Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :~450 euro

Χρήση υπολογιστή : βασική για δουλεια γραφείου

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: -

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω οθόνη 23άρα LG

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? τα διαθέτουμε όλα

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηράκλειο Κρήτης

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Δεν έχω θεμα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ΟΧΙ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πιό καλό απ'όσο φαντάζεσαι.

Ξέχασα.. θα χρειαστείς κι ένα dvd λογικά.

post-182716-0-47474300-1466775703_thumb.png

Δημοσ.

θα προτεινα και κατι τετοιο. απο eshop και digital master

Αν κρίνω από το pc σου που είναι τούμπανο μου κάνει εντύπωση που προτείνεις τα παραπάνω τα οποία είτε μετριο-κακές επιλογές έχουν είτε είναι ανισόρροπα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κρίνω από το pc σου που είναι τούμπανο μου κάνει εντύπωση που προτείνεις τα παραπάνω τα οποία είτε μετριο-κακές επιλογές έχουν είτε είναι ανισόρροπα.

Μπορουμε να το αναλυσουμε αν θες..και γιατι μετριο-κακες επιλογες? μιλαμε για υπολογιστη γραφειου στα 450.στο περιπου εδωσα κατι παρομοιο με του radiohead που ειναι εξισου καλη επιλογη,απλως θα προτιμουσα ssd με περισσοτερη χωρητικοτητα και καθολου hdd,θεωρω πως πρεπει να τους βγαζουμε απο την ζωη μας σιγα σιγα.Ξερω ομως οτι δεν προτινεις κατι και απλως σχολιαζεις τις γνωμες αλλων..

εσυ υπογραφη δεν εχεις?

Επισκέπτης
Δημοσ.

απλως θα προτιμουσα ssd με περισσοτερη χωρητικοτητα και καθολου hdd,θεωρω πως πρεπει να τους βγαζουμε απο την ζωη μας σιγα σιγα.

Καλημέρα, ο λόγος που μπαίνει κι ένας hdd καλή ώρα, είναι για backup και πρέπει να τον έχει κάποιος για να συγκεντρώνει πληροφορίες και αρχεία της δουλειάς του.

Άν μία στο εκατομμύριο κάτι πάει στραβά, θα χάσει τα δεδομένα του και δεν νομίζω άν ήσουν στη θέση του ts να μην ήθελες να το είχαν προβλέψει.

Φυσικά άν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δεύτερο ssd ok αλλα μόνο vfm λύση δεν λές τον ssd για αποθήκη. 

Απο την άλλη άν του βρίσκεται ήδη σκληρός μπορεί να πάρει τον adata της προσφοράς που έβαλες, αρκεί να κάνει παραγγελία μέχρι τις δώδεκα σήμερα :)

Δημοσ.

Καλημέρα, ο λόγος που μπαίνει κι ένας hdd καλή ώρα, είναι για backup και πρέπει να τον έχει κάποιος για να συγκεντρώνει πληροφορίες και αρχεία της δουλειάς του.

Άν μία στο εκατομμύριο κάτι πάει στραβά, θα χάσει τα δεδομένα του και δεν νομίζω άν ήσουν στη θέση του ts να μην ήθελες να το είχαν προβλέψει.

Φυσικά άν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δεύτερο ssd ok αλλα μόνο vfm λύση δεν λές τον ssd για αποθήκη. 

Απο την άλλη άν του βρίσκεται ήδη σκληρός μπορεί να πάρει τον adata της προσφοράς που έβαλες, αρκεί να κάνει παραγγελία μέχρι τις δώδεκα σήμερα :)

Ναι,γενικα δεν διαφωνω μαζι σου και καλα κανουμε και το συζηταμε να ξερει και ο ts το γιατι..Απλως καποιοι αλλοι απλως σχολιαζουν και κανουν προσωπικες επιθεσεις..τεσπα

Κι εγω με ενα δισκο ειμαι ειτε στο gaming ειτε στο htpc ειτε σε ενα λαπτοπ που υπαρχει. Απλως υπαρχει παντα ενας εξωτερικος δισκος για τετοιες δουλειες. Αν δεν εχει ο ts, ναι ειναι οντως μια καλη λυση να βαλει εναν hdd.Eσυ Χρηστο γενικα πιστευεις οτι καναμε "μετριο-κακες" επιλογες ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι,γενικα δεν διαφωνω μαζι σου και καλα κανουμε και το συζηταμε να ξερει και ο ts το γιατι..Απλως καποιοι αλλοι απλως σχολιαζουν και κανουν προσωπικες επιθεσεις..τεσπα

Κι εγω με ενα δισκο ειμαι ειτε στο gaming ειτε στο htpc ειτε σε ενα λαπτοπ που υπαρχει. Απλως υπαρχει παντα ενας εξωτερικος δισκος για τετοιες δουλειες. Αν δεν εχει ο ts, ναι ειναι οντως μια καλη λυση να βαλει εναν hdd.Eσυ Χρηστο γενικα πιστευεις οτι καναμε "μετριο-κακες" επιλογες ?

Η μία είναι παρόμοια με τη δική μου, το μέτριο δεν είναι και απαραίτητα κακό, απλά ίσως ο φίλος θεωρεί κακή επιλογή το οτι χρησιμοποιείς μεταχειρισμένα στη σύνθεση.

Συζητάμε ρε'συ μην το παίρνεις προσωπικά. ;)

Δημοσ.

Μπορουμε να το αναλυσουμε αν θες..και γιατι μετριο-κακες επιλογες? μιλαμε για υπολογιστη γραφειου στα 450.στο περιπου εδωσα κατι παρομοιο με του radiohead που ειναι εξισου καλη επιλογη,απλως θα προτιμουσα ssd με περισσοτερη χωρητικοτητα και καθολου hdd,θεωρω πως πρεπει να τους βγαζουμε απο την ζωη μας σιγα σιγα.Ξερω ομως οτι δεν προτινεις κατι και απλως σχολιαζεις τις γνωμες αλλων..

εσυ υπογραφη δεν εχεις?

Σχολίασα για είναι κακές επιλογές και στο ξανα γράφω με βάση το pc της υπογραφής σου δεν θα έπρεπε να προτείνεις αυτά που πρότεινες. Νομίζω έγινα κατανοητός.

Από ότι φαίνεται δεν έχω υπογαφρή. Πρέπει να έχω?

Δημοσ.

Τι λες???θες να προτινω μηπως κατι παρομοιο της υπογραφης μου με 450 ευρω?

μετρια επιλογη και ο 7890κ μηπως?διοτι ειχες κατι παρομοιο... και ναι,βαλε υπογραφη!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Peace.. O ts εξαφανίστηκε ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

Πιό καλό απ'όσο φαντάζεσαι.

Ξέχασα.. θα χρειαστείς κι ένα dvd λογικά.

Dvd διαθέτει το παλιο συστημα και θα το πάρω από εκει. Αρχικά σκέφτομαι να μην δώσω χρηματα για ssd και να αλλάξω σε καλύτερο τροφοδοτικό και καλύτερη  μητρική. Τι λες; 

Α παρεμπιπτόντως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει ψύκτρα ή πρέπει να βάλω έξτρα; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλύτερο τροφοδοτικό απο αυτό και να χτυπάς τον κώλο σου κάτω που λένε δεν θα βρεις. Αν εννοείς μεγαλύτερο δεν σου χρειάζεται. Σκέφτεσαι να βάλεις κάρτα γραφικών και αν ναι ποια; Η μητρική σε τι δεν σε καλύπτει και θέλεις καλύτερη. O ssd κατά τη γνώμη μου είναι must.

Ψυκτρα περιλαμβάνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...