Big Boss Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 δεν παω διακοπές ποτέ.Κάθομαι στο σπίτι και παίζω παιχνίδια. 2
theoritikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καμιά φορά μπορεί να πάρω κάποιο φορητό μαζί μου. Την τελευταία φορά όμως που πήγα κάπου δεν πήρα τίποτα μαζί μου, πέρα από ένα Kindle (και το κινητό μου φυσικά)
LongTom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Όχι, δεν παίρνω το λάπτοπι,ούτε παίζω παιχνίδια. Περνάω ώρες καθημερινά μπροστά στο γκομπιούτερ, διακοπές == αλλαγή και αποτοξίνωση από τα ίδια. Έτσι μόνο e-book reader, κινητό και βαριά-βαριά το tablet(το οποίο είναι backup μόνο και συνήθως μένει στην τσάντα).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Όχι, δεν παίρνω το λάπτοπι,ούτε παίζω παιχνίδια. Περνάω ώρες καθημερινά μπροστά στο γκομπιούτερ, διακοπές == αλλαγή και αποτοξίνωση από τα ίδια. Έτσι μόνο e-book reader, κινητό και βαριά-βαριά το tablet(το οποίο είναι backup μόνο και συνήθως μένει στην τσάντα). Σωρέος.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 αναρώτιέμαι πρώτον απο τι κάνουν διακοπές οι περισσότεροι αφού δεν έχω έναν γνωστό-φίλο που να εργάζεται πλέον και δεύτερων διακοπες με τι λεφτά για τον ίδιο λόγο. Προφανώς τους περισσότερους εδώ τους πιάνει αυπνία απο τη πολλή δουλειά το παθαίνω και εγώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 αναρώτιέμαι πρώτον απο τι κάνουν διακοπές οι περισσότεροι αφού δεν έχω έναν γνωστό-φίλο που να εργάζεται πλέον και δεύτερων διακοπες με τι λεφτά για τον ίδιο λόγο. Προφανώς τους περισσότερους εδώ τους πιάνει αυπνία απο τη πολλή δουλειά το παθαίνω και εγώ! Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν και αφήνουν στην άκρη όσα μπορούν όλη την χρονιά προκειμένου να πάνε διακοπές. Το "οι γνωστοί σου" δεν είναι έγκυρο στατιστικό δείγμα. Από αυτό συνεπάγεται ότι και "οι περισσότεροι εδώ" για τα δικά σου μάτια είναι άνεργοι που είναι επίσης άκυρο στατιστικό δείγμα. If not q then not p is a safe assumption.
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Επίσης, καλό είναι να έχουμε το laptop ή κονσόλα μαζί μας στις διακοπές γιατί who knows, μπορεί να ξεμεινουμε μόνοι μας, κάπως θα πρέπει να περάσει η ώρα Και όχι, δεν την βρίσκω με το να ξημεροβραδιαζομαι στις παραλίες κ στα μπαράκια, καλύτερο για μένα το αραγμα χαλαρά στην πισίνα του ξενοδοχείου με το λαπτοπακι και π.χ. Skyrim που παίζεται και offline. Καθένας χαλαρώνει με άλλο τρόπο φυσικά!! 1
LongTom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 αναρώτιέμαι πρώτον απο τι κάνουν διακοπές οι περισσότεροι αφού δεν έχω έναν γνωστό-φίλο που να εργάζεται πλέον και δεύτερων διακοπες με τι λεφτά για τον ίδιο λόγο. Προφανώς τους περισσότερους εδώ τους πιάνει αυπνία απο τη πολλή δουλειά το παθαίνω και εγώ! Δεν είμαστε όλοι εργαζόμενοι-κάτοικοι ημεδαπής. Επίσης, καλό είναι να έχουμε το laptop ή κονσόλα μαζί μας στις διακοπές γιατί who knows, μπορεί να ξεμεινουμε μόνοι μας, κάπως θα πρέπει να περάσει η ώρα Και όχι, δεν την βρίσκω με το να ξημεροβραδιαζομαι στις παραλίες κ στα μπαράκια, καλύτερο για μένα το αραγμα χαλαρά στην πισίνα του ξενοδοχείου με το λαπτοπακι και π.χ. Skyrim που παίζεται και offline. Καθένας χαλαρώνει με άλλο τρόπο φυσικά!! Κοίτα, δεν είναι κάτι διαφορετικό αυτό που κάμεις με το να ήσουν στην παραλία,απλά ο χώρος αλλάζει. Από εκεί και πέρα, πρέπει να έχεις οθόνη με τρομερά nits/ματ ή κάποιο μεγάλο σκιάδιο(όχι απλό παρασόλ) για να μην βγάλεις τα μάτια σου κάτω από τον καλοκαιρινό Ελληνικό ήλιο παίζοντας με λάπτοπ. Άσε που είναι κάπως γκομούτσα να κουβαλάς το λάπτοπ ακόμη και στην πισίνα του ξενοδοχείου(προσωπικά θα φρίκαρα να μην με το κλέψουν και να μην μπει νερό-άμμος μέσα),εκτός και εάν έχεις κανένα ultrabook σκατουλάκι των 11-13" με unibody που δεν θα σηκώνει και κανένα αξιόλογο παιχνίδι.
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πώς να μπει νερό κ άμμος καλέ;;;;! Όταν λέω στην πισίνα δεν εννοώ μέσα, ούτε ακριβώς δίπλα :Ρ Σε κάποιο τραπεζάκι θα πάω να κάτσω και θα βλέπω την πισίνα από ασφαλή απόσταση, και εννοείται θα βρίσκομαι στην σκιά, όχι ομπρελιτσα αλλά στεγαστρο κανονικό. <br><br> Οπότε ναι, μια χαρά το σκηνικο με το λάπτοπ! [Και ποιός να το κλέψει; Σιγά μην το άφηνα μόνο του στο τραπέζι.]
LongTom Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Πώς να μπει νερό κ άμμος καλέ;;;;! Όταν λέω στην πισίνα δεν εννοώ μέσα, ούτε ακριβώς δίπλα :Ρ Σε κάποιο τραπεζάκι θα πάω να κάτσω και θα βλέπω την πισίνα από ασφαλή απόσταση, και εννοείται θα βρίσκομαι στην σκιά, όχι ομπρελιτσα αλλά στεγαστρο κανονικό. <br><br> Οπότε ναι, μια χαρά το σκηνικο με το λάπτοπ! [Και ποιός να το κλέψει; Σιγά μην το άφηνα μόνο του στο τραπέζι.] Ξέρω γω...είπα ότι θα είσαι δίπλα σε πισίνα-θάλασσα. Εσύ λες σε lounge,εγώ έλεγα κάτι πιο...au naturel δίπλα σε θάλασσα με τον αγέρα να σε στέλνει την αρμύρα-άμμο στα μούτρα. Οι unibody δεν τραβάνε ζόρι εκεί, αλλά εάν έχεις κάτι με γρίλιες τότε είσαι σε επικίνδυνη περιοχή. Επίσης δεν θα βουτήξεις; Τι θα φτιάξεις δίπλα στην πισίνα,μόνο για γκέϊμινγκ με ωραίο φόντο;
Unabomber Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Φυσικα και παιρνω μαζι μου το macακι μου, στις διακοπες but only for business cases. Δεν ειναι δυνατον να λειπω 1-1.5 μηνα on vacations around the world, και να μην εχω προσβαση στα in progress projects (εφοσον υπαρχουν εκεινη την περιοδο) .... αλλα οχι ολη την μερα απο πανω του.... το βραδακι μονο ενα quick check στο hotel. gaming σε διακοπες , τελευταια φορα θυμαμαι ηταν το '96-'97 περιπου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Παίρνω και το λάπτοπ μου και τα φορητά μου (3ds/vita) αλλά συνήθως καταλήγω να παίζω μόνο στο πήγαινε/έλα...
Mau-Maus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Εγώ παίρνω πάντα ολόκληρο τον υπολογιστή μαζί μου Βάζω το στικακι της Intel στην τσέπη, ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο στον σάκο και έφυγα! 3
Lautrec Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δεν έχω καμια επαφή με PC, παιχνίδια, internet όταν κάνω διακοπές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα