Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου είπε να βάζει ο πάνω??? Στο είχα ξαναπεί πρώτα δες πώς θα είσαι με τα stock και μετά κινήσου για αγορά.

Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας πες οτι δεν υπάρχει. Στήσ'το μια φορά και μέτρα θερμοκρασίες. Μετά αφού πήρες που πήρες +2 βάλε τον έναν δεύτερο να βάζει μπροστά και ξαναμέτρα θερμοκρασίες. Τέλος βάλε και τον άλλο επάνω (να βγάζει όμως) και πάρε και την τρίτη τιμή. Με όποια διάταξη έχεις τις καλύτερες θερμοκρασίες αυτήν κρατάς και τέλος.

Του λες να βαλει τρεις ανεμιστηρες να βγαζουν αερα και εναν να βγαζει? Σορρυ αλλα αυτο ειναι λαθος. Period.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Του λες να βαλει τρεις ανεμιστηρες να βγαζουν αερα και εναν να βγαζει? Σορρυ αλλα αυτο ειναι λαθος. Period.

Λάθος τα γραφω; Δυο να βάζουν δύο να βγάζουν του είπα.
Δημοσ.

Και εγω αυτό καταλαβ . Να προτιμήσω να συνδέσω τα ανεμιστηράκια με το τροφοδοτικό ξατευθειαν η πανω στην μητρική ;

3 pin ειναι τα φανάκια ολα ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στη μητρική. Ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Λέω αρχικά ο ένας από τους δύο νέους που πήρες να μπει μπροστά να βάζει και μετά να βάλεις και τον δεύτερο νέο πάνω να βγάζει. Συνολο δυο μπροστά βάζουν, ένας πίσω κι ένας πάνω να βγάζουν. Δεν το διατύπωσα σωστά μάλλον αλλά anyway

Δημοσ.

Αυτό που είπες και εσύ καταλαβα απο την αρχή φιλε μου ! Μπερδευτήκαμε γενικότερα !

Στην μητρική βα τα βάλω οκ ! Τι κερδίζω όμως πρακτικά ;

Εχω πολλές ερωτήσεις αλλα τελευταία φορά που είχα κανονικό pc ήταν πριν 12-13 χρόνια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που είπες και εσύ καταλαβα απο την αρχή φιλε μου ! Μπερδευτήκαμε γενικότερα !

Στην μητρική βα τα βάλω οκ ! Τι κερδίζω όμως πρακτικά ;

Εχω πολλές ερωτήσεις αλλα τελευταία φορά που είχα κανονικό pc ήταν πριν 12-13 χρόνια

Μέσω bios θα μπορείς να παίξεις με τις στροφές τους ενώ κατευθείαν στο psu θα τρέχουν στο full και ίσως να σε ενοχλεί ο θόρυβος. Eκτός bios υπάρχουν και προγράμματα στυλ fan xpert που μπορείς να ρυθμίσεις τα fan.

Δημοσ.

Το μπέρδεμα μάλλον έγινε επειδή από ότι διάβασα έχει δύο ανεμιστηρες προεγκατεστημενους, έναν πίσω και έναν επάνω. Αν έχει έναν πίσω να βγάζει και έναν μπροστά να βάζει τότε σωστά τα είπες. (Για το NZXT Source 340 μιλάμε σωστά?)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το μπέρδεμα μάλλον έγινε επειδή από ότι διάβασα έχει δύο ανεμιστηρες προεγκατεστημενους, έναν πίσω και έναν επάνω. Αν έχει έναν πίσω να βγάζει και έναν μπροστά να βάζει τότε σωστά τα είπες. (Για το NZXT Source 340 μιλάμε σωστά?)

ναι έτσι είναι, απλά έβαλε τον πάνω μπροστά λογικά. Του το είχα πεί στην πρώτη σελίδα και το πήρα ώς δεδομένο οπότε λογικό να μπερδευτήκαμε. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όλα τα κομμάτια είναι έτοιμα και από δεύτερα θα γίνει συναρμολόγηση φωτογραφίες κλπ..

Το θέμα που προκύπτει τώρα είναι .. έχω κάποα χρήματα στην Άκρη να τα κρατησω για να συμπληρωθούν ακόμα λίγα για κάρτα γραφικών η να πάρω μια σωστή οθόνη τώρα με τις πρόσφορες και να πάω την αγορά κάρτας πιο πίσω ?

πιστεύω κανένα χάλαρο παιχνίδι όπως cs go , world of tanks - warships, rocket league , team fortress pro evolution  δεν θα μπορεί να τα παίζει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ?

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις προτάσεις !

για το συγκεκριμένο μόνιτορ που έβαλα εγώ έχετε κάτι να πείτε ? 

Πρόσφατα δοκίμασα χαμηλότερης ανάλυσης 27αρι lg  και μου άρεσε πάρα πάρα πολύ η εμπειρία της τόσο μεγάλης οθόνης και με την έξτρα ανάλυση φαντάζομαι θα είναι και καλύτερη η ποιότητα κείμενου ..

κάτι σε 27άρι έχουμε  ?

Τέλος για τα intel 530 graphics καμιά εμπειρία ? στο νετ βρήκα διαφορά ...

Δημοσ.

27αρα αυτή http://www.skroutz.gr/s/8265180/LG-27MP58VQ-P.html

Για την 530 τι? Για games? Δεν είναι φια πολλά πολλά αλλά για τα παραπάνω παιχνίδια έστω και σε χαμηλές ρθμίσεις θα καταφέρεις να παίξεις. Τώρα αν δεν είσαι ευχαριστημένος θα κάνεις υπομονή μέχρι να πάρεις μια κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...