Querd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αγορές στο internet και συγκεκριμένα από ebay. γνωρίζοντας πλέον ότι τα capital controls επηρέασαν τις διαδικτυακές αγορές και πρόσθεσαν πολλά εμπόδια στην όλη διαδικασία, έψαξα σε forum, youtube και γενικώς στο web για το πως θα μπορέσω να κάνω μια αγορά στο ebay. τα περισσότερα forum μιλούσαν για μια μέθοδο του paypal στην οποια εν ολίγοις κάνεις request money σε ένα διαφορετικό mail σου και πληρώνεις το ποσό που ζητήθηκε χωρίς χρήση καινούργιου account paypal, απλά και μόνο με την χρήση της κάρτας.. Με αυτόν τον τρόπο κατέληξα να έχω balance στο paypal χωρίς να έχω linked κάποια κάρτα, αμέσως λοιπόν προσπάθησα να αγοράσω ανεπιτυχώς από το ebay αφού κατά την διάρκεια πληρωμής εμφανίστηκε error λέγοντας μου πως δεν γίνετε να πληρώσω επειδή δεν έχω κάποια κάρτα συνδεδεμένη στο paypal.. τελικά αποφάσισα να κάνω link την κάρτα και να ξαναπροσπαθήσω, με αποτέλεσμα το επόμενο error να έλεγε ότι δεν είναι αποδεκτή η συγκεκριμένη κάρτα (!!?!?).. δεν μπορώ να καταλάβω που έχω κάνει λάθος εφόσον είχα balance υπέρ αρκετό για το αντικείμενο που ήθελα να αγοράσω! κάποιοι ίσως πουν πως φταίει που δεν ενεργοποιήθηκε η κάρτα στο paypal, αλλα ακόμα και αν πρέπει να είναι έτσι, τότε πως θα στείλω λεφτά από request money με την ίδια κάρτα εφόσον βγάζει πάλι error λέγοντας ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα που έχω κάνει link στο original paypal account!! εν τελει διάβασα πως υπάρχει και άλλη λύση, μέσω revolut.. δοκίμασα να στείλω έμβασμα με βάση τα στοιχεία που αντιστοιχούν στην revolut αλλά μου είπαν από την τράπεζα [που πήρα τηλέφωνο] ότι το έτοιμα θα απορριφθεί, γιατί δεν μπορούν οι τράπεζες να στείλουν λεφτά στο εξωτερικό μέχρι 1/7/2016.... μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, χίλια συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλα προσπάθησα να γίνω πλήρως κατανοητός και να ενημερώσω όσο πιο αναλυτικά μπορούσα την τρέχουσα κατάσταση, ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2016 από Querd
Querd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 έχω διαβάσει τον οδηγό της revolut και έχω κάνει account με virtual πιστωτική. Από τράπεζα, ξανά αναφέρω μου είπαν ότι το έμβασμα δεν θα γίνει δεκτό μέχρι και τις 1/7 γιατί δεν επιτρέπονται μέχρι τέλος του μήνα. μήπως μπορείτε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος γιατί το post έχει 800+ σελίδες
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Επειδή έθεσες πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ας τα πάρουμε από την αρχή: Δεν μπορείς να πληρώσεις μόνο με το balance του PayPal, αν δεν έχεις συνδέσει κάποια κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό, εκτός κι αν ο λογαριασμός σου στο PayPal είναι Verified. Προφανώς, δεν είναι verified κι έτσι έχεις όρια και δεσμεύσεις. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί τους υποχρεώνει η Ε.Ε. να πάρουν μέτρα εναντίον του ξεπλύματος χρήματος και των παράνομων δραστηριοτήτων, οπότε δεν μπορούν να δεχτούν συναλλαγές από εντελώς ανώνυμους χρήστες. Όταν συνδέεις μια κάρτα στο PayPal και την κάνεις Verify, είναι μια έμμεση πιστοποίηση που σου παρέχει επιπλέον δυνατότητες. Έγραψες ότι προσπάθησες να συνδέσεις μια κάρτα στο PayPal ανεπιτυχώς, αλλά δεν ανέφερες καν ποια κάρτα είναι. Αν είναι ελληνική, ενδέχεται να κόβεται λόγω CC. Επίσης, έχεις καθόλου λεφτά μέσα στο λογαριασμό της κάρτας; Γιατί με τη σύνδεση και μόνο στο PayPal και μετά το Verification γίνονται 2 συναλλαγές της τάξεως των ~3.5 ευρώ, οπότε αν η κάρτα έχει μηδενικό υπόλοιπο, είναι εύλογο να μην μπορεί να συνδεθεί επιτυχώς. Τέλος, σχετικά με τη Revolut. Αν επιχείρησες να στείλεις έμβασμα από την Πειραιώς, πράγματι έχουν εξαντληθεί τα όριά της από τα μισά του μήνα και δεν γίνεται να στείλεις έμβασμα μέχρι και το τέλος του Ιουνίου. Οπότε, σ' αυτήν την περίπτωση, είτε περιμένεις μέχρι 1/7 να στείλεις έμβασμα, είτε στέλνεις από τραπεζικό σου λογαριασμό άλλης τράπεζας, πλην Πειραιώς, αν φυσικά διαθέτεις. Αν όμως διαθέτεις οποιαδήποτε κάρτα MasterCard (πλην της Εθνικής τράπεζας) και επείγει να κάνεις τη συναλλαγή που σε απασχολεί με το PayPal, υπάρχει μια εναλλακτική λύση (LeuPay Wallet), ειδάλλως κρατάς τα δεδομένα που σου έγραψα αμέσως πριν.
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Επειδή έθεσες πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ας τα πάρουμε από την αρχή: Δεν μπορείς να πληρώσεις μόνο με το balance του PayPal, αν δεν έχεις συνδέσει κάποια κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό, εκτός κι αν ο λογαριασμός σου στο PayPal είναι Verified. Προφανώς, δεν είναι verified κι έτσι έχεις όρια και δεσμεύσεις. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί τους υποχρεώνει η Ε.Ε. να πάρουν μέτρα εναντίον του ξεπλύματος χρήματος και των παράνομων δραστηριοτήτων, οπότε δεν μπορούν να δεχτούν συναλλαγές από εντελώς ανώνυμους χρήστες. Όταν συνδέεις μια κάρτα στο PayPal και την κάνεις Verify, είναι μια έμμεση πιστοποίηση που σου παρέχει επιπλέον δυνατότητες. Έγραψες ότι προσπάθησες να συνδέσεις μια κάρτα στο PayPal ανεπιτυχώς, αλλά δεν ανέφερες καν ποια κάρτα είναι. Αν είναι ελληνική, ενδέχεται να κόβεται λόγω CC. Επίσης, έχεις καθόλου λεφτά μέσα στο λογαριασμό της κάρτας; Γιατί με τη σύνδεση και μόνο στο PayPal και μετά το Verification γίνονται 2 συναλλαγές της τάξεως των ~3.5 ευρώ, οπότε αν η κάρτα έχει μηδενικό υπόλοιπο, είναι εύλογο να μην μπορεί να συνδεθεί επιτυχώς. Τέλος, σχετικά με τη Revolut. Αν επιχείρησες να στείλεις έμβασμα από την Πειραιώς, πράγματι έχουν εξαντληθεί τα όριά της από τα μισά του μήνα και δεν γίνεται να στείλεις έμβασμα μέχρι και το τέλος του Ιουνίου. Οπότε, σ' αυτήν την περίπτωση, είτε περιμένεις μέχρι 1/7 να στείλεις έμβασμα, είτε στέλνεις από τραπεζικό σου λογαριασμό άλλης τράπεζας, πλην Πειραιώς, αν φυσικά διαθέτεις. Αν όμως διαθέτεις οποιαδήποτε κάρτα MasterCard (πλην της Εθνικής τράπεζας) και επείγει να κάνεις τη συναλλαγή που σε απασχολεί με το PayPal, υπάρχει μια εναλλακτική λύση (LeuPay Wallet), ειδάλλως κρατάς τα δεδομένα που σου έγραψα αμέσως πριν. ευχαριστώ παρα πολύ για την άμεση και κατανοητή απάντηση, όντως έθεσα πολλά και διαφορετικά (μεταξύ τους) ερωτήματα, οπότε ας απαντήσω σε όλα .. ο λογαριασμός του paypal όντως είναι καινούργιος και δεν είναι verified, η κάρτα είναι ελληνική μισθοδοσίας από την Πειραιώς με τουλάχιστον 500 euro μέσα και κατά πάσα πιθανότητα έχω πρόβλημα λόγο CC όπως οι περισσότεροι, να αναφέρω ότι δεν είχα πρόβλημα στο να κάνω link την κάρτα στο paypal, [απλά μάλλον δεν έγινε verified γιατί μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια αγοράς την έβγαλα άμεσα, ενώ είχα ακόμα balance στο paypal] εδώ λοιπόν έχω δυο ερωτήσεις: 1]Το ebay με κάνει redirect στο paypal δίνοντας μου δυο επιλογές, να πληρώσω με paypal account είτε να πληρώσω απ ευθείας με την κάρτα μου γράφοντας απλά τα στοιχεία της, αδιαφορώντας για το αν έχω paypal acc. έτσι λοιπόν προσπαθώντας και με τους δυο τρόπους απορρίφθηκε λέγοντας μου να χρησιμοποιήσω άλλη κάρτα.. να συμπληρώσω ότι πριν ένα μήνα αγόρασα από το ebay χωρίς paypal account με άλλη παρόμοια κάρτα φίλου ένα βιβλίο. δοκίμασα ξανά με αυτήν την κάρτα αλλά ίδιο error. 2]έστω ότι έχω paypal acc verified με link κάρτα. πως θα μπορέσω με request money να φορτώσω το balance, με την ίδια κάρτα? δεν θα μου εμφανίσει error λέγοντας πως η κάρτα χρησιμοποιείτε ήδη από άλλο λογαριασμό? μήπως χρειάζομαι δεύτερη κάρτα να φορτώσει το paypal?
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Άλλο πράγμα το να συνδέσεις απλά μια κάρτα (link) και άλλο μετά να την κάνεις και verified. Εσύ την έκανες μεν linked, αλλά δεν πάτησες και το δεύτερο στάδιο για να την κάνεις verified, όπου το PayPal σου στέλνει έναν 4ψήφιο κωδικό μαζί με τη συναλλαγή, για να τον περάσεις στο σύστημά τους και να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Άρα, σε αυτή την περίπτωση κινήθηκες λάθος που την αφαίρεσες. Θα έπρεπε να κάνεις και το δεύτερο στάδιο επιβεβαίωσης της κάρτας, για να γίνει verified και μετά να δοκιμάσεις να ψωνίσεις με τα λεφτά που είχες στο Balance σου. Η ανεπιτυχής προσπάθεια αγοράς, αν έγινε απευθείας μέσω της κάρτας, λογικά ήταν λόγω CC, γιατί κάπου διάβασα σε άλλο topic που ξεκίνησες, ότι θέλεις να αγοράσεις κινητό, το οποίο προφανώς ανήκει στην κατηγορία των απαγορευμένων συναλλαγών. Αν έγινε μέσω του balance, όπως σου έγραψα ήδη, δεν την είχες κάνει verified την κάρτα, παρά μόνο linked. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα λειτουργήσει το balance, ακόμα και αν την κάνεις verified, αλλά δεν το δοκίμασες καν και με βάση τη λογική που εφαρμόζει το PayPal, όπως σου εξήγησα στο προηγούμενο post μου, σίγουρα με σκέτη σύνδεση δεν γίνεται. Πάμε και στις 2 ερωτήσεις σου: 1) Σου απάντησα σ' αυτό στο άλλο topic που ξεκίνησες. 2) Σύμφωνα με τον ανανεωμένο οδηγό για το Request Money που έχει γραφτεί εδώ, μπορεί να γίνει κι αυτό που αναφέρεις, παρόλο που είναι παράδοξο. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία, αφού ο λογαριασμός σου είναι νέος και σχεδόν σίγουρα το PayPal θα σου δεσμεύσει τα λεφτά για 21 μέρες μέχρι να τα βάλει στο Balance σου. Από τη στιγμή που ανακάλυψες τον κόσμο των καρτών εξωτερικού (Revolut), είναι πισωγύρισμα να πας πάλι στις πατέντες τύπου Request Money. Βγάλε αν θες επιπρόσθετα κι ένα LeuPay Wallet ή LeuPay, που παρέχει παραπάνω δυνατότητες από τη Revolut και θα είσαι καλυμμένος για τις μελλοντικές αγορές σου.
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Άλλο πράγμα το να συνδέσεις απλά μια κάρτα (link) και άλλο μετά να την κάνεις και verified. Εσύ την έκανες μεν linked, αλλά δεν πάτησες και το δεύτερο στάδιο για να την κάνεις verified, όπου το PayPal σου στέλνει έναν 4ψήφιο κωδικό μαζί με τη συναλλαγή, για να τον περάσεις στο σύστημά τους και να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Άρα, σε αυτή την περίπτωση κινήθηκες λάθος που την αφαίρεσες. Θα έπρεπε να κάνεις και το δεύτερο στάδιο επιβεβαίωσης της κάρτας, για να γίνει verified και μετά να δοκιμάσεις να ψωνίσεις με τα λεφτά που είχες στο Balance σου. Η ανεπιτυχής προσπάθεια αγοράς, αν έγινε απευθείας μέσω της κάρτας, λογικά ήταν λόγω CC, γιατί κάπου διάβασα σε άλλο topic που ξεκίνησες, ότι θέλεις να αγοράσεις κινητό, το οποίο προφανώς ανήκει στην κατηγορία των απαγορευμένων συναλλαγών. Αν έγινε μέσω του balance, όπως σου έγραψα ήδη, δεν την είχες κάνει verified την κάρτα, παρά μόνο linked. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα λειτουργήσει το balance, ακόμα και αν την κάνεις verified, αλλά δεν το δοκίμασες καν και με βάση τη λογική που εφαρμόζει το PayPal, όπως σου εξήγησα στο προηγούμενο post μου, σίγουρα με σκέτη σύνδεση δεν γίνεται. Πάμε και στις 2 ερωτήσεις σου: 1) Σου απάντησα σ' αυτό στο άλλο topic που ξεκίνησες. 2) Σύμφωνα με τον ανανεωμένο οδηγό για το Request Money που έχει γραφτεί εδώ, μπορεί να γίνει κι αυτό που αναφέρεις, παρόλο που είναι παράδοξο. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία, αφού ο λογαριασμός σου είναι νέος και σχεδόν σίγουρα το PayPal θα σου δεσμεύσει τα λεφτά για 21 μέρες μέχρι να τα βάλει στο Balance σου. Από τη στιγμή που ανακάλυψες τον κόσμο των καρτών εξωτερικού (Revolut), είναι πισωγύρισμα να πας πάλι στις πατέντες τύπου Request Money. Βγάλε αν θες επιπρόσθετα κι ένα LeuPay Wallet ή LeuPay, που παρέχει παραπάνω δυνατότητες από τη Revolut και θα είσαι καλυμμένος για τις μελλοντικές αγορές σου. καταλαβαίνω τι λες, ακόμα και αν δεν έχω ξεκαθαρίσει τελείως στο μυαλό μου 100% τι γίνετε ακριβώς γιατί δεν έχω μια σταθερά. τα πάντα πήγαν λάθος, οπότε πιθανών να φταίνε και όλα. κατέληξα στο συμπέρασμα να μην ασχοληθώ άλλο με την μέθοδο request money και απλά να χρησιμοποιήσω την revolut. Τουλάχιστον για αρχή [για να ελέγξω εάν μπορώ να την χρησιμοποιήσω στο ebay] θα καταθέσω ένα μικρό έμβασμα 5-10 euro. Να σε κουράσω λίγο ακόμα με άλλες δυο ερωτήσεις. 1] για να μην περιμένω τις 1/7 [λόγο τράπεζας Πειραιώς] μπορώ να κάνω κατάθεση από άλλη τράπεζα χωρίς e-banking, από το κατάστημα?. αν ναι του δείχνω τα στοιχεία που μου εμφανίζει το app? τους τονίζω το reference να είναι το ίδιο με το SEPA? http://prntscr.com/blr7nf 2]σε περίπτωση που δεν θα μπορέσω για οποιοδήποτε λόγο να κάνω αγορά με την χρήση τhς revolut, μπορώ να επιστρέψω τα λεφτά της σε κάποιο λογαριασμό?
theopan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 1] για να μην περιμένω τις 1/7 [λόγο τράπεζας Πειραιώς] μπορώ να κάνω κατάθεση από άλλη τράπεζα χωρίς e-banking, από το κατάστημα?. αν ναι του δείχνω τα στοιχεία που μου εμφανίζει το app? τους τονίζω το reference να είναι το ίδιο με το SEPA? http://prntscr.com/blr7nf 2]σε περίπτωση που δεν θα μπορέσω για οποιοδήποτε λόγο να κάνω αγορά με την χρήση τhς revolut, μπορώ να επιστρέψω τα λεφτά της σε κάποιο λογαριασμό? 1) Μπορείς, αλλά σε περιμένει προμήθεια 15€+. Άρα πρακτικά ...δεν μπορείς. Για αυτό στέλνουμε μόνο από e-banking. 2) Μπορείς αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα αν έχεις την πλαστική κάρτα γιατί αν την έχεις πας και τα κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ.
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 1) Μπορείς, αλλά σε περιμένει προμήθεια 15€+. Άρα πρακτικά ...δεν μπορείς. Για αυτό στέλνουμε μόνο από e-banking. 2) Μπορείς αλλά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα αν έχεις την πλαστική κάρτα γιατί αν την έχεις πας και τα κάνεις ανάληψη από οποιοδήποτε ΑΤΜ. συμφωνώ ότι θα χρειαστώ στο μέλλον την ίδια την φυσική κάρτα, αλλά για τώρα που καίγομαι να δοκιμάσω αν δουλεύει, κύριο μέλημα μου είναι απλά να αγοράσω το κινητό. και αν κάτι πάει στραβά θέλω να ξέρω πως μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά, για να αγοράσω κάτι άλλο αναγκαστικά από Ελλάδα
theopan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 συμφωνώ ότι θα χρειαστώ στο μέλλον την ίδια την φυσική κάρτα, αλλά για τώρα που καίγομαι να δοκιμάσω αν δουλεύει, κύριο μέλημα μου είναι απλά να αγοράσω το κινητό. και αν κάτι πάει στραβά θέλω να ξέρω πως μπορώ να πάρω πίσω τα λεφτά, για να αγοράσω κάτι άλλο αναγκαστικά από Ελλάδα Σου απάντησα ότι μπορείς. Βάζεις τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σου και σου έρχεται έμβασμα. 1
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 1] για να μην περιμένω τις 1/7 [λόγο τράπεζας Πειραιώς] μπορώ να κάνω κατάθεση από άλλη τράπεζα χωρίς e-banking, από το κατάστημα?. αν ναι του δείχνω τα στοιχεία που μου εμφανίζει το app? τους τονίζω το reference να είναι το ίδιο με το SEPA? http://prntscr.com/blr7nf 2]σε περίπτωση που δεν θα μπορέσω για οποιοδήποτε λόγο να κάνω αγορά με την χρήση τhς revolut, μπορώ να επιστρέψω τα λεφτά της σε κάποιο λογαριασμό? 1) Μπορείς μεν, αλλά υπό προϋποθέσεις. Πέρα από τη μεγάλη προμήθεια που πολύ σωστά σου ανέφερε ο theopan (όταν το έμβασμα γίνεται από το γκισέ της τράπεζας), θα πρέπει να στείλεις από δικό σου λογαριασμό στον οποίο είσαι εσύ δικαούχος. Στη Revolut δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα από οπουδήποτε γενικά και αόριστα. 2) Όταν έχεις τη φυσική κάρτα κάνεις ανάληψη από ATM (δωρεάν μέχρι το ποσό των 600 λιρών/μήνα) κι όταν δεν έχεις τη φυσική κάρτα τα επιστρέφεις σε τραπεζικό σου λογαριασμό με έμβασμα. Απλά, να γνωρίζεις ότι οι ελληνικές τράπεζες κρατούν προμήθειες για τα εισερχόμενα εμβάσματα και πρέπει να συμβουλευθείς την τράπεζά σου για το ακριβές ποσό της προμήθειας σε μια τέτοια περίπτωση.
Querd Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 1) Μπορείς μεν, αλλά υπό προϋποθέσεις. Πέρα από τη μεγάλη προμήθεια που πολύ σωστά σου ανέφερε ο theopan (όταν το έμβασμα γίνεται από το γκισέ της τράπεζας), θα πρέπει να στείλεις από δικό σου λογαριασμό στον οποίο είσαι εσύ δικαούχος. Στη Revolut δεν μπορείς να στείλεις έμβασμα από οπουδήποτε γενικά και αόριστα. 2) Όταν έχεις τη φυσική κάρτα κάνεις ανάληψη από ATM (δωρεάν μέχρι το ποσό των 600 λιρών/μήνα) κι όταν δεν έχεις τη φυσική κάρτα τα επιστρέφεις σε τραπεζικό σου λογαριασμό με έμβασμα. Απλά, να γνωρίζεις ότι οι ελληνικές τράπεζες κρατούν προμήθειες για τα εισερχόμενα εμβάσματα και πρέπει να συμβουλευθείς την τράπεζά σου για το ακριβές ποσό της προμήθειας σε μια τέτοια περίπτωση. Κατάλαβα, αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι 1/7 για το πρώτο test και έπειτα θα ενημερώσω στο post για τυχόν προβλήματα. μέχρι τότε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη τη βοήθεια!
Querd Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Να αναφέρω ότι τελικά δούλεψε ο συνδυασμός ebay-> paypal (revolut) με verified profile στην revolut verified revolut card στο paypal προσπάθησα να κάνω αγορά στο ebay αρχικά χρησιμοποιώντας μόνο την revolut χωρίς να την κάνω link στο paypal αλλά δεν δούλεψε. Μόνο στην αντίθετη περίπτωση έγινε η αγορά. ευχαριστώ πάρα πολύ το forum και όλη την βοήθεια που μου δώσατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα