Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιό καλό απ'όσο φαντάζεσαι.

Ξέχασα.. θα χρειαστείς κι ένα dvd λογικά.

+1 για την συνθεση του radiohead.

σε αυτα τα χρηματα για αυτη τη χρηση τιποτα καλυτερο.

Συστημα χωρις SSD σημερα ειναι σαν αυτοκινητο χωρις ηλεκτρικα παραθυρα/κλειδαριες, και χωρις servo στο τιμονι και στα φρενα.

Δημοσ.

Dvd διαθέτει το παλιο συστημα και θα το πάρω από εκει. Αρχικά σκέφτομαι να μην δώσω χρηματα για ssd και να αλλάξω σε καλύτερο τροφοδοτικό και καλύτερη  μητρική. Τι λες; 

Α παρεμπιπτόντως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής έχει ψύκτρα ή πρέπει να βάλω έξτρα; 

Μπορείς ναι βα βάλεις καλύτερη μητρική αν θέλεις και τον ssd παίρνεις πιο μετά. Κυρίως εμφανισιακά για την καλύτερη μητρική γαιτί για την χρήση που θες δεν θα σου προσθέσει τίποτα. Προσωπικά όμως θα προτιμούσα καλύτερο κουτί αντί για καλύτερη μητρική.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υποθέτω θα μπει κάτω από το γραφείο το κουτι όπερ σημαίνει τζάμπα το πιο εμφανίσιμο γιατί δεν κόβω τον ts και για enthusiast. Για τον ssd είπα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Παιδες ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί από σχετικά ανίδεο 50αρη. Το να του εξηγήσω ποια προγράμματα βάζουμε στον ssd πώς επιλέγουμε σε ποιον δίσκο θα εγκαταστήσουμε τι ,είναι Out of the question. Γι αυτο ειπα για καλυτερο τροφοδοτικό. Άσε που τα 360 watt μου φαίνονται λίγα ,διότι αυριο μεθάυριο καρφώνω μια gpu και θα χρειάζομαι και αλλαγή τροφοδοτικού για να τρέξει κάποια πιο βαριά εφαρμογή ή κανενα απλό παιχνιδάκι.

Δημοσ.

Παιδες ο υπολογιστής θα χρησιμοποιηθεί από σχετικά ανίδεο 50αρη. Το να του εξηγήσω ποια προγράμματα βάζουμε στον ssd πώς επιλέγουμε σε ποιον δίσκο θα εγκαταστήσουμε τι ,είναι Out of the question. Γι αυτο ειπα για καλυτερο τροφοδοτικό. Άσε που τα 360 watt μου φαίνονται λίγα ,διότι αυριο μεθάυριο καρφώνω μια gpu και θα χρειάζομαι και αλλαγή τροφοδοτικού για να τρέξει κάποια πιο βαριά εφαρμογή ή κανενα απλό παιχνιδάκι.

άρα βάλε ένα μεγαλύτερο δίσκο SSD σε χωρητικότητα και μην βάζεις hdd. Είναι όντως Must.. Για τροφοδοτικό μπορείς να ανέβεις λίγο σε watt αλλά θα θυσίασεις αξιοπιστία..
Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών θα βάλει και τι παιχνίδια να παίξει ο 50αρης? Ακόμα και μια 750 Ti να βάλει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Πάνω από 200 W δεν πρόκειται να τραβήξει. Καταλαβαίνεις τι περιθώριο έχει?

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών θα βάλει και τι παιχνίδια να παίξει ο 50αρης? Ακόμα και μια 750 Ti να βάλει δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Πάνω από 200 W δεν πρόκειται να τραβήξει. Καταλαβαίνεις τι περιθώριο έχει?

θα το έχει στο σπίτι ,οπότε μπορεί το 10χρονο στο σπίτι να θέλει να παίξει κάτι φαντάζομαι. Το εν λόγω Psu κοινώς είναι vfm ? 

Δημοσ.

Ναι φίλε μου είναι πολύ καλό. Η Seasonic είναι κατασκευάστρια εταιρεία. 

Τώρα αν θέλει να παίξει ο γιος του ένα ένα μας τα λες. Αν στα επόμενα χρόνια θέλει να παίξει παιχνίδια που να χρειαστεί μια καλή κάρτα γραφικών τότε θες μεγαλύτερο.

http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

Δημοσ.

Προσπαθώ να επιλέξω οτι καλύτερο. Ειναι δεδομένο οτι δεν θα βάλω ssd για τους λόγους που προανέφερα και έλεγα το "κερδος" να το επενδύσω σε ενα καλύτερο τροφοδοτικό. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα ένα τα λες ρε φίλε. Όπως σου είπε o BlueBlood εξαρτάται ποια θα βάλεις.

Πρόταση σε 550 http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Δύο χρόνια παραπάνω εγγύηση απο το thermaltake που σου πρότεινε, το οποίο φυσικά είναι εξίσου καλό.

Ξαναλέω μεγαλύτερο ψάχνεις όχι καλύτερο.

Δεν ξέρω άν γνωρίζεις απο κάρτες, για να μην κάνεις καμμιά πατάτα πρίν αγοράσεις ρώτα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

Ελπίζω να σε βοηθήσαμε.

Δημοσ.

Προσπαθώ να επιλέξω οτι καλύτερο. Ειναι δεδομένο οτι δεν θα βάλω ssd για τους λόγους που προανέφερα και έλεγα το "κερδος" να το επενδύσω σε ενα καλύτερο τροφοδοτικό. 

Στα Αγγλικα η εκφραση λεγεται "I shoot myself on the foot" στα Ελληνικα δεν μου ερχεται καποια αντιστοιχη αυτη τη στιγμη.

Ξαναλέω μεγαλύτερο ψάχνεις όχι καλύτερο.

Βασικα ουτε καλυτερο ουτε μεγαλυτερο.

Και παιχνιδια να θελησει να παιξει ο 10χρονος θα βαλεις μια μια RX 460 η μια RX 470 και το 360 τις σηκωνει και τις δυο.

Εχουν περασει ανεπιστρεπτι οι εποχες που ηθελες θηριωδη τροφοδοτικα. 

Οι καινουριοι επεξεργαστες που βγαινουν σε καθε γενια (ειτε CPU ειτε GPU) δεν ειναι πλεον πολυ πιο ισχυροι αλλα ειναι πολυ πιο αποδοτικοι ανα W με αποτελεσμα οι τελευταιας γενιας CPU & GPU να μην χρειαζονται τροφοδοτικα-τερατα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντέλει αγοράστηκε αυτό. Θα σας πω εντυπώσεις. 

image.jpg

Για το τροφ δεν μας άκουσες αλλα όχι οτι θα έχεις πρόβλημα και μ'αυτό.

Μεγειές!  :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...