Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφερε ενας φιλος μου ενα sony vaio pcg-71811m. Ξαφνικα λεει δεν του επαιζαν τα ακουστικα οταν τα συνδεε. Τα ηχεια του λαπτοπ παιζουν οκ. Δοκιμασα και εγω δικα μου, τιποτα. Τα συνδεω δηλαδη, σταματαει ο ηχος απο τα ηχεια του λαπτοπ, αλλα στα ακουστικα τιποτα.

Δοκιμασα να ξαναπερασω τους drivers μηπως πειραχτηκε καποια ρυθμιση χωρις κανενα αποτελεσμα. Επισης, δοκιμασα με live linux. Εκανε το ιδιο πραγμα. Παιζει να καηκε καμια καρτα ηχου? Να ανοιξω το λαπτοπ να δω μηπως καηκε κανενα κυκλωματακι εκει κοντα στην καρτα πανω στην μητρικη?

Δημοσ.

Τι Windows έχει ; Δεν κάνεις μια ολική αφαίρεση των οδηγών , εγκατάσταση ξανά να δεις εαν φτιάξει B)

Δημοσ.

Εφερε ενας φιλος μου ενα sony vaio pcg-71811m. Ξαφνικα λεει δεν του επαιζαν τα ακουστικα οταν τα συνδεε. Τα ηχεια του λαπτοπ παιζουν οκ. Δοκιμασα και εγω δικα μου, τιποτα. Τα συνδεω δηλαδη, σταματαει ο ηχος απο τα ηχεια του λαπτοπ, αλλα στα ακουστικα τιποτα.

Δοκιμασα να ξαναπερασω τους drivers μηπως πειραχτηκε καποια ρυθμιση χωρις κανενα αποτελεσμα. Επισης, δοκιμασα με live linux. Εκανε το ιδιο πραγμα. Παιζει να καηκε καμια καρτα ηχου? Να ανοιξω το λαπτοπ να δω μηπως καηκε κανενα κυκλωματακι εκει κοντα στην καρτα πανω στην μητρικη?

έχει αφαιρούμενη κάρτα το συγκεκριμένο νομίζω..ο ένοχος πρέπει αν είναι αυτό με κάθε επιφύλαξη πάντα  

είναι και αυτό,στην τελική! :P

Δημοσ.

Πωω αντε να το ανοιξω τωρα και βαριεμαιιιι χαχα. Ναι πρεπει να βγαινει η καρτα. Ε στην τελικη παει και παιρνει μια σε usb οπως ειπες :P Θα τσεκαρω μια μεσα παντως.

Δημοσ.

Cool τελικα ειναι fix επανω στην μητρικη, ουτε βλεπω κατι κατι καμμενο η ξεκολλημενο. Θα παρει σε usb και τελος. Απλα δεν εχω ξαναδει χαλασμενη καρτα ηχου σε laptop και θεωρω ειναι σπανιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...