Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω ενα νεο θεμα, δεν ξερω αν υπηρχε πιο παλια δεν βρηκα κατι. 

Η ερωτηση ειναι αυτη που εγινε πανω. Παιρνετε μαζι σας την κονσολα στις διακοπες; Εγω παντα επερνα τις προηγουμενες κονσολες που ειχα εκτος του ps4, το οποιο σκεφτομαι να παρω φετος για πρωτη φορα. Οχι για να μεινω κλεισμενος μεσα, αλλα για κανα μεσημερακι που αραζω σπιτι ή κανα βραδυ που μπορει να τυχει να ειμαι νωρις σπιτι.

Πειτε τι κονσολα παιρνετε, αν το εχετε ξανακανει ή αν εχετε ποτε παρει ολοκληρο το σταθερο pc μαζι σας (ναι το εχω κανει μια φορα, εποχες manager) ή καποιο laptop.

Καλο καλοκαιρι!!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαρτάται. Αν είμαι με κοπέλα δεν παίρνω τίποτα γιατί παίζω με άλλα πράγματα ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αλλά νταξ, αν είμαι με παρέα έχω το 3DS μου.

Δημοσ.

Κονσόλα σε διακοπές δεν έχω πάρει ποτέ. Ένα μικρό λαπτοπάκι που έχω συνήθως το παίρνω μαζί μου, αν και πλέον βολεύεσαι και με το κινητό.

Δημοσ.

Ναι, το λατρεύω το laptop μου! Κρίμα να κλαίει μόνο του στο σπίτι οπότε θα το πάρω μαζί στις διακοπές :) εξάλλου οι διακοπές είναι και ευκαιρία για gaming!

• Like 5
Δημοσ.

Αν και διακοπές δεν θύμαμαι πότε έκανα τελευταία φορά, ναι πάντα είχα μαζί μου κάποια φορητή μου. Why not? Γι αυτό φτιάχτηκαν.

Δημοσ.

Στις δέκα-δεκαπέντε μέρες που πάω διακοπές θα ήθελα να μην είχα ούτε πρόσβαση σε ρεύμα :P

Αν έκανα διακοπές κανά τρίμηνο θα το σκεφτόμουν να έπαιρνα κάτι. Δεν έχω βέβαια κονσόλα αλλά από την άλλη δεν έχω και τρεις μήνες διακοπές :)

• Like 7
Δημοσ.

Laptop

PS2 (παλιότερα)

Gameboy Color

Gameboy Advance

3DS

Και λογικά θα τα πάρω και φέτος, εκτός του ps2. (άσχετο το ότι θα χρησιμοποιώ το laptop και το 3ds μόνο/πιο πολύ. :P )

Δημοσ.

Εποχές μέχρι και 2003-04, οτι ηλεκτρονικά παιχνίδια και κονσόλες είχα εδώ, ακόμα και το φορητό laptop, τα έπαιρνα μαζί μου όταν πήγαινα στο σπίτι της γιαγιάς μου και έπαιζα διπλό μαζί με τον ξαδερφό μου που ερχόταν κι αυτός.

• Like 3
Δημοσ.

Από τότε που ξεκίνησα τα καταραμένα online games, πρέπει πάντα να έχω πρόσβαση στο Ιντερνετ από υπολογιστή. Κατά τα άλλα εξαρτάται τι εννοούμε διακοπές. Αν πάω με φίλους/ σχέση κάπου "άγνωστα", δεν ασχολούμαι καν με τέτοια. Αν πάω στο χωριό ή στο πατρικό, life goes on as usual. (στο χωριό πάω σε netcafe)

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω επαιρνα μαζί μου το λαπτοπ, αλλα επειδή κολλούσα μ'αυτό, φέτος μάλλον δεν. γιατί αλλιώς τι διακοπές κάνεις αν είσαι μπροστά από μια οθόνη;

Δημοσ.

Χαιρομαι Ιδιαίτερα για την ανταποκριση σας. Προφανως εννοω για δισκοπες στο χωριο οπου θα κατσεις κανα μηνα, και προφανως οχι για βαρυ gaming, σε φαση απλα να ασχοληθεις με κατι κάποιες ωρες που δεν εχεις να κανεις κατι. Και εγω παλιότερα επερνα παντα, τα τελυταια χρονια οχι, απλα ανοιξα το θεμα για να ακουσω και αλλους με το ιδιο "κολλημα" ας το θεσω ετσι. Παντα στο χωριο εχω το παλιό μου nitendo

Δημοσ.

Εξαρτάται. Αν είμαι με κοπέλα δεν παίρνω τίποτα γιατί παίζω με άλλα πράγματα ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αλλά νταξ, αν είμαι με παρέα έχω το 3DS μου.

την υπομονή της... 

Αλλά οι φουσκωτές κούκλες δεν μετράνε για κοπέλες. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...