Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτιαξα ενα λογαριασμο paypal στον οποιο προσθεσα μια καρτα,πηρα τον κωδικο απο την τραπεζα και ενω εβαλα τα στοιχεια και συνεχισα την διδικασια δεν μου εγινε verified,χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα για να γινει?Γιατι στο μειλ μου ηρθε μονο οτι προσθεσα μια καρτα.Επιπλεον την καρτα την προσθεσα 2 φορες κατα λαθος διοτι μου εγραφε αυτο με το verify και ξανα εκανα την ιδια διδικασια,θα με χρεωσει 2 φορες το 1,5 ευρω ή μια φορα?

Δημοσ.

2 φορες θα σε χρεωσει αλλα θα σου επιστραφουν οταν κανεις verification..το οποιο γινεται αν πας στο ατμ της τραπεζας σου και ζητησεις κινηση λογαριασμου τοτε θα βρεις την συναλλαγη με το 1.5 και στο τελος θα εχει καποιο τετραψηφιο τον οποιο εισαγεις στο παυπαλ και γινεται το verification και φυσικα σου επιστρεφεται το 1.5 που σου κρατησαν..αν εχεις e banking μπορεις να δεις το τετραψηφιο κατευθειαν απο την συναλλαγη..

Δημοσ.

2 φορες θα σε χρεωσει αλλα θα σου επιστραφουν οταν κανεις verification..το οποιο γινεται αν πας στο ατμ της τραπεζας σου και ζητησεις κινηση λογαριασμου τοτε θα βρεις την συναλλαγη με το 1.5 και στο τελος θα εχει καποιο τετραψηφιο τον οποιο εισαγεις στο παυπαλ και γινεται το verification και φυσικα σου επιστρεφεται το 1.5 που σου κρατησαν..αν εχεις e banking μπορεις να δεις το τετραψηφιο κατευθειαν απο την συναλλαγη..

πηρα τηλεφωνο στην τραπεζα και μου τον δωσαν τον κωδικο,αλλα τωρα κανω συνδεση στον λογαριασμο μου και μου δειχνει με ενα πορτοκαλι θαυμαστικο οτι χρειαζεται να κανω confirm την καρτα που εβαλα.Τι κανω?.Την καρτα μου εχει ερθει μαιλ οτι την εχω προσθεσει

Δημοσ.

Τον κωδικό που πήρες από την τράπεζα τον έβαλες στο paypal? Έτσι γίνεται το confirmation της κάρτας.

ναι με το που τον πηρα τον πληκτρολογησα μου εστειλε η paypal οτι προστεθηκε η καρτα και μετα,αρχισε να μου πεταει αυτο που ανεφερα και προηγουμενος το θαυμαστικο κλπ.Μηπως θελει καποιο χρονικο διαστημα για να ενεργοποιηθει η καρτα που εβαλα εβαλα στην paypal?διοτι σημερα την εφτιαξα

Δημοσ.

Ενδέχεται να θέλει 2-3 μέρες για να ενεργοποιηθεί. Διαφορετικά άνοιξε ticket στο paypal και πες έκανα όλες τις διαδικασίες που μου είπαν από την τράπεζα, τι γίνεται; :) (Η κάρτα σου πρέπει να είναι VISA παρεπιπτόντως, αλλιώς δε γίνεται δεκτή...)

Δημοσ.

Ενδέχεται να θέλει 2-3 μέρες για να ενεργοποιηθεί. Διαφορετικά άνοιξε ticket στο paypal και πες έκανα όλες τις διαδικασίες που μου είπαν από την τράπεζα, τι γίνεται; :) (Η κάρτα σου πρέπει να είναι VISA παρεπιπτόντως, αλλιώς δε γίνεται δεκτή...)

Ευχαριστω για την βοηθεια,γενικα που το εψαξα και μονος λιγακι θελει καποιες μερες.Αρα κανω υπομονη και βλεπω, πως θα πανε τα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...