Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Από την στιγμή που δεν έχεις ονόματα, ημερομηνία, ώρα, ηλικία δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα.Αν όντως έγινε έτσι, το πολύ πολύ θα βρεις έναν βιολογικά όμοιο σου φίλο. Δεν νομίζω να αξίζει ύστερα από τόσα χρόνια τέτοιο ρίσκο. Τονίζω το γεγονός ότι αυτά δεν βγάζουν μεγάλο νόημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Φιλε μου πολλα μπορει να εχουν συμβει και δυσκολο αλλα όχι ακατορθωτο να βρεις ακρη .Προσοχη σε τετοια site γιατι καπου ειχα διαβασει για καποιο ότι είναι καλοστημνεη επιχειρηση και για να ψαξουν δηθεν ζητουν συμμετοχη οικονομικη . Δεν εννοω απαραίτητα το συγεκριμενο που δεν γνωριζω .
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Η Ελλάδα είναι γεμάτη από περίεργους θανάτους χωρίς αποδείξεις και εξαφανίσεις από ιδρύματα.Αν όντως θες να το ψάξεις μην χάνεις χρόνο.
garen Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιο μαιευτήριο έγινε αυτό, έστω και σε pm; Για να αναφέρεις ότι οι γονείς σου εργάζονταν σε χωράφια προφανώς συνέβη στην επαρχία. Έχω ακούσει από το πολύ κοντινό μου περιβάλλον μια παρόμοια ιστορία και εγώ. Έγινε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.. Τι έγινε πως κατέληξε? Από την στιγμή που δεν έχεις ονόματα, ημερομηνία, ώρα, ηλικία δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα. Αν όντως έγινε έτσι, το πολύ πολύ θα βρεις έναν βιολογικά όμοιο σου φίλο. Δεν νομίζω να αξίζει ύστερα από τόσα χρόνια τέτοιο ρίσκο. Τονίζω το γεγονός ότι αυτά δεν βγάζουν μεγάλο νόημα. Ημερομηνίες έχω ονόματα των γωνιών μου έχω..
kage Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 http://illegalgreekadoptions.blogspot.gr/2011/03/blog-post_1321.html?m=1 http://www.roots-research-center.gr/index.php?display=guide Το 1ο λινκ στο 1ο ποστ γιατι θελει εγγραφη;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Έγινε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.. Τι έγινε πως κατέληξε? Ημερομηνίες έχω ονόματα των γωνιών μου έχω.. Αν είναι έτσι τότε πάνε στο νοσοκομείο που γεννήθηκε το παιδάκι και άρχισε από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα