Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα σε newsletter από electroholics. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι προσφορά, αλλά η επόμενη τιμή στο skroutz είναι 879... Βλέποντας την εξέλιξη της τιμής της, σίγουρα είναι η πιο χαμηλή που έχει υπάρξει στο electroholics. Στο skroutz το electroholics γραφει ότι περιέχονται και 3d γυαλιά..

http://www.electroholic.gr/gr/eikona-ixos/tileoraseis/ue48h6500/tv-samsung-48-ue48h6500-smart-tv-3dperiexontai-3d-gualia

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

2 ετων μοντελο. 879 βλεπω απο το ιστορικο του σκρουτζ οτι ηταν η τιμη οταν πρωτοβγηκε στην αγορα. Γι αυτο και σε ολους τους υπολοιπους ειναι "κατοπιν παραγγελιας" σε αυτη την "παλια τιμη", νομιζω. Αν ηταν ετοιμοπαραδοτη οπως ειναι στο μαγαζι του τοπικ, τοτε φυσικα και θα ηταν σε τιμη πολυ πιο κατω απο την προ 2ετιας τιμη.

Σε αυτα τα λεφτα εχουμε δει αρκετες 4Κ σε αυτες τις ιντσες τον τελευταιο καιρο.

Απο εκει και περα, μονο και μονο που δεν εχει H.265 ως μοντελο 2ετιας ειναι ενα μεγαλο μειον κατα τη γνωμη μου.

Τα θετικα της, οτι εχει δορυφορικο δεκτη (χωρις Η265 βεβαια), οτι εχει το σμαρτ remote και 2 ζευγαρια γυαλιά για να δειτε 2; 3; 4; :P φορες 3d αφου μετα ολοι τα παραταμε στην πραξη. Εχω να δω 3D απο το πρωτο 2μηνο που απεκτησα 3D εξοπλισμο, προ 2ετιας και ας ειναι και 110'', ενω εδω ειναι 48''... και θα ζητα πολυ κοντινες αποστασεις θεασης.

Ενα ριβιου της εποχης:

https://www.avforums.com/review/samsung-h6500-ue48h6500-full-hd-led-lcd-3d-tv-review.10624

Δεν νομιζω οτι ειναι προσφορα αφου δεν υπαρχει αλλου, παρολα αυτα ας μεινει το τοπικ ως "τιμη ξεστοκαρισματος".

Δημοσ.

2 ετων μοντελο. 879 βλεπω απο το ιστορικο του σκρουτζ οτι ηταν η τιμη οταν πρωτοβγηκε στην αγορα. Γι αυτο και σε ολους τους υπολοιπους ειναι "κατοπιν παραγγελιας" σε αυτη την "παλια τιμη", νομιζω. Αν ηταν ετοιμοπαραδοτη οπως ειναι στο μαγαζι του τοπικ, τοτε φυσικα και θα ηταν σε τιμη πολυ πιο κατω απο την προ 2ετιας τιμη.

Σε αυτα τα λεφτα εχουμε δει αρκετες 4Κ σε αυτες τις ιντσες τον τελευταιο καιρο.

Απο εκει και περα, μονο και μονο που δεν εχει H.265 ως μοντελο 2ετιας ειναι ενα μεγαλο μειον κατα τη γνωμη μου.

Τα θετικα της, οτι εχει δορυφορικο δεκτη (χωρις Η265 βεβαια), οτι εχει το σμαρτ remote και 2 ζευγαρια γυαλιά για να δειτε 2; 3; 4; :P φορες 3d αφου μετα ολοι τα παραταμε στην πραξη. Εχω να δω 3D απο το πρωτο 2μηνο που απεκτησα 3D εξοπλισμο, προ 2ετιας και ας ειναι και 110'', ενω εδω ειναι 48''... και θα ζητα πολυ κοντινες αποστασεις θεασης.

Ενα ριβιου της εποχης:

https://www.avforums.com/review/samsung-h6500-ue48h6500-full-hd-led-lcd-3d-tv-review.10624

Δεν νομιζω οτι ειναι προσφορα αφου δεν υπαρχει αλλου, παρολα αυτα ας μεινει το τοπικ ως "τιμη ξεστοκαρισματος".

κατά την άποψη μου είναι καλή προσφορά καθώς τέτοιο FHD panel με 500 ευρώ δεν νομίζω να βρίσκεις κάπου. Σίγουρα με αυτά τα λεφτά μπορείς να αγοράσεις 4K αλλά το panel της 4K με αυτό της προσφοράς δεν συγκρίνεται με τίποτα. Οπότε για κάποιον που δεν έχει Playstation 5 ή υπολογιστή των 1000+ ευρώ για να εκμεταλλευτεί την 4K ανάλυση, πιστεύω είναι μια χαρά. Το 3D και για μένα αδιάφορο ενώ όσο αφορά το codec h.265 που ανέφερες, εγώ δεν το έχω συναντήσει μέχρι στιγμής (δεν το έχω καταλάβει τουλάχιστον) ενώ κατεβάζω συνεχώς web-dl αλλά και Blu-Ray εκδόσεις των 9+ GB. Βέβαια για κάποιον που τον ενοχλεί η έλλειψη, αγοράζει ένα raspberry pi ή ένα android tv box με κόστος 40-50 ευρώ που υποστηρίζουν το συγκεκριμένο codec.

Και εδώ ένα review για το panel της σειράς H6400 (κατώτερο μοντέλο) από το H6500 της προσφοράς.

... Φιλικά ...

Δημοσ.

Τσιμπησε 40€, στα 539 πλεον. Μας τρολαρει το μαγαζι

πάει η προσφορά... όποιος πρόλαβε πρόλαβε...!!! :P

μήπως τώρα συνειδητοποίησαν ότι ανέβηκε το ΦΠΑ κατά μία μονάδα? :P

Δημοσ.

Κατσικούλα, γιατι να προτιμήσει αυτήν από αυτήν; Στα ίδια λεφτά παραπάνω ίντσες και πιο νέο μοντέλο. 100 hz πραγματικό panel και αυτή. Μόνο το 3D χάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Κατσικούλα, γιατι να προτιμήσει αυτήν από αυτήν; Στα ίδια λεφτά παραπάνω ίντσες και πιο νέο μοντέλο. 100 hz πραγματικό panel και αυτή. Μόνο το 3D χάνει.

εν μέρει έχεις δίκιο. Από την μία είναι η έλλειψη 3D (η οποία όπως προείπα μου είναι παντελώς αδιάφορη) αλλά από την άλλη, κοιτάζοντας αυτό το review και συγκρίνοντας το με αυτό που έγραψα παραπάνω, παρατηρεί κανείς ότι η J6200 χάνει σε βαθμολογια (άρα και σε απόδοση) σε συγκεκριμένα σημεία). Φαντάζομαι ο καθένας ζυγίζει τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε μοντέλου και αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

• Moderators
Δημοσ.

...Οπότε για κάποιον που δεν έχει Playstation 5 ή υπολογιστή των 1000+ ευρώ για να εκμεταλλευτεί την 4K ανάλυση...

...ενώ όσο αφορά το codec h.265 που ανέφερες, εγώ δεν το έχω συναντήσει μέχρι στιγμής (δεν το έχω καταλάβει τουλάχιστον)...

... Φιλικά ...

PS5 και 1000+ ευρω υπολογιστης; Χιουμορ ηταν αυτά; :) Media player ενσωματωμένα εχουν ολες οι 4K τηλεοράσεις από 400 ευρω τα οποια παιζουν μια χαρα 4Κ και Η.265.

Το Η.265 είναι ευρεως διαδεδομενο. Απλα δεν το εχεις προσεξει ισως επειδη πιθανον δεν εχεις Η.265 decoder. Σε σχεση με το Η.264 είναι πολύ ανωτερο σε αλγοριθμους συμπιεσης, χοντρικα οσο το Η.264 από το mpeg2.

Φιλικα επισης.

πάει η προσφορά... όποιος πρόλαβε πρόλαβε...!!! :P

μήπως τώρα συνειδητοποίησαν ότι ανέβηκε το ΦΠΑ κατά μία μονάδα? :P

Ακριβως, τελος η προσφορα, μπηκε το TAG και στον τιτλο.

Η μια μοναδα ΦΠΑ στα 499 είναι +4 ευρω βεβαια και όχι +40. Χιουμορ εκανες βεβαια αφου εχεις και το εμοτικον, ο νεος ΦΠΑ είναι ενας μηνας που εχει προσαρμοστει σε όλα τα καταστηματα, αλλα να το πουμε και αυτό μην μπερδευτεί καποιος.

Μου ήρθε σήμερα σε newsletter από electroholics...

Το μειλ σου, ελεγε ότι είναι για την Κυριακη μονο, για λιγες ωρες; Θα επρεπε να το αναφέρεις για οποιον (αν υπηρχε καποιος) ενδιαφεροταν. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχω στην κατοχή μου μια h6400, το έψαξα και η σειρά h υποστηρίζει h.265. http://www.samsung.com/in/support/skp/faq/1044340

Όσον αφορά την εικόνα η j6200 είναι πολύ καλή αλλά η h6400 και πάνω είναι αναμφίβολα καλύτερη. Τις έχω δει δίπλα δίπλα, για αυτό και προτίμησα την h6400, παρόλο που είναι παλιότερο μοντέλο. Απλά έχει καλύτερο πάνελ, όπως σίγουρα θα έχει και η τηλεόραση του θέματος

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και έχω στην κατοχή μου μια h6400, το έψαξα και η σειρά h υποστηρίζει h.265. http://www.samsung.com/in/support/skp/faq/1044340

Όσον αφορά την εικόνα η j6200 είναι πολύ καλή αλλά η h6400 και πάνω είναι αναμφίβολα καλύτερη. Τις έχω δει δίπλα δίπλα, για αυτό και προτίμησα την h6400, παρόλο που είναι παλιότερο μοντέλο. Απλά έχει καλύτερο πάνελ, όπως σίγουρα θα έχει και η τηλεόραση του θέματος

Την 6400 εχω και γω και δεν το ηξερα οτι υποστηριζει H.265. Παιζει να εχω βαλει να δω κατι μεσω της τηλεορασης 2-3 φορες max. PC συνδεδεμενο με PC και εδω και κατι μηνες Plex που λεει αρκετα.

Δημοσ.

εν μέρει έχεις δίκιο. Από την μία είναι η έλλειψη 3D (η οποία όπως προείπα μου είναι παντελώς αδιάφορη) αλλά από την άλλη, κοιτάζοντας αυτό το review και συγκρίνοντας το με αυτό που έγραψα παραπάνω, παρατηρεί κανείς ότι η J6200 χάνει σε βαθμολογια (άρα και σε απόδοση) σε συγκεκριμένα σημεία). Φαντάζομαι ο καθένας ζυγίζει τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε μοντέλου και αποφασίζει ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

δεν είναι αυτή η j6200 που κυκλοφορεί στην ελλάδα (αυτή στο review πρέπει να είναι αμερικάνικο μοντέλο)

στην ευρώπη η j6200 είναι ουσιαστικά η j6300, αλλά όχι κυρτή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...