dimitris21gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ, Πριν 15 μέρες έδωσα ένα μάθημα σε πτυχιακή εξεταστική (ήταν μάθημα χειμερινού εξαμήνο και το έδωσα τώρα, στην εξεταστική του εαρινού). Βγήκαν τα αποτελέσματα την Παρασκευή και δεν ήμουν στην λίστα. Μαθαίνω ότι έπρεπε να είχα δηλώσει το μάθημα και στο εαρινό εξάμηνο εκτός από το χειμερινό που το είχα ήδη κάνει. Οι βαθμοί δεν έχουν περαστεί στην γραμματεία ακόμα μιας και είναι να δεις το γραπτό σου την Τρίτη. Δεν ξέρω πόσο εχω πάρει αλλά ειμαι σίγουρος ότι περνάω και μάλιστα με κανα 6-7. Πρόκειται για το δυσκολότερο μάθημα της σχολής και έχω κοπεί ήδη 3 φορές. Πιστεύετε άμα πάω γραμματεία αύριο θα μου το δηλώσουν; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να πείσω τον καθήγητη να κρατήσει τον βαθμό για τον Σεπτέμβρη αλλά θα ήθελα πρώτα να δοκιμάσω μπας και μου το δηλώσουν. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2016 από dimitris21gr
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ, Πριν 15 μέρες έδωσα ένα μάθημα σε πτυχιακή εξεταστική (ήταν μάθημα χειμερινού εξαμήνο και το έδωσα τώρα, στην εξεταστική του εαρινού). Βγήκαν τα αποτελέσματα την Παρασκευή και δεν ήμουν στην λίστα. Μαθαίνω ότι έπρεπε να είχα δηλώσει το μάθημα και στο εαρινό εξάμηνο εκτός από το χειμερινό που το είχα ήδη κάνει. Οι βαθμοί δεν έχουν περαστεί στην γραμματεία ακόμα μιας και είναι να δεις το γραπτό σου την Τρίτη. Δεν ξέρω πόσο εχω πάρει αλλά ειμαι σίγουρος ότι περνάω και μάλιστα με κανα 6-7. Πρόκειται για το δυσκολότερο μάθημα της σχολής και έχω κοπεί ήδη 3 φορές. Πιστεύετε άμα πάω γραμματεία αύριο θα μου το δηλώσουν; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Σε διαφορετική θα πρέπει να πείσω τον καθήγητη να κρατήσει τον βαθμό για τον Σεπτέμβρη αλλά θα ήθελα πρώτα να δοκιμάσω μπας και μου το δηλώσουν. Ανάλογα πόσο ευελικτοι είναι στο πανεπιστήμιο σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όπως είπες είναι να πας γραμματεία. Ναι, αλλιώς θα πρέπει να πείσεις τον καθηγητή. Ελπίζω να είναι εύκολος :S Καλησπέρα στο φόρουμ, Πριν 15 μέρες έδωσα ένα μάθημα σε πτυχιακή εξεταστική (ήταν μάθημα χειμερινού εξαμήνο και το έδωσα τώρα, στην εξεταστική του εαρινού). Βγήκαν τα αποτελέσματα την Παρασκευή και δεν ήμουν στην λίστα. Μαθαίνω ότι έπρεπε να είχα δηλώσει το μάθημα και στο εαρινό εξάμηνο εκτός από το χειμερινό που το είχα ήδη κάνει. Οι βαθμοί δεν έχουν περαστεί στην γραμματεία ακόμα μιας και είναι να δεις το γραπτό σου την Τρίτη. Δεν ξέρω πόσο εχω πάρει αλλά ειμαι σίγουρος ότι περνάω και μάλιστα με κανα 6-7. Πρόκειται για το δυσκολότερο μάθημα της σχολής και έχω κοπεί ήδη 3 φορές. Πιστεύετε άμα πάω γραμματεία αύριο θα μου το δηλώσουν; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Σε διαφορετική θα πρέπει να πείσω τον καθήγητη να κρατήσει τον βαθμό για τον Σεπτέμβρη αλλά θα ήθελα πρώτα να δοκιμάσω μπας και μου το δηλώσουν. Ανάλογα πόσο ευελικτοι είναι στο πανεπιστήμιο σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όπως είπες είναι να πας γραμματεία. Ναι, αλλιώς θα πρέπει να πείσεις τον καθηγητή. Ελπίζω να είναι εύκολος τύπος :S
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Λογικα δεν θα εχεις θεμα πιστευω αν μαλιστα εχεις 2-3 μαθηματα για πτυχιο
dimitris21gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Άλλα 3 μένουν τον Σεπτέμβρη. Δεν θέλω να γίνουν 4! Ειδικά με αυτόν τον τρόπο, θα ξενερώσω πολύ! 1
pitogiro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Σήματα ε; Δεν ξέρω γιατί θα χρειαζόταν να το ξαναδηλώσεις το μάθημα στο εαρινό αφού το είχες δηλώσει στο χειμερινό, κι ας επανεξετάζεται τώρα. Την Τρίτη πάντως πήγαινε οπωσδήποτε στον καθηγητή για να δεις και πόσο πήρες και για ποιο λόγο δεν είσαι στη λίστα. Πάντως worst-case scenario θα σου περάσει το βαθμό το Σεπτέμβρη. Δεν παίζει να τον χάσεις ειδικά αν είναι προβιβάσιμος. 1
dimitris21gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Ναι, σήματα. Ο λόγος που δεν είμαι στην λίστα είναι επειδή δεν το δήλωσα. Τον ρώτησα με e-mail. Πιστεύω ότι το 5 το έχω γράψει χαλαρά. Δεν γίνεται να πέφτω τόσο έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα