Jsxb11 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε ένα μήνα κλείνω τα 16 έχω πιάσει δουλεία σε μια καφετέρια εδώ και λίγες μέρες και μου λέει ότι πρέπει να βγάλω βιβλιάριο υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος οποίος ξέρει θα καταλάβει και μου λέει σήμερα ότι μάλλον δεν μπορώ να το βγάλω επειδή δεν έχω κλείση τα 16 ισχύει κάτι τέτοιο;(Το βιβλιάριο αυτό είναι επειδή έρχεσαι σε επαφή με τρόφιμα και άμα κάνει έλεγχο το υγειονομικό να είσαι και εσύ καλυμμένος και ο εργοδότης)Ένσημά και δήλωμα στην εφορία ούτε κατά διάνοια βεβαία.Απλά να τον νοιάζει να είναι καθαρός από υγειονομικό αυτά.
Silverage Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε ένα μήνα κλείνω τα 16 έχω πιάσει δουλεία σε μια καφετέρια εδώ και λίγες μέρες και μου λέει ότι πρέπει να βγάλω βιβλιάριο υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος οποίος ξέρει θα καταλάβει και μου λέει σήμερα ότι μάλλον δεν μπορώ να το βγάλω επειδή δεν έχω κλείση τα 16 ισχύει κάτι τέτοιο;(Το βιβλιάριο αυτό είναι επειδή έρχεσαι σε επαφή με τρόφιμα και άμα κάνει έλεγχο το υγειονομικό να είσαι και εσύ καλυμμένος και ο εργοδότης)Ένσημά και δήλωμα στην εφορία ούτε κατά διάνοια βεβαία.Απλά να τον νοιάζει να είναι καθαρός από υγειονομικό αυτά. Το έψαξα λίγο και βλέπω οτι για να βγάλεις πιστοποιητικό υγείας πρέπει να έχεις βιβλιάριο εργασίας ανηλίκου το οποίο για να βγεί πρέπει να κάνει υπεύθυνη δήλωση ο εργοδότης.
Jsxb11 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εντάξει θα το κοιτάξω Κάποιος αλλος γνωμη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα