Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζάμπα το άγχος. Όλα πέρασαν κανονικά και μάλιστα υπήρχαν άτομα με αρκετά μεγαλύτερη βαλίτσα που μπήκαν κανονικά. Και το κορυφαίο είναι ότι πολλοί είχαν μαζί τους και δεύτερο σάκο!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχουνε ελελξει ποτε την βαλιτσα καμπινας την δικια μου, η της γυναικας μου, και τα τελευταια χρονια πεταω καμια 10+ φορες συνολο, με αρκετες διαφορετικες εταιριες. Μαλιστα, συνηθως εχω μαζι μου εκτος απο την βαλιτσα καντινας, και την τσαντα πλατης μου για τον υπολογιστη, με διαστασεις 46 x 33 x 18 . Ποτε κανενας δεν μου εδωσε καν δευτερο βλεμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Τζάμπα το άγχος. Όλα πέρασαν κανονικά και μάλιστα υπήρχαν άτομα με αρκετά μεγαλύτερη βαλίτσα που μπήκαν κανονικά. Και το κορυφαίο είναι ότι πολλοί είχαν μαζί τους και δεύτερο σάκο!

Καλά που δεν πήρες άλλη βαλίτσα! :)

Μπορείς να έχεις και μια δεύτερη τσάντα μαζί, δεν θα σου πούνε κάτι. Αν πέσεις σε κανέναν πολύ περίεργο τη στριμώχνεις μέσα στη βαλίτσα καμπίνας!

Δημοσ.

Εμενα σε περιφερειακο αεροδρομιο(νησι) οταν φευγω για να γυρισω Θεσσαλονικη καθε φορα μου ζυγιζουνε την βαλιτσα και αν ειναι πανω απο 8kg μου ζητανε να αδειασω πραγματα...

Για πολλες φαπες οι τυποι. Να εχω 9kg πραγματα και να αδειαζω ρουχα-βιβλια στο αυτοκινητο για να παει στα 8. Αλλα τωρα καθε φορα ντυνομαι σαν κρεμυδι για να περασω οσα περισσοτερα μπορω.

Μονο απο το νησι προς Θεσσ/κη ομως, στο Μακεδονια δεν ελεγχουνε βαρος-μεγεθος. Επισης δεν αφηνουνε να εχω 1 χειραποσκευη και τσαντα για λαπτοπ ή τσαντα ώμου...

Για Aegean μιλαω :)

Δημοσ.

Κι εγώ που νόμιζα ότι στην Aegean κουβαλάς και ουίσκι μεσ' την καμπίνα. :P Τελικά εξαρτάται απ' το αεροδρόμιο.

Δημοσ.

Εμενα σε περιφερειακο αεροδρομιο(νησι) οταν φευγω για να γυρισω Θεσσαλονικη καθε φορα μου ζυγιζουνε την βαλιτσα και αν ειναι πανω απο 8kg μου ζητανε να αδειασω πραγματα...

Για πολλες φαπες οι τυποι. Να εχω 9kg πραγματα και να αδειαζω ρουχα-βιβλια στο αυτοκινητο για να παει στα 8. Αλλα τωρα καθε φορα ντυνομαι σαν κρεμυδι για να περασω οσα περισσοτερα μπορω.

Μονο απο το νησι προς Θεσσ/κη ομως, στο Μακεδονια δεν ελεγχουνε βαρος-μεγεθος. Επισης δεν αφηνουνε να εχω 1 χειραποσκευη και τσαντα για λαπτοπ ή τσαντα ώμου...

Για Aegean μιλαω :)

Δεν μου έχουν ζυγίσει χειραποσκευή ποτέ, καμία εταιρεία!

Δημοσ.

Δεν μου έχουν ζυγίσει χειραποσκευή ποτέ, καμία εταιρεία!

Εμενα μονο σε συγκεκριμενο αεροδρομιο και πολλες φορες. Οχι μονο σε μενα βεβαια αλλα και σε φιλους και συγγενεις εχει τυχει.

Οταν πας να κανεις check in (αν δεν εχεις κανει online) στα ζυγιζει η κοπελα πριν σου δωσει το εισητηριο, δεν εχει μηχανηματα για check in οπως στα μεγαλα αεροδρομια.

Και μια φορα που ειχα κανει check in online (μηπως την γλιτωσω) με φωναξανε να μου βαλουνε και καλα ετικετα πανω στην χειραποσκευη και πριν την βαλει την ζυγισε κιολας.

Ξερω οτι ακουγεται παραλογο, και οταν μου εγινε και εγω δεν το πιστευα :/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...