livefreeordie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 και γω χαρίζω 5s και μαζί δίνω 200 ευρώ οποίος το πάρει άπλα αυτήν τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο @ziaba το ότι δε το πρόλαβες δε σημαίνει πως μπορείς να το παίζεις έξυπνος. το είχε μια βδομάδα και προφανώς εξαντληθηκε. χαίρω πολύ προφανώς και τέτοιες προσφορές δεν είναι απεριοριστες.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 και γω χαρίζω 5s και μαζί δίνω 200 ευρώ οποίος το πάρει άπλα αυτήν τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο @ziaba το ότι δε το πρόλαβες δε σημαίνει πως μπορείς να το παίζεις έξυπνος. το είχε μια βδομάδα και προφανώς εξαντληθηκε. χαίρω πολύ προφανώς και τέτοιες προσφορές δεν είναι απεριοριστες. Ναι γιατι νομιζεις οτι ο αλλος και διαθεσιμο να ηταν αυτο περιμενε,τετοια ''προσφορα'' ειδικα σε κινητο τουλαχιστον 3ετιας να μην παει χαμενη ε.... Για το γεγονος οτι τα κινητα που αναφερθηκαν απο την ιδια κιολας μερα δεν ηταν διαθεσιμα στις μεγαλες αυτες αλυσιδες ας το προσπερασουμε καλυτερα.
livefreeordie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ναι γιατι νομιζεις οτι ο αλλος και διαθεσιμο να ηταν αυτο περιμενε,τετοια ''προσφορα'' ειδικα σε κινητο τουλαχιστον 3ετιας να μην παει χαμενη ε.... Για το γεγονος οτι τα κινητα που αναφερθηκαν απο την ιδια κιολας μερα δεν ηταν διαθεσιμα στις μεγαλες αυτες αλυσιδες ας το προσπερασουμε καλυτερα. Δ ξέρω τι ήθελε και τι δεν ήθελε αλλά ειρωνευτηκε χωρίς λόγο. και δεν είπα πως είναι κινηταρα,εμένα δε μου αρεσει καν το iphone. αλλα για κάποιον που θέλει iphone και δεν διαθέτει 400+ μια χαρά προσφορά ήταν. κι ήταν διαθέσιμο ,εγώ μια χαρά το έκανα δώρο.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δ ξέρω τι ήθελε και τι δεν ήθελε αλλά ειρωνευτηκε χωρίς λόγο. και δεν είπα πως είναι κινηταρα,εμένα δε μου αρεσει καν το iphone. αλλα για κάποιον που θέλει iphone και δεν διαθέτει 400+ μια χαρά προσφορά ήταν. κι ήταν διαθέσιμο ,εγώ μια χαρά το έκανα δώρο. Μωρε για δωρο εννοειται ειναι μια χαρα(οπως και το οτιδηποτε).Αλλα καποιοι ξεχνανε οτι οταν γραφουμε οτι γραφουμε για τα Iphone αυτο γινεται γιατι ειμαστε και σε τεχνολογικο forum. Και παλια γραφανε για το 5s οτι στα 300-350ευρω ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που το θελει για τηλεφωνα/sms κυριως λες και καποιος που θελει ενα κινητο για απλη χρηση θα δωσει τοσα χρηματα.
livefreeordie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μωρε για δωρο εννοειται ειναι μια χαρα(οπως και το οτιδηποτε).Αλλα καποιοι ξεχνανε οτι οταν γραφουμε οτι γραφουμε για τα Iphone αυτο γινεται γιατι ειμαστε και σε τεχνολογικο forum. Και παλια γραφανε για το 5s οτι στα 300-350ευρω ειναι μια καλη επιλογη για καποιον που το θελει για τηλεφωνα/sms κυριως λες και καποιος που θελει ενα κινητο για απλη χρηση θα δωσει τοσα χρηματα. ε εντάξει. και για μένα δεν αξίζει αλλά σε κάποιους αρέσει. εδώ ο TS είναι ξεκάθαρος πως το θέλει αρα γιαυτο και μιλάμε γι αυτό το κινητό.εδώ κάποιοι αγοράζουν ακόμη το 4 και 4s που είναι αρχαιολογία και δίνουν και 100+ για αυτα ,στο 5s κολλησες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα