Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς πήγε για δουλειά σε πρακτορείο οπαπ χωρίς να γνωρίζει τη δουλειά και αν έκανε σεμινάρια για να τη μάθει.

Δημοσ.

Δε χρειάζονται νομίζω σεμινάρια. Πας καμία βδομάδα στο πρακτορείο και κοιτάς τον άλλο πως δουλεύει τη μηχανή. Δε πιστεύω να είναι τόσο δύσκολη ή μηχανή. Ποιό πολύ μη μπερδευτεις στα ρέστα και τις πληρωμές

Δημοσ.

Δε χρειάζονται νομίζω σεμινάρια. Πας καμία βδομάδα στο πρακτορείο και κοιτάς τον άλλο πως δουλεύει τη μηχανή. Δε πιστεύω να είναι τόσο δύσκολη ή μηχανή. Ποιό πολύ μη μπερδευτεις στα ρέστα και τις πληρωμές

To θέμα δεν είναι η μηχανή, αλλά οι απορίες που μπορεί να έχει ο παίκτης - πελάτης για διάφορα παιχνίδια.

Δημοσ.

Ναι σωστό και αυτό!

Τι σωστό μωρέ. :P Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά πανεπιστήμια. Όλοι ξέρουν τα πάντα όλα. Για τα πάντα.

Οπότε και απορία να υπάρχει "μην ρωτάς την κοπέλα, είναι καινούρια. Θα σου πω εγώ που ξέρω ναούμ"

Σεμινάριο θα χρειαστείς αν ρωτήσει κάποιος για string theory, κι εκεί όχι σίγουρα.

Κάποιος θα πεταχτεί να πει: κι αν έχουν περάσει string απ' τα χέρια μου.

• Like 7
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σεμινάρια δεν χρειάζονται γιατί τα πράγματα εκεί πέρα είναι πολύ απλά. Το θέμα είναι να ξες πώς παίζεται το παιχνίδι. Γιατί μπορεί κάποιος να σε ρωτήσει και καλές οι χαριτωμενιές από πάνω αλλά αν δεν ξες να απαντήσεις θα φανείς γελοίος.

Δημοσ.

Βασικά να ξέρεις :

1. Πώς παίζεται το παιχνίδι.

2.Πώς συμπληρώνεται ένα δελτίο κάθε παιχνιδιού.

3.Βασικές γνώσεις συνδυαστικής, πχ μπορεί κάποιος να ρωτήσει 7 νούμερα σύστημα στο τζόκερ και 3 τζόκερ στο πλήρες πόσο κάνει.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι δουλειά γραφείου, "δώσε δελτίο να το περάσω".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...