μέτρια- οικονομική κουρευτική.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει !Και με καλη ξυρστικη ομως δεν θα εχεις προβλημα νομιζω.

εχεις να προτεινεις καποια?δεν με ενδιαφερει το κοστος

Δημοσ.

εχεις να προτεινεις καποια?δεν με ενδιαφερει το κοστος

Οχι φιλε μου γιατι προτιμω για τελεα αποτελεσματα το ξυραφι .Gilette power με δονηση.

Δεν νομιζω οτι ηλεκτρικη μηχανη μπορει να προσφερει τετοιο ξυρισμα.

gillette-fusion-proglide-power-razor-wit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...