Rizas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/1/2020 στις 12:15 ΜΜ, xekoukou είπε Καλημέρα κ καλή χρονιά συγνώμη για το ποστ αλλα δν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ αγόρασα μια τηλεόραση 50αρα f&u από γερμανό σφραγισμένη κ όταν την άνοιξα είδα ότι ήταν σπασμένη την επέστρεψα την επομένη κ να μην σας τα πολυλογώ με έδιωξαν λέγοντάς μου να πάρω την f&u και απο τοτε ο ένας με στέλνει στον άλλο Αν στην φέραν σπίτι courier πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσυνη από την μεταφορική γιατί θεωρείτε υπαίτιος ! Αν την μετέφερες εσύ.... Καλά ξεμπερδέματα! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από Rizas
gianniz_k Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 12:15 ΜΜ, xekoukou είπε Καλημέρα κ καλή χρονιά συγνώμη για το ποστ αλλα δν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ αγόρασα μια τηλεόραση 50αρα f&u από γερμανό σφραγισμένη κ όταν την άνοιξα είδα ότι ήταν σπασμένη την επέστρεψα την επομένη κ να μην σας τα πολυλογώ με έδιωξαν λέγοντάς μου να πάρω την f&u και απο τοτε ο ένας με στέλνει στον άλλο Αν σου ήρθε με courier θα σε αποζημιώσουν αυτοί,πρέπει να κινήσεις τις διαδικασίες χθες!Ή θα σου δώσει το κατάστημα μια νέα και θα ασχοληθούν αυτοί με το courier. Αν την μετέφερες εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα ούτε εσύ ούτε το κατάστημα.Θα πρέπει το κατάστημα να την αλλάξει.Αλλά να την γυρίσεις άμεσα,όχι να την έχεις αγορασεις Νοέμβριο στο black friday και να την πας Γενάρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα