DimitrisVita Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Ειμαι συνδρομητής στο Ν♡Β@ αρκετά χρονια και μου την έχει δώσει το πακετο τους γιατί δεν έχει τα σοβαρά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης.Μη μιλησω για το ΝΒΑ....... και προκυτε να αλλάξω πάροχο. Εχω σχεδόν αποφασισει αλλα θα θελα και μια εμπειρική άποψη. Επίσης,επειδή εχω τον PVR αποκωδικοποιητή(παγωμα,μπρος πισω,εγγραφή σε εσωτερικό σκληρό κ.α.)και εχω "γράψει"παιδικά για τα μωρά αρκετα μπορώ να πώ,μηπως υπαρχει τρόπος να τα περασω σε εξωτερικό σκληρό δισκο(εχω εναν με σκουλαρικια και τατουαζ,πολυ σκληρός μιλάμε).......!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων.... ΔημητρηςΒητα
HALF EVIL Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Απ' όσο ξέρω μπορείς αλλά η αναπαραγωγή γίνεται μόωο μέσω αποκωδικοποιητή.
xpapias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. Ειμαι συνδρομητής στο Ν♡Β@ αρκετά χρονια και μου την έχει δώσει το πακετο τους γιατί δεν έχει τα σοβαρά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης.Μη μιλησω για το ΝΒΑ....... και προκυτε να αλλάξω πάροχο. Εχω σχεδόν αποφασισει αλλα θα θελα και μια εμπειρική άποψη. Επίσης,επειδή εχω τον PVR αποκωδικοποιητή(παγωμα,μπρος πισω,εγγραφή σε εσωτερικό σκληρό κ.α.)και εχω "γράψει" παιδικά για τα μωρά αρκετα μπορώ να πώ,μηπως υπαρχει τρόπος να τα περασω σε εξωτερικό σκληρό δισκο(εχω εναν με σκουλαρικια και τατουαζ,πολυ σκληρός μιλάμε).......!!!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων.... ΔημητρηςΒητα Ελα πες την αλήθεια. Για τα "παιδικα" το κρατας τοσο καιρο ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα