Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναρώτιέμαι πρώτον απο τι κάνουν διακοπές οι περισσότεροι αφού δεν έχω έναν γνωστό-φίλο που να εργάζεται πλέον και δεύτερων διακοπες με τι λεφτά για τον ίδιο λόγο.

Προφανώς τους περισσότερους εδώ τους πιάνει αυπνία απο τη πολλή δουλειά :-) το παθαίνω και εγώ!

Μη σου κάνει εντύπωση. Εγώ πχ χωρίς υπερβολή δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον φίλο - γνωστό που να είναι άνεργος ή που να μην πάει καθόλου διακοπές!

Εγώ παίρνω πάντα ολόκληρο τον υπολογιστή μαζί μου

Βάζω το στικακι της Intel στην τσέπη, ασύρματο ποντίκι πληκτρολόγιο στον σάκο και έφυγα!

Πως την κουβαλάς την γκουμούτσα;; :P :D

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

την υπομονή της... 

Αλλά οι φουσκωτές κούκλες δεν μετράνε για κοπέλες. 

Φίλος χωρίς να με ξες καν έκανες account μόνο και μόνο για να έρθεις να ρίξεις ατάκα 12χρονου.

Μπράβος.

Δημοσ.

Ας μην τσακωνομαστε και να επικεντρωθουμε στο θεμα μας. Χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι true gamers, εστω και στις διακοπες θες μια ωριτσα gaming, και διαβαζωντας τα σχολια σας ουτε εγω θα παρω κατι στις διακοπες μιας βδομάδες σε αλλον προοορισμο, η κονσολα ερχεται μαζι μου μονο στο χωριο που θα ειμαι εναν μηνα. Τωρααα στο νησακι που να κουβαλας playstation ή xbox?? :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας μην τσακωνομαστε και να επικεντρωθουμε στο θεμα μας. Χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι true gamers, εστω και στις διακοπες θες μια ωριτσα gaming, και διαβαζωντας τα σχολια σας ουτε εγω θα παρω κατι στις διακοπες μιας βδομάδες σε αλλον προοορισμο, η κονσολα ερχεται μαζι μου μονο στο χωριο που θα ειμαι εναν μηνα. Τωρααα στο νησακι που να κουβαλας playstation ή xbox?? :P

Handhelds ή όπως ανέφερε και ο bedazzled remote play

;)

Δημοσ.

Φυσικα και παιρνω μαζι μου το macακι μου, στις διακοπες but only for business cases.

Ναι καλά, στις διακοπές έχει μπει ένα ωραιότατο out of office reply που λέει "absolutely no access to mails and phone" και μετά γεια σας :D

Δημοσ.

Ναι καλά, στις διακοπές έχει μπει ένα ωραιότατο out of office reply που λέει "absolutely no access to mails and phone" και μετά γεια σας :D

Και εγώ όταν έχω άδεια ποτέ δεν απαντάω σε τηλέφωνα απο δουλειά.

Μια φορά παίρνανε να ρωτήσουν αν θέλω να δουλέψω Σάββατο! :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Επισης μια χρονια θυμαμαι, δεν ξέρω αν τα λεω και σωστα, υπήρχε gameboy sp ή καπως ετσι με εκλεινε και ανοιγε σαν καπακι, δεν ασχολιομουν ποτέ με τετοια, για αυτο δεν ειμαι σίγουρος. Το ειχε ενα παιδι με ενα game yu gi oh με καρτες και μου το ειχε δανεισει το καλοκαίρι, επικο καψιμο

Δημοσ.

Ανοιγω ενα νεο θεμα, δεν ξερω αν υπηρχε πιο παλια δεν βρηκα κατι. 

Η ερωτηση ειναι αυτη που εγινε πανω. Παιρνετε μαζι σας την κονσολα στις διακοπες; Εγω παντα επερνα τις προηγουμενες κονσολες που ειχα εκτος του ps4, το οποιο σκεφτομαι να παρω φετος για πρωτη φορα. Οχι για να μεινω κλεισμενος μεσα, αλλα για κανα μεσημερακι που αραζω σπιτι ή κανα βραδυ που μπορει να τυχει να ειμαι νωρις σπιτι.

Πειτε τι κονσολα παιρνετε, αν το εχετε ξανακανει ή αν εχετε ποτε παρει ολοκληρο το σταθερο pc μαζι σας (ναι το εχω κανει μια φορα, εποχες manager) ή καποιο laptop.

Καλο καλοκαιρι!!

Κονσόλες δεν ασχολούμαι και δεν έχω. Πιτσιρίκι έπαιρνα στο χωριό και τη σύνδεα στη τηλεόραση της γιαγιάς μου η οποία μας άφηνε όλες τις ώρες να παίζουμε εκτός απ όταν εδειχνε τη λάμψη.

Laptop μόνο παίρνω αλλά γενικά δεν πολυ μπαίνω σις διακοπές...

Δημοσ.

Επισης μια χρονια θυμαμαι, δεν ξέρω αν τα λεω και σωστα, υπήρχε gameboy sp ή καπως ετσι με εκλεινε και ανοιγε σαν καπακι, δεν ασχολιομουν ποτέ με τετοια, για αυτο δεν ειμαι σίγουρος. Το ειχε ενα παιδι με ενα game yu gi oh με καρτες και μου το ειχε δανεισει το καλοκαίρι, επικο καψιμο

έτσι το λένε. pokemon for ever.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...