Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλαγα με εναν φιλο μου και μου ειχε πει το εξης

στα επισημα εγγραφα γράφουμε με μπλε μελάνι επειδη για να δειξουμε το αυθεντικο

και οχι το μαυρο μελανι επειδη μπορει καποιος να το θεωρήσει φωτοτυπια ..

τι ισχυει τελικα;;

Δημοσ.

Καλώς το παλικάρι!

Θα μπορούσε να σου απαντήσει εμπεριστατωμένα ο m2000 αλλά δεν είναι πλέον εδώ ρε γαμώτο...

Δημοσ.

Ισχυει. Το ξερουν μεχρι και στο εξωτερικό. Ειχα παει να ζητησω σε δημόσια υπηρεσια εξω, ενα εγγραφο για ελλαδα και με αρχισαν "Α για Ελλάδα. ..μπλα μπλα.." και όντως μου εφτιαξαν το χαρτί ετσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα πάρει επίδομα από την εφορία (που δικαιούμουν αλλά λόγω deadline και λοιπόν καθυστερήσεων σε αυτή την χώρα δεν μπορούσα να έχω το χαρτί που χρειάζομαι στην ώρα/μέρα που το χρειαζόμουν) δίνοντας  στην προϊσταμένη της ΔΟΥ πλαστό έγγραφο που ήταν απλά (καλής ποιότητας) εκτύπωση inject 

μια χαρά πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα (βέβαια έκανα το κάτι τις παραπάνω πχ έβαλα τηλέφωνο γραμματείας στο έγγραφο εναν αριθμό που μιλάει όλη την ώρα και ειναι της περιοχής την υπογραφή του διευθυντή που σκάναρα σε HD απο άλλο έγγραφο και την έβαλα εκει την επεξεργάστηκα πρώτα για να αφαιρέσω τα artifacts κτλ και μετά με ενα στυλό που δεν γράφει πάτησα πάνω στις γραμμές για να αφήσουν το ανάγλυφο απο πίσω έτσι ώστε να φανεί ότι όντως έγινε με στυλό κτλ κτλ κτλ) βέβαια δεν πρόσεξε τιποτα απο όλα αυτά απλά το κοίταξε για 3 δευτερόλεπτα το πολύ και το έβαλε στην θέση του και προχώρησε την διαδικασία για να πάρω το επίδομα :P

Επεξ/σία από Ziguala
Δημοσ.

μιλαγα με εναν φιλο μου και μου ειχε πει το εξης

στα επισημα εγγραφα γράφουμε με μπλε μελάνι επειδη για να δειξουμε το αυθεντικο

και οχι το μαυρο μελανι επειδη μπορει καποιος να το θεωρήσει φωτοτυπια ..

τι ισχυει τελικα;;

H αυθεντικοτητα ενός εγγραφου φαινεται από τις υπογραφές ,αν οι υπογραφές είναι πρωτότυπες τοτε που το πρόβλημα?

Φωτοτυπια είναι να πάρεις το πρωτότυπο και να το βγάλεις φωτοτυπία.

Ισχυει. Το ξερουν μεχρι και στο εξωτερικό. Ειχα παει να ζητησω σε δημόσια υπηρεσια εξω, ενα εγγραφο για ελλαδα και με αρχισαν "Α για Ελλάδα. ..μπλα μπλα.." και όντως μου εφτιαξαν το χαρτί ετσι.

Ναι. Επρεπε να τους πεις όμως να το κάνουν σωστα γιατι αμα δεν το δεχόταν ο υπάλληλος στην Ελλαδα εσυ θα έτρεχες όχι αυτοί. Ο υπάλληλος στην Ελλαδα θα σου πει απλα δεν δεχομαι το χαρτι διοτι δεν είναι έγκυρο. Δεν θα τρέξει μετα αυτος να στο βρει εσυ θα πρεπει να το φτιαξεις και να το προσκομίσεις ξανά. Με αυτή την απαντηση εγω θα καταλαβαινα ότι δεν τους ενδιεφερε να σε εξυπηρετήσουν κιολας σου δινουν εκει ένα μπακαλοχαρτο και κοψε το λαιμο σου. Οι υπεύθυνοι οι ξένοι.

Εκτος και αν έχεις την τυχη να πέσεις σε κάποιον που δεν ξέρει να το δεχτει οποτε μετα θα του πεις το δέχτηκες είναι δικια σου εκκρεμοτητα πλεον όχι δικιά μου! Aν έχει πάρει και η αιτηση πρωτόκολλο χαλαρά.

ΥΓ Επισης σε χαρτιά που έχουν και τιμολογια μέσα με σειριακούς αριθμούς κτλπ εννοείται πρεπει να ταιριαζουν όλα αυτά διοτι και υπογραφη να υπάρχει δεν θα γινει αποδεκτο.

Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες. Μολις τους ειπα που θελω να το χρησιμοποιησω ηξεραν τα παντα για το πως πρέπει να φτιαξουν το χαρτι. Και οτι πρεπει να ειναι με μπλε μελανι κλπ. Ουτε και δυσανασχετησαν καθολου οι ανθρωποι.

Ισα ισα που εγω δεν ηξερα οτι επρεπε να ειναι ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν καταλαβες. Μολις τους ειπα που θελω να το χρησιμοποιησω ηξεραν τα παντα για το πως πρέπει να φτιαξουν το χαρτι. Και οτι πρεπει να ειναι με μπλε μελανι κλπ. Ουτε και δυσανασχετησαν καθολου οι ανθρωποι.

Ισα ισα που εγω δεν ηξερα οτι επρεπε να ειναι ετσι.

A ok. Οντως κατάλαβα άλλα ντι άλλων.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!

Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίγω καινούργιο.

Υπάρχει πρόβλημα αν υπογράφουμε σε τιμολόγια ή γράφουμε τελωνειακές άδειες με μαύρο στυλό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...