Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα Ζ333 πηγε και τα πηρε ο γιος μου χωρις να με ρωτησει.
Πραγματικα οποιος τα εχει ακουσει αυτα τα ηχεια και τα θεωρει εστω και ικανοποιητικα (ποσο μαλλον "καλα") μαλλον δεν εχει ακουσει ποτε του καλα ηχεια.
Τα Genius δεν τα εχω ακουσει και δεν μπορω να παρω θεση αλλα τα logitech z333 δεν εχουν καμια σχεση με ενα αλλο ζευγαρι της ιδιας μαρκας που ειχα παλαιοτερα (δεν θυμαμαι το μοντελο αλλα δεν ηταν ακριβοτερα).
Δεν ειναι καν καλυτερα απο τα (φτηνα) Creative που αντικατεστησαν.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα οποιος τα εχει ακουσει αυτα τα ηχεια και τα θεωρει εστω και ικανοποιητικα (ποσο μαλλον "καλα") μαλλον δεν εχει ακουσει ποτε του καλα ηχεια.

Τα Genius δεν τα εχω ακουσει και δεν μπορω να παρω θεση αλλα τα logitech z333 δεν εχουν καμια σχεση με ενα αλλο ζευγαρι της ιδιας μαρκας που ειχα παλαιοτερα (δεν θυμαμαι το μοντελο αλλα δεν ηταν ακριβοτερα).

Μια από τα ίδια με τα Ζ533. Η τελευταία σου γραμμή τα λέει όλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει γουστα ειναι αυτα..εγω τα θεωρω απο τα καλυτερα στην τιμη τους
Δημοσ.

Ενταξει γουστα ειναι αυτα..εγω τα θεωρω απο τα καλυτερα στην τιμη τους

Προφανώς δεν έχεις ακούσει ποτέ σοβαρό ηχείο, ακόμα και τα Trust Tytan 2.1 είναι πολύ καλύτερα από τα Logitech Ζ333!

Για μπούμ μπούμ καλά είναι αλλά μέχρι εκεί!

Δημοσ.

Να βοηθήσω ότι είχα τα Genius αυτά και για 2 χρόνια ήταν μαύρα σκυλιά

http://www.skroutz.gr/s/334092/Genius-SW-G2-1-1250.html

Αλλά, μόλις πέρασε η εγγύηση , η σύνδεση εντός δεν ξέρω τι φάση παίχτηκε,και χάλασε. Όπως και να έχει , θα δώ γιατί αν είναι στην τελική μπορεί να ξανά πάρω τα ίδια.

Για creative καμία γνώμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...

Για creative καμία γνώμη;

Σιγουρα πολύ καλύτερα από τα αντίστοιχα Logitech αλλά επιμένω ότι στο budget σου τα Genius SW-HF2.1 1205 είναι μονόδρομος...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Σιγουρα καλύτερα από τα αντίστοιχα Logitech αλλά επιμένω ότι στο budget σου τα Genius SW-HF2.1 1205 είναι μονόδρομος...

αν είναι να δώσω τόσα λεφτά,θα πάρω τα Genius που είχα,καθώς μπορώ να τα πάρω στα ίδια λεφτά,λόγω έκπτωσης.

Απλά δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρία... εντός 2 χρονών και 5 ημερών χάλασε ,η κεντρική μονάδα τους έτσι ώστε να μην είναι επισκευάσιμη.

Δημοσ.

χμμ αν ειναι μεχρι 40 δεν ξερω...παντως εγω με 50 πηρα τα iVoomi london...
μαρκα που δεν την ξερει ουτε η μανα της και βγηκαν πολυ καλα!!! 
Πολυ καλο μπασο και treble. οτι πρεπει για σπιτι!

Δημοσ.

χμμ αν ειναι μεχρι 40 δεν ξερω...παντως εγω με 50 πηρα τα iVoomi london...

μαρκα που δεν την ξερει ουτε η μανα της και βγηκαν πολυ καλα!!! 

Πολυ καλο μπασο και treble. οτι πρεπει για σπιτι!

Και αυτά για μπούμ μπούμ καλά είναι, τώρα για σπίτι δεν ξέρω... 

Δημοσ.

Και αυτά για μπούμ μπούμ καλά είναι, τώρα για σπίτι δεν ξέρω... 

ναι ισχυει :P απλα για φοιτητικο σπιτι ειναι μια χαρα (δεν διευκρινησα) :P

Δημοσ.

τέλος πάντων πολλές απόψεις.

Το θέμα είναι ότι εγώ τα φοβάμαι τα genius Καθώς είχα genius 2.1 τα οποία στα 2 χρόνια και λίγων ημερών τα έπαιξαν.

Άνοιξα μέσα και είδα την πλακέτα , ότι ήταν λες και κόπηκε η "σύνδεση" στην μέση από το καλάι.

Όχι,δεν άκουγα στο τέρμα ,αλλά και δεν ήταν 24/24 ώρο. Όπως και να έχει ,σαν φόβος υπάρχει.

Παλαιότερα όπως είπα είχα Logitech και ήμουν ευχαριστημένος,αλλά τώρα με λέτε τόσα αρνητικά λόγια που πραγματικά απορώ.Ενώ δίνει και 2 χρόνια εγγύηση κτλ.

Τέλος πάντων , θα το ψάξω αυτό με τα λεφτά,καθώς στην τελική δεν ξέρω τι φάση θα παιχτεί ,έτσι όπως ακούω γνώμες...

• Like 1
Δημοσ.

...

Παλαιότερα όπως είπα είχα Logitech και ήμουν ευχαριστημένος,αλλά τώρα με λέτε τόσα αρνητικά λόγια που πραγματικά απορώ.Ενώ δίνει και 2 χρόνια εγγύηση κτλ.

...

2 χρόνια εγγύηση δίνουν πλέον οι πάντες και για τα πάντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...