Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ένα μήνα κλείνω τα 16 έχω πιάσει δουλεία σε μια καφετέρια εδώ και λίγες μέρες και μου λέει ότι πρέπει να βγάλω βιβλιάριο υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος οποίος ξέρει θα καταλάβει και μου λέει σήμερα ότι μάλλον δεν μπορώ να το βγάλω επειδή δεν έχω κλείση τα 16 ισχύει κάτι τέτοιο;(Το βιβλιάριο αυτό είναι επειδή έρχεσαι σε επαφή με τρόφιμα και άμα κάνει έλεγχο το υγειονομικό να είσαι και εσύ καλυμμένος και ο εργοδότης)Ένσημά και δήλωμα στην εφορία ούτε κατά διάνοια βεβαία.Απλά να τον νοιάζει να είναι καθαρός από υγειονομικό αυτά.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ένα μήνα κλείνω τα 16 έχω πιάσει δουλεία σε μια καφετέρια εδώ και λίγες μέρες και μου λέει ότι πρέπει να βγάλω βιβλιάριο υγείας υγειονομικού ενδιαφέροντος οποίος ξέρει θα καταλάβει και μου λέει σήμερα ότι μάλλον δεν μπορώ να το βγάλω επειδή δεν έχω κλείση τα 16 ισχύει κάτι τέτοιο;(Το βιβλιάριο αυτό είναι επειδή έρχεσαι σε επαφή με τρόφιμα και άμα κάνει έλεγχο το υγειονομικό να είσαι και εσύ καλυμμένος και ο εργοδότης)Ένσημά και δήλωμα στην εφορία ούτε κατά διάνοια βεβαία.Απλά να τον νοιάζει να είναι καθαρός από υγειονομικό αυτά.

Το έψαξα λίγο και βλέπω οτι για να βγάλεις  πιστοποιητικό υγείας πρέπει να έχεις βιβλιάριο εργασίας ανηλίκου το οποίο για να βγεί πρέπει να κάνει υπεύθυνη δήλωση ο εργοδότης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...