sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Πάντως σήμερα είναι πιο γρήγορο από το nexus, σε δύο χρόνια ίσως πάρω άλλο.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Αφου βγηκε το πορισμα απο ενα video στο οποιο μαλιστα ο αλλος ετρεχε και Android 7 preview(κοινως να εχει και τα κολληματα του απο πλευρας αποδοσης)τοτε οκ το p9 lite ειναι πιο γρηγορο.... 1
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Όταν το πιάσεις στα χέρια σου, ειδικά την μεγάλη έκδοση θα καταλάβεις.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν θα το πιασω ποτε αγαπητε γιατι στα χρηματα αυτα προτιμαω να παρω ακομα και το Moto G4 να στο θεσω απλα. Εχω δουλεψει λιγο το p8 απο φιλο μου που το πηρε απο προσφορα,δεν λεω συμπαθητικο κινητο,ομορφο κλπ αλλα τιποτα το ιδιαιτερο και το UI του δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε τοσο.
Inler Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε συ Fulgore εγω δεν ειπα να δωσουμε βαση στο βιντεο αλλα να αποφασισουμε και καποια στιγμη αν τα κοιταμε ή οχι οπως και τα benchmarks....Οσο για την ταχυτητα και αν την εχει μετα απο 2 χρονια δεν ξερω αν αυτο αποτελει κριτηριο αγορας τουλαχιστον οχι για τους περισσοτερους...Αν οντως τα Nexus τη διατηρουν οκ σαφως μετραει...Οσον αφορα το P9 lite και γενικοτερα τα Huawei επειδη εχουν περασει 3 απο τα χερια μου με έχουν εκπλήξει ευχαριστα λογω ποιότητας αξιοπιστιας εμφανισης...Απο εκει και περα ευτυχως υπαρχουν πάμπολλες επιλογες και ο καθενας επιλεγει τι του ταιριάζει αναλογα τα κριτηρια αγοράς...Για το P9 lite με τα 3GB στην τιμη που παίζει το θεωρω μια πολυ αξιολογη επιλογη και βελτιωμενο σε σχεση με το P8 lite...Δεν θριαμβολογω ουτε το καταδικαζω ομως...Για το UI που λες εμενα μου αρεσει εσενα οχι σεβαστες και οι 2 αποψεις... 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ρε συ Fulgore εγω δεν ειπα να δωσουμε βαση στο βιντεο αλλα να αποφασισουμε και καποια στιγμη αν τα κοιταμε ή οχι οπως και τα benchmarks....Οσο για την ταχυτητα και αν την εχει μετα απο 2 χρονια δεν ξερω αν αυτο αποτελει κριτηριο αγορας τουλαχιστον οχι για τους περισσοτερους...Αν οντως τα Nexus τη διατηρουν οκ σαφως μετραει...Οσον αφορα το P9 lite και γενικοτερα τα Huawei επειδη εχουν περασει 3 απο τα χερια μου με έχουν εκπλήξει ευχαριστα λογω ποιότητας αξιοπιστιας εμφανισης...Απο εκει και περα ευτυχως υπαρχουν πάμπολλες επιλογες και ο καθενας επιλεγει τι του ταιριάζει αναλογα τα κριτηρια αγοράς...Για το P9 lite με τα 3GB στην τιμη που παίζει το θεωρω μια πολυ αξιολογη επιλογη και βελτιωμενο σε σχεση με το P8 lite...Δεν θριαμβολογω ουτε το καταδικαζω ομως...Για το UI που λες εμενα μου αρεσει εσενα οχι σεβαστες και οι 2 αποψεις... http://www.insomnia.gr/topic/614368-emarketer-%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-smartphones-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CE%BA%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/ Τι να σου πω εγω αλλα διαβαζω. Αλλωστε δεν θυμαμαι να εχω πει οτι τα huawei δεν ειναι ομορφα κινητα ή οτι δεν εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης.Απλα κολλαω στο γεγονος οτι οταν πας και μου παρεις καινουργιο κινητο,ειτε αυτο το λενε p9 lite,ειτε moto G4,ειτε Nexus 5x,ειτε OnePlus2 κλπ ε ναι δεν προκειται να σου κολλαει οπως κολλαγαν παλια αρκετα Android κινητα αυτο εννοω.
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Motorola είχα δεν ξαναπαιρνω... Για την μικρή κατηγορία είναι καλά οκ. Για μέση κατηγορία προτιμώ Huawei. Για μεγάλη κατηγορία 500+ ευρώ μόνο Sammy τίποτα άλλο. Fulgore φίλε εσύ διαβάζεις ότι σε συμφέρει εδώ μιλάμε για εμένα μου είμαι ο ts, Ο ts μέχρι χτες το πρωί είχε p8 lite για 8 μήνες, άρα δεν είχα παλιό κινητό, άρα δεν κολλούσε καν!! Πήρα p9 lite γιστι ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερο modem συν full HD οθόνη συν τέλεια κάμερα. http://www.insomnia.gr/topic/614368-emarketer-%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-smartphones-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B7%CE%BA%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9/ Τι να σου πω εγω αλλα διαβαζω. Αλλωστε δεν θυμαμαι να εχω πει οτι τα huawei δεν ειναι ομορφα κινητα ή οτι δεν εχουν καλη ποιοτητα κατασκευης.Απλα κολλαω στο γεγονος οτι οταν πας και μου παρεις καινουργιο κινητο,ειτε αυτο το λενε p9 lite,ειτε moto G4,ειτε Nexus 5x,ειτε OnePlus2 κλπ ε ναι δεν προκειται να σου κολλαει οπως κολλαγαν παλια αρκετα Android κινητα αυτο εννοω. Το moto G 4 εχει 5.5 οθονη εκτος αν υπαρχει και καποιο σε 5.2 οθονη. Δευτερον εχει μικρο model cat 4 ( 4 χρονια πισω τουλαχιστον). τριτον ειναι motorola ( μετα το moto G το πρωτο ξενερωσα). Επειτα εχει 2gb μνημη αρα παλι 3-4 χρονια πισω. Αλλο να γραψω ; Ρε συ Fulgore εγω δεν ειπα να δωσουμε βαση στο βιντεο αλλα να αποφασισουμε και καποια στιγμη αν τα κοιταμε ή οχι οπως και τα benchmarks....Οσο για την ταχυτητα και αν την εχει μετα απο 2 χρονια δεν ξερω αν αυτο αποτελει κριτηριο αγορας τουλαχιστον οχι για τους περισσοτερους...Αν οντως τα Nexus τη διατηρουν οκ σαφως μετραει...Οσον αφορα το P9 lite και γενικοτερα τα Huawei επειδη εχουν περασει 3 απο τα χερια μου με έχουν εκπλήξει ευχαριστα λογω ποιότητας αξιοπιστιας εμφανισης...Απο εκει και περα ευτυχως υπαρχουν πάμπολλες επιλογες και ο καθενας επιλεγει τι του ταιριάζει αναλογα τα κριτηρια αγοράς...Για το P9 lite με τα 3GB στην τιμη που παίζει το θεωρω μια πολυ αξιολογη επιλογη και βελτιωμενο σε σχεση με το P8 lite...Δεν θριαμβολογω ουτε το καταδικαζω ομως...Για το UI που λες εμενα μου αρεσει εσενα οχι σεβαστες και οι 2 αποψεις... Φιλε και ετσι να ειναι του κανεις ενα φορματ και τελος,δηλαδη θα κρατησεις κινητο χωρις να κανεις ενα φορματ καθε χρονο ; Ε δεν γινεται μου φαινεται απιθανο . Παντως το p8 lite που του περασα την 6 απο πανω χωρις να κανω φορματ πηγαινε μια χαρα... Απλα ειχε αργο cpu ,τωρα με τα 2 Ghz δεν νομιζω να εχω κανενα κολλημα και οντως με τα 4gb μνημη μεχρι στιγμης στις 150 εφαρμογες δεν κολλησε ποτε! nexus ειπαμε αν δεν ηταν LG και αν ειχε καρτα μνημης σιγουρα! Επίσης εμένα αυτό που με τράβηξε ήταν το ui. Οπότε ένα κινητό είναι θέμα γούστου καθαρά και όχι αν φοράει snapdragon.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Φιλε η καμερα του p9 lite τι λεει ;; NA φανταστω μερα με την νυχτα με το p8 lite ε;;
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Είναι στα επίπεδα Galaxy s 5,το είχα το s5 πριν δύο χρόνια και έβαλα φώτο δίπλα δίπλα στον υπολογιστή, άψογη σαν φώτο, για βίντεο δεν πρόλαβα δεν έχω άποψη.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν υπαρχει νοημα αφου πηρες ουτως ή αλλως το κινητο που ηθελες να συνεχιζουμε την κουβεντα.Το μονο που θα πω ειναι οτι δεν εκανα quote δικο σου post παραπανω αλλα αλλου συμφορουμιτη... Αφου το πηρες το κινητο ας το χαρεις και ολα τα αλλα μικρη σημασια εχουν.
sam75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Ναι μωρέ οκ, 8 χρόνια παίρνω Smartphone ξέρω τι θέλω και πως. Δεν έκανες δικό μου ποστ αλλά είσαι στο θέμα μου γιαυτό απάντησα πλέον τα κινητά μετά το 2014 με κόστος πάνω από 200 ευρώ δύσκολα κολλάνε, απλά κάποια παίρνουν αναβάθμιση κάποια όχι, εκεί είναι η διαφορά πιστεύω. Εννοείται ότι το nexus 5x θα πάρει πολλές αναβαθμίσεις ακόμα αλλά του λείπει αυτό που θέλω σίγουρα... Sd card
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα