panos0100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλησπέρα σας έχω ένα πρόβλημα με ένα φωτιστικό γραφείου, εχτές που πήγα να αλαξω την λάμπα να βάλω μια θερμού φωτός γιατί η προηγούμενη ήταν ψυχρού και δεν με βόλευε για τα μάτια, από εχτές λοιπόν άρχισε να μυρίζει κάτι σαν φθόριο σαν λιωμένο καλώδιο δεν μπορώ να προσδιορίσω, με την προηγούμενη λάμπα την ψυχρή δούλευε καλά 2 χρονιά, τώρα, με το που έβαλα εχτές την θερμή μυρίζει, το έβαλα σε άλλη μπριζα άλλα και εκεί μυρίζει βέβαια όχι στο βαθμό που μύριζε πάνω στο πολυμπριζο, το φωτιστικό είναι από το eshop, είναι της telco και δεν βρίσκω και την απόδειξη να το πάω πίσω πρέπει να είχε ακόμα εγγύηση, έβαλα σήμερα την παλιά την λάμπα τώρα άρχισε να μυρίζει και με την παλιά, πως γίνεται με το που άλλαξα την λάμπα να χάλασε; τώρα μυρίζει και με τις 2 είναι επικίνδυνο να το κρατήσω ή να πάρω κανένα άλλο; το ντουι αν είχε χαλάσει νομίζω δεν θα άναβε η λάμπα καθόλου
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το φωτιστικό hardware δεν το λες, αλλά anyway η λάμπα δύσκολο να μυρίζει το ντουί σου μυρίζει πιθανότατα παλαιοτητας η λόγω του ότι η νέα λάμπα είναι περισσότερα watt. Αυτή η μυρωδιά που δεν μπορείς να προσδιορίσεις συνήθως είναι στην αρχή σε ντουί που έχουν αρκετό καιρό να χρησιμοποιηθούν και μετά από χρήση εξαφανίζεται. Εφόσον τα watt της νέας λάμπας δεν ξεπερνούν το όριο του φωτιστκου δεν έχεις πρόβλημα. Αν σε ενοχλεί τόσο άλλαξε ντουί η ολόκληρο το φωτιστικό με κανένα led.
panos0100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί πλέον και με την παλιά λάμπα μυρίζει που με την παλια δεν μυριζε πάντως οι λάμπες είναι τα ιδια watt 9 και είναι οι 3U απλά η μια είναι ψυχρού και η άλλη φωτεινή
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Άστο κάμποση ώρα κι αν συνεχίζει τι να σου πω, καλό είναι να το στείλεις πίσω. Αν αντιλαμβάνεσαι ότι υπερθερμενεται και επηρεάζει τα καλώδια σπρωξ'το. Απλά εμπειρικά σου λέω μου έχει συμβεί αυτή η μυρωδιά σαν ψοφίμι ένα πράγμα να εξαφανίζεται αφού χρησιμοποιηθεί μετά από καιρό ένα παλιό ντουί.
panos0100 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Κοίταξε να δεις τόσο καιρό δεν ήμουνα εδώ ήμουνα φαντάρος, έχει όμως καμιά 2 εβδομάδες που ήρθα και το φωτιστικό αυτό καίει απο τις 9 το βράδυ μεχρι τις 4 και δεν μύρισε τίποτα, όταν όμως εχτές πήγα να αλλάξω την λάμπα του, γιατί δεν μου άρεσε η παλιά, άρχισε να μυρίζει μετά απο 2 ώρες, αυτό έγινε όταν άλλαξα την λάμπα, πολύ φοβάμαι αν έχει γίνει ζημιά μήπως επειδή ήταν πάνω σε ups δεν είχα άλλη μπριζα να το βάλω ήταν μακριά οι άλλες και αναγκαστικά το είχα πάνω στο ups οπότε όταν αυτό διόρθωνε την τάση η λάμπα έκανε ενα τραιμοπαιγμα, και πάλι όμως ήταν επάνω στο ups 2 χρόνια χωρίς πρόβλημα, για να δούμε πως θα πάει το έχω ανοιχτό τώρα σε άλλη μπριζα άλλα και πάλι αν πάω κοντά έχει αρχίσει και μυρίζει για να δούμε τι θα γίνει δεν μπορώ να διακρίνω αν καπνίζει απο κάπου πάντως η μειρωδεια είναι στο επάνω μέρος του φωτιστικού
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, άν το έχεις δύο χρόνια όπως αναφέρεις, εγγύηση και να έβρισκες την απόδειξη γιοκ. Δεν το κόβω για ακριβό ρε'συ πάρε ένα άλλο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή άν το κατέχεις άνοιξέ το να δεις.
panos0100 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 εε φτηνο το ειχα παρει, 5Ε σε προσφορα απο το eshop θα το αφησω και οσο παει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα