Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι διαστάσεις που έχει η raynair για τις χειραποσκευές είναι 55χ40χ20 εκ., εγώ έχω μια βαλίτσα 60χ40χ20 υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργούσαν πρόβλημα;

Με την Aegean τη δέχτηκαν κανονικά

Δημοσ.

Στην RyanAir μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμα και για το ζώδιό σου! Η Aegean δεν έχει τέτοια θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

πάρε τηλέφωνο και ρώτα, μην το παίξεις μάγκας,
γιατί με το έξτρα κόστος αποσκευών μπορείς να αγοράσεις μία στις σωστές διαστάσεις.

Δημοσ.

Εγώ πριν από λίγες μέρες ταξίδεψα με Ryanair (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και εκτός από ενός που ήταν εξόφθαλμη μεγάλη η βαλίτσα, σε κανέναν άλλον δεν την ελεγξαν.

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαστάσεις που έχει η raynair για τις χειραποσκευές είναι 55χ40χ20 εκ., εγώ έχω μια βαλίτσα 60χ40χ20 υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργούσαν πρόβλημα;

Με την Aegean τη δέχτηκαν κανονικά

Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Ακόμα και το ειδικό κουτί που έχουν δεν έχει καπάκι για το ύψος, άρα ακόμα κι αν τη βάλεις μέσα θα χωράει. Αλλά παίζει να μην ασχοληθεί και κανείς :)

Δημοσ.

για να κλείσει το καπακι εχει αρκετο χωρο απο τον προβλεπόμενο οποτε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα το πατας και λιγο και εκλεισε :P 

Δημοσ.

Εγώ πριν από λίγες μέρες ταξίδεψα με Ryanair (Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα) και εκτός από ενός που ήταν εξόφθαλμη μεγάλη η βαλίτσα, σε κανέναν άλλον δεν την ελεγξαν.

Υπόψιν πάντως, in my experience οι πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα είναι πολύ πιο χαλαρές απ' ότι έξω. Π.χ. εδώ στη Γερμανία έχω πετύχει πολλάκις μπάστακες της easyjet να κάνουν μανούρα για γελοία πράγματα (και σε μένα προσωπικά μια φορά), ενώ στην Ελλάδα ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πετάω για εξωτερικό, λέω να μην το διακινδυνέψω και να αγοράσω άλλη

Δημοσ.

Επειδή πετάω για εξωτερικό, λέω να μην το διακινδυνέψω και να αγοράσω άλλη

5 εκατοστά είναι οι ρόδες; Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά όπως θες! Απλά κοίτα μη σου βγει ακριβότερη η βαλίτσα από το πιθανό πρόστιμο! :)

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει αυτο που θα σου πω , προσφατα σε πτηση της Ryanair απο Αθηνα στο Λονδινο εγω και ενας φιλος μου είχαμε σακους τους οποιους ουτε καν μπηκαν στο κοπο να δουν ουτε στο ενα ουτε στο αλλο αεροδρομιο και απλα περασαμε. Και ο ενας απο τους δυο ηταν σχετικα μεγαλος.

Δημοσ.

για 5 εκατοστά ΔΕΝ παιζει να εχεις πρόβλημα. Αρκει να ειναι πραγματικά 5 εκατοστά και όχι +4-5 για το χερουλι + 4-5 για ροδες κλπ.

Εχω ταξιδεψει σε αρκετες χωρες με ρυαν και εχω δει να αφηνουν αρκετα μεγαλύτερες τσάντες που με ζόρι χωρούσαν στους δοκιμαστικούς κλωβούς.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι που θα πετυχεις απο ελευθεριο βενιζελο με την καμια...ομως απο εξωτερικο αλλαζει εγω απο ρωμη αναγκαστηκα και εβγαλα μερικα ρουχα και τα εβαλα στην καμπινα βαλιτσα της γκομενας ειναι αν σου κατσει η στραβη που λεμε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...