soteras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Με χρεωστική ανέπαφα μεχρι 25 ευρω δεν ζητάει καν πιν
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αν ξέρει το pin μπορεί να κάνει αναλήψη 420€ την εβδομάδα μέχρι να τον αδειάσει και να συνεχίσει μέχρι να φτάσει το όριο υπερανάληψης σε περιπτώση που έχεις τέτοιο δικαίωμα. Αν δεν ξέρει το pin μπορεί να κάνει αγορές από το internet.Αν δεν είναι άπληστος και εσύ αργήσεις να το πάρεις χαμπάρι δεν πρόκειται να τον βρεις ποτέ.
kalodrei Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 αν την χάσεις παίρνεις αμέσως τηλέφωνο στην τράπεζα (αυτές οι γραμμές λειτουργούν συνεχεία ) και την ακυρώνεις , οι κάρτες δεν χάνονται έτσι( εκτός εάν κάποιος είναι λίγο βλάκας )..... Το πιθανότερο θα ήταν να σου κλέψουν το πορτοφόλι και να είναι μέσα.Μην φοβάστε το πλαστικό χρήμα , τα μετρητά να φοβάστε που μπορούν να σας τα βουτήξουν μόλις τα βγάλετε από το atm, μπορεί να φάτε ξύλο η ακόμα και να σας σκοτώσουν για 50 ευρό...
devill0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Με χρεωστική ανέπαφα μεχρι 25 ευρω δεν ζητάει καν πιν Με χρεωστικη πειραιως οτι συναλλαγη και να κανω ακομα και 1€ ζηταει pin.
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Με χρεωστικη πειραιως οτι συναλλαγη και να κανω ακομα και 1€ ζηταει pin. Λογικά έχεις την παλιά κάρτα.
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Για online μιλούσα, κακώς που δε το διευκρίνισα. Κι όμως αρκεί: στο 90% των (online) αγορών μου τα μόνα που μου ζητάνε είναι όνομα, αριθμός, ημερομηνία λήξης και CVV. Όλα αυτά υπάρχουν πάνω στο πλαστικό. Ένα μικρό ποσοστό καταστημάτων ζητάει και αυτή τη μπούρδα το "Verified by Visa" / "MasterCard SecureCode" αλλά το βλέπω πραγματικά πολύ σπάνια! Εγώ αυτό όλο και πιο συχνά το βλέπω, νομίζω σε λίγο θα είναι παντού!
bilya Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Τα πραγματα παντως ειναι πιο ευκολα πλεον με τις ανεπαφες. Αν κατι κοστιζει κατω απο 25 ευρω, ανετα ψωνιζει και χωρις το pin... δεν υπάρχει μαγαζι που να εχει pos και να μην εχει καμερες οπότε και ανέπαφη συναλλαγή να κάνεις φαίνεται ωρα μέρα ποσό τόπος να μπει σε μαγαζί με κρυμμένο πρόσωπο κ να κάνει αγορά δύσκολο. Αν ξέρει το pin μπορεί να κάνει αναλήψη 420€ την εβδομάδα μέχρι να τον αδειάσει και να συνεχίσει μέχρι να φτάσει το όριο υπερανάληψης σε περιπτώση που έχεις τέτοιο δικαίωμα. Αν δεν ξέρει το pin μπορεί να κάνει αγορές από το internet.Αν δεν είναι άπληστος και εσύ αργήσεις να το πάρεις χαμπάρι δεν πρόκειται να τον βρεις ποτέ. για ανάληψη πας με κουκουλα να μην φαίνεται το πρόσωπο και παίρνεις το χρήμα. τώρα ηλεκτρονικά πρέπει να ξέρεις να κρύψεις τα ίχνη σου αλλιώς πάλι θα σε μαγκώσει η αστυνομία.
soteras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Με χρεωστικη πειραιως οτι συναλλαγη και να κανω ακομα και 1€ ζηταει pin. ΄Λογικά έχεις την παλιά κάρτα
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πριν κάποιο διάστημα που δοκιμασα δεν γινόταν. πραγματι.πλεον δεν σε αφηνει να το κανεις.το διαβασα σε διαφορα αρθρα στο ιντερνετ.ουτε ελλαδα αλλα ουτε εξωτερικο.μαλλον αλλαξε λογω capital controls. Έχω και εγώ την εντύπωση πως δεν μπορείς πλέον να κανείς ανάληψη με πιστωτική....Εκτός και εάν με κάποιο τροπο έχει συνδεθεί με λογαριασμό σε τράπεζα(επίσης άγνωστο εάν γίνεται...)Απο όμως κλασική πιστωτική γενικώς νομίζω η ανάληψη σταμάτησε ακόμη και πριν τα capitals παλια ισχυε οσο ξερω αλλα ναι πλεον εχει σταματησει.το διαβασα στο internet.εχεις δικιο.το εκοψαν και στην ελλαδα και στο εξωτερικο. Αν ξέρει το pin μπορεί να κάνει αναλήψη 420€ την εβδομάδα μέχρι να τον αδειάσει και να συνεχίσει μέχρι να φτάσει το όριο υπερανάληψης σε περιπτώση που έχεις τέτοιο δικαίωμα. Αν δεν ξέρει το pin μπορεί να κάνει αγορές από το internet.Αν δεν είναι άπληστος και εσύ αργήσεις να το πάρεις χαμπάρι δεν πρόκειται να τον βρεις ποτέ. στην πιστωτικη οχι πλεον.στην χρεωστικη ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα