Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπέροχα είναι στα κάστρα. Μια ταβέρνα δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι είναι όταν κατεβαίνεις τα κάστρα για να μπεις Δυτικά σε ένα από τα στενά σε μια πολύ μεγάλη πλατεία (νομίζω λέγεται "Κώστας" δεν είμαι σίγουρος). Είναι μια γιγαντιαία πλατεία αποκλείεται να το χάσεις.

Δημοσ.

Κάποτε φίλε μου είχα σε μία ταβέρνα τον Κόκορα,και για πρώτη φορά έφαγα μπριζόλες σούβλα..... λουκούμι

Τώρα αν υπάρχει..

Δημοσ.

Κάποτε φίλε μου είχα σε μία ταβέρνα τον Κόκορα,και για πρώτη φορά έφαγα μπριζόλες σούβλα..... λουκούμι

Τώρα αν υπάρχει..

Επειδή κα Εγώ έχω να πάω χρόνια γι'αυτό είπα να ρωτήσω εδώ. Για ποιό προσφατες ενημερώσεις
Δημοσ.

Πηγα να γραψω για την ταβερνα του Βλαχου που υπηρχε απο 1977-1985 που ημουν εκει αλλα εκλεισε το 2009 απο οτι διαβασα .

Το "χαρακτηριστικο" της ταβερνας ηταν οτι δεν ειχε πατατες τηγανιτες και αν ζηταγες ακουγες για της μαννα σου το ...

• Like 1
Δημοσ.

Που ακριβώς είναι;

https://www.google.gr/maps/place/Igglis/@40.6387597,22.9570954,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x81aaa3c311c741e!8m2!3d40.6387597!4d22.9570954

Συμφωνώ και εγώ με Ιγγλις και Τοίχο-τοίχο. Αν και το Ίγγλις ήταν καλύτερο παλιότερα. Δοκίμασε επίσης Ροσινιόλ (πρώην Παντοπωλείο Αθηνά) και Γεντί (για χειμώνα αυτά και αν θέλεις να συνδυάσεις και μουσική). Στην τελευταία κατηγορία (ανευ μουσικής) δες και την Κάνουλα (δεν είναι ακριβώς Κάστρα-πάνω από το Υπ.Μ.Θ.)

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα στο κατακαλόκαιρο σε στέλνουν όπου να'ναι πραγματικά. Πήγαινε κρεωνίδη να αράξεις με πιάτο την Σαλόνικα για κρεατικά και αν θες ψάρι, λίγο πιο πάνω στο.... ξέχασα πως το λένε (μπορεί ψαρονέφρι). 

Δημοσ.

Αν θες να φας θέα, συμφωνώ με τα μαγαζιά που αναφέρει ο satafaka παραπάνω. Τώρα αν σ ενδιαφέρει το φαί, προσωπικά δε νομίζω ότι αξίζει κανένα απ τα δύο. Εγώ μάλλον τοίχο-τοίχο θα πήγαινα για φαί.

Δημοσ.

Το μαγαζί λέγεται ψαροφάι τελικά. 

Αν θες να φας θέα, συμφωνώ με τα μαγαζιά που αναφέρει ο satafaka παραπάνω. Τώρα αν σ ενδιαφέρει το φαί, προσωπικά δε νομίζω ότι αξίζει κανένα απ τα δύο. Εγώ μάλλον τοίχο-τοίχο θα πήγαινα για φαί.

Αν τον ενδιαφέρει το φαί, μακριά από τοίχο-τοίχο. Πάνε στο ψαροφάι για καλό φαγητό. Πάντως σίγουρα ΟΧΙ ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...