Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Εχω στα χερια μου το κινητο του τιτλου και θελω να αλλαξω την rom του σε μια οποιαδηποτε εκτος της μαμας που βασιζεται στο android 4.4.

Ο λογος ειναι απλος: απο τοτε που το κινητο αναβαθμηστηκε σε 4.4 (απο 4.1 που ηταν) κολλαει και κλεινει σε ασχετες στιγμες. Το προβλημα ειναι γνωστο και μια σιγουρη λυση ειναι η επιστροφη στην μαμα 4.1.x, την οποια απορριπτω.

Πριν ομως φτασω στην custom rom, πρεπει να βαλω custom recovery, εστω την cwm με τον τροπο που λεει εδω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2652201

Κανω ακριβως οτι λεει εκει και οταν φτανω στο προτελευταιο βημα,

# ./loki_flash recovery recovery.img
που στην ουσια ειναι το φλασαρισμα της recovery μεσω ενος tool με το ονομα loki, παιρνω το μηνυμα πως το loki δεν βρισκει συμβατη με αυτο συσκευη! Καμια ιδεα?

Η συσκευη ειναι rooted, εχει αφαιρεθει απο μεσα της ολη η σαβουρα της google εκτος απο το play store και τα play services και εννοειται πως τρεχω τα adb tools, που χρειαζονται για την δουλεια, σαν administrator.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι εντολές και recovery για jb όχι για kk

Διαγραφω το ποστ με την λύση αν βρεις κάποια πιο αξιόπιστη σαν πιο έμπειρος ποσταρε την

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Λινκ που να λεει ολα αυτα?

Αν καταλαβα καλα, ολο αυτο φλασαρει την παλια recovery και μετα τρεχει το loki στην παλια recovery για να δουλεψει..

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λινκ είχα την συσκευή και είμαι ο πρώτος που το χω κάνει τότε

Δημοσ.

Αυτο

dd if=/data/local/tmp/aboot.img of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/aboot
γραφει (dd = convert and copy a file απο το man dd) το aboot.img σε ενα πολυ συγκεκριμενο σημειο του χωρου του κινητου. Ενα λαθος μπορει ανετα να μπρικαρει το τηλεφωνο, οποτε ναι, απαιτω να ξερω την προελευση του.

Ξερω τι κανουνε ολες οι εντολες βασικα, και απο ολες αυτες, αυτη ειναι η πιο επικινδυνη.

Οπως εγω δεν θα εβγαινα να πω κανε rm -rf whatever στο κομματι του λινουξ, στο οποιο εχω περισσοτερη εμπειρια απο πολλους εδω μεσα, και να πω "κανε οτι λεω γιατι απλα το λεω" και να περιμενω να το δεχτουν αξιωματικα, ετσι δεν το δεχομαι και απο αλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...