Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ενα πακέτο λευκών συσκευών και ολες οι αναζητήσεις μου στο skroutz αλλά και αλλου με στέλνουν σαν καλύτερη τιμη ή τελος παντων στις τρεις πρώτες θέσεις παντα βρίσκω το κατάστημα tsampas.

Το ερώτημα είναι εχει κάποιος εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί να τα παρω απο εκει μηπως ειναι παραεισαγωγής κλπ, να ψαύω κάπου αλλου, αν εχετε και να προτείνετε καποιο αλλο κατάστημα δεκτο

Για Αθήνα ενδιαφέρομαι

Δημοσ.

Έχω πάρει μία ακριβή σκούπα Bosch από κει και κάποια άλλη φορά μια συσκευή που αυτή τη στιγμή δε μπορώ να θυμηθώ.

Η Bosch ήταν σίγουρα κανονική εισαγωγή από αντιπροσωπεία γιατί είχε μέσα τα χαρτιά της εγγύησης από την Bosch, ελληνικό manual κτλ

Και τα δύο στην ώρα τους η παράδοση, υπήρχε στοκ (όχι παραγγέλνεις και θα στο φέρω σε x μέρες/βδομάδες) και γενικά δεν έχω κάποιο παράπονο

Προσπαθώ να θυμηθώ τι διάολο ήταν το άλλο, αλλά η ζέστη δε βοηθάει.

Δημοσ.

Αν ψάχνεις να πάρεις αρκετά πράγματα μπορείς να πας σε ένα φυσικό κατάστημα που εμπιστεύεσαι και να τους πεις θέλω αυτά τα πράγματα, στο σκρουτζ έχουν τόσο, αν μπορείτε να μου κάνετε αυτή την τιμή.

Είναι κάπως ίσως, δεν θα το έκανα προσωπικά, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να το πετύχεις!

Δημοσ.

Αν ψάχνεις να πάρεις αρκετά πράγματα μπορείς να πας σε ένα φυσικό κατάστημα που εμπιστεύεσαι και να τους πεις θέλω αυτά τα πράγματα, στο σκρουτζ έχουν τόσο, αν μπορείτε να μου κάνετε αυτή την τιμή.

Είναι κάπως ίσως, δεν θα το έκανα προσωπικά, αλλά έχεις πολλές πιθανότητες να το πετύχεις!

Το σκέφτηκα αυτο και θα το κανω (δεν χανω τιποτα) άλλα η διαφορά είναι μεγάλη

• Like 1
Δημοσ.

δυσκολο αυτο που λες ζιο

το πιο πιθανο ειναι να πετυχει (ατοκες) δοσεις που παλι "κερδος" ειναι

Ξέρω περιπτώσεις που το έχουν κάνει, γι'αυτό το είπα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...