MySql Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Παιδιά έφαγα προσωρινό ban από site επειδή χρησιμοποίησα το vpn πρόγραμμα cyberghost. Το άνοιξα ενώ είχα μπει στην σελίδα. Τα ερωτήματα μου είναι δύο 1) Καταρχήν αν φταίει που δεν το είχα ανοίξει πριν μπω στο site? 2) Tι παίζει με τα vpn προγράμματα παρέχουν πραγματική ανωνυμία και προστασία; ή πρέπει να συνδυάζονται με την επιλογή "ανώνυμης περιήγησης" ή και διαγραφή cookies? Υ.γ. κάπου είχα διαβάσει ότι ο προσωπικός κωδικός του υπολογιστή φαίνεται ότι και να κάνεις δεν ξέρω όμως αν ισχύει....
kleo1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 μερικά sites δε επιτρέπουν την είσοδο με proxy/vpn. το γράφουν κιόλας. είχα πετύχει κι εγώ ένα τέτοιο site. δε θυμάμαι τώρα όνομα. ποιος είναι ο προσωπικός κωδικός του υπολογιστή; επίσης για ποιο λόγο χρησιμοποιείς vpn? η ανώνυμη περιήγηση ξέρεις τι κάνει; πραγματική ανωνυμία (ψευδοανωνυμία) από ποιον; εξαρτάται τι θέλεις. πολλοί χρησιμοποιούν VPN απλά έτσι... επειδή κάπου το άκουσαν ότι είναι καλό. 1
MySql Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 μερικά sites δε επιτρέπουν την είσοδο με proxy/vpn. το γράφουν κιόλας. είχα πετύχει κι εγώ ένα τέτοιο site. δε θυμάμαι τώρα όνομα. ποιος είναι ο προσωπικός κωδικός του υπολογιστή; επίσης για ποιο λόγο χρησιμοποιείς vpn? η ανώνυμη περιήγηση ξέρεις τι κάνει; πραγματική ανωνυμία (ψευδοανωνυμία) από ποιον; εξαρτάται τι θέλεις. πολλοί χρησιμοποιούν VPN απλά έτσι... επειδή κάπου το άκουσαν ότι είναι καλό. Το χρησιμοποιώ πολύ για να βλέπω on demand αμερικάνικες εκπομπές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρησιμοποίησα για ένα site που προσφέρει reward και μπήκα με Αμερικάνικη ip για να δω αν έχω περισσότερες επιλογές. Δεν γνωρίζω πως βλέπω τον προσωπικό κωδικό του υπολογιστή Το συγκεκριμένο πρόγραμμα vpn ξέρω ότι προσφέρει ανωνυμία καθώς το χρησιμοποιούν και φίλοι στο εξωτερικό για να κατεβάζουν ταινίες... Η ανώνυμη περιήγηση των browser αν δεν κάνω λάθος προσφέρει την μη καταγραφή του ιστορικού Όλα αυτά τα λέω με επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος και αυτός ήταν ο λόγος που ανέβασα την απορία. Αν γνωρίζεις και μπορείς να μ τα συγκεκριμενοποιήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων
MySql Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Το χρησιμοποιώ πολύ για να βλέπω on demand αμερικάνικες εκπομπές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρησιμοποίησα για ένα site που προσφέρει reward και μπήκα με Αμερικάνικη ip για να δω αν έχω περισσότερες επιλογές. Δεν γνωρίζω πως βλέπω τον προσωπικό κωδικό του υπολογιστή Το συγκεκριμένο πρόγραμμα vpn ξέρω ότι προσφέρει ανωνυμία καθώς το χρησιμοποιούν και φίλοι στο εξωτερικό για να κατεβάζουν ταινίες... Η ανώνυμη περιήγηση των browser αν δεν κάνω λάθος προσφέρει την μη καταγραφή του ιστορικού Όλα αυτά τα λέω με επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος και αυτός ήταν ο λόγος που ανέβασα την απορία. Αν γνωρίζεις και μπορείς να μ τα συγκεκριμενοποιήσεις θα σου ήμουν ευγνώμων Φίλε δώσε μας τα φώτα σου όποτε μπορείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα