Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω ηχεία με όριο τα 40€ ,αποκλειστικά.

Όριο του ορίου ούτε 2€ που λέει ο λόγος παραπάνω.

Έχω αλλάξει από Logitech X530, είχα πάει σε Genius Scorpion (black/red) 2.1 ,gaming sw .Τα οποία ήταν τέλεια αλλά στα 2 χρόνια και 5 μέρες που τα είχα, χάλασε η επαφή και η επισκευή τους δεν υπήρχε περίπτωση να φτιαχτούν. Με άρεσαν γιατί όλα τα είχα στα χέρια μου ένταση / μπάσα κτλ. 

Οπότε τι προτάσεις υπάρχουν;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου πάρε τα logitech z333 και δεν θα χάσεις.

ηχεία με πολύ ωραίο ήχο και πολύ καλο μπάσο.

Βαλε μόνο αλλά 13 ευρώ που έχουν.αξιζει.

Αν δεν θέλεις όμως να βάλεις όπως λες πάρε τα Ζ313 και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Εχω τα Logitech Z313, στο 2ο pc.. πολυ καλα.. αν διαθετεις λιγα παραπανω παρε τα z333..

https://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html

https://www.skroutz.gr/s/6267060/Logitech-Multimedia-Speaker-System-Z333.html

Τα Z333 τα ακουσα χθες σ'εναν φιλο και μου αρεσαν πολυ.

Φίλε μου πάρε τα logitech z333 και δεν θα χάσεις.

ηχεία με πολύ ωραίο ήχο και πολύ καλο μπάσο.

Βαλε μόνο αλλά 13 ευρώ που έχουν.αξιζει.

Αν δεν θέλεις όμως να βάλεις όπως λες πάρε τα Ζ313 και εισαι κομπλε

Εντάξει ευχαριστώ θα δώ τι θα κάνω.

Γιατί εμένα με ενδιαφέρει να έχω πάνω στο γραφείο το χειριστήριο για να κάνω μπάσα και ήχο.

Δημοσ.

Zacharis1955

Όχι τα συγκεκριμένα γιατί και λίγα watt είναι και ή μάρκα δεν είναι και ή πλέον αξιόπιστη

Εγώ λέω να πάρει τα logitech 313 και είναι κομπλε για αυτό που θέλει + αξιοπιστία logitech

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αξιοπιστίας σε ηχεία pc (στο θέμα ποιότητας ήχου πάντα). Πάνω - κάτω τα ίδια είναι. Παρ'όλα αυτά θα έπαιρνα τα logitech ΜΟΝΟ επειδή θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε περίπτωση προβλήματος και δεν θα χρειαστεί να κάνω επιστροφές σε καταστήματα και να πληρώνω και courrier.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω ηχεία με όριο τα 40€ ,αποκλειστικά.

Όριο του ορίου ούτε 2€ που λέει ο λόγος παραπάνω.

Έχω αλλάξει από Logitech X530, είχα πάει σε Genius Scorpion (black/red) 2.1 ,gaming sw .Τα οποία ήταν τέλεια αλλά στα 2 χρόνια και 5 μέρες που τα είχα, χάλασε η επαφή και η επισκευή τους δεν υπήρχε περίπτωση να φτιαχτούν. Με άρεσαν γιατί όλα τα είχα στα χέρια μου ένταση / μπάσα κτλ. 

Οπότε τι προτάσεις υπάρχουν;

Υπαρχει θέμα για ηχεία που έχει ήδη απειρες προτασεις για όλα τα βαλαντια.... ψαχνουμε και λιγο!!

http://www.insomnia.gr/topic/514846-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Κατα τα άλλα μεινε μακρυά απο logitech

• Like 1
Δημοσ.

Zacharis1955

Όχι τα συγκεκριμένα γιατί και λίγα watt είναι και ή μάρκα δεν είναι και ή πλέον αξιόπιστη

Εγώ λέω να πάρει τα logitech 313 και είναι κομπλε για αυτό που θέλει + αξιοπιστία logitech

Logitech δεν υπάρχει πλέον σε ηχεία!

Δημοσ.

Ok

Ας πάρει τα z313 πάντως είναι ότι καλύτερο σε αυτή τη τιμη

Tι ότι καλύτερο, μόνο τους δορυφόρους του να δείς φτάνει, κυριολεκτικά γτπ!

Για δώρο σε παιδάκι για μπούμ μπούμ καλά είναι αλλά μέχρι εκεί!

Είπαμε: Logitech δεν υπάρχει πλέον σε σοβαρά ηχεία!

Για το budget του φίλου τα Genius SW-HF2.1 1205 είναι μονόδρομος!

Δημοσ.

Πάντως σοβαρά ηχεία αν το θέτεις έτσι δεν παίρνει με 30-40-50 ευρώ αλλά με 250 και πανω.

Για καμία ταινία και κανένα τραγουδάκι καλά είναι πιστεύω,δεν θέλει να κάνει παπάδες νομιζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σοβαρά ηχεία αν το θέτεις έτσι δεν παίρνει με 30-40-50 ευρώ αλλά με 250 και πανω.

Για καμία ταινία και κανένα τραγουδάκι καλά είναι πιστεύω,δεν θέλει να κάνει παπάδες νομιζω

Σοβαρά ηχεία -που δεν είναι πλέον τα Logitech- σε 2.0 αλλά και σε 2.1 υπάρχουν για όλα τα βαλάντια από 40-50 € και πάνω, π.χ. τα Edifier S330D είναι πάρα πολύ καλά και στοιχίζουν "μόνο" 150 €, βέβαια η αγορά ηχείων είναι από τις λίγες περιπτώσεις που το "ότι πληρώσεις παίρνεις" ισχύει 100%!

Tο ξαναλέμε: Logitech δεν υπάρχει πλέον σε αξιοπρεπή ηχεία, κάποτε πριν πολλά χρόνια -που έπαιζε όμως σχεδόν μόνη της- ίσως τώρα game over!

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...