mkton Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σε όλη την κοινώτητα, νέος χρήστης και πρώτο μου θέμα. Για να μην περιαυτολογώ θα μπω κατεθείαν στο ψητό. Με δέχτηκαν στο ΠΜΣ του Πα.Μακ στην κατευθνηση Υπολογιστικές Μέθοδοι και Εφαρμογές (Computational Methods and Applications) υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου δώσει extra πληροφορίες??? επαγγελματικη αποκατάσταση, βαθμό δυσκολίας , αν αξίζει. Το βέλτιστο θα ήταν να απαντήσει κάποιος που το έχει τελειώσει ή που έχει παρακολουθήσει μία απο τις άλλες κατευθνησεις. Υ.Γ ευχαριστώ εκ των προτέρων
djcat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Συγχαρητήρια φιλαράκι. Αλλά τώρα που σε δέχτηκαν θα ψάξεις αν είναι καλο; Αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις όταν έκανες την αίτηση;
mkton Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, προσωπική έρευνα για το ΠΜΣ έχω κάνει αλλά θα ήθελα να μου πει και κάποιος που ήταν εκεί διότι δεν έχω επαφές με το τμήμα :/ Και πέρα απο αυτό ήταν η δέυτερη επιλογή μου και γι αυτό ζητάω να σχολιάσει κάποιος που ξέρει.
kostantisgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν ελπιζεις οτι το μεταπτυχιακο που προκειται να ξεκινησεις θα σου εξασφαλισει καλυτερες προοπτικες στην αγορα εργασιας της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, μην το ξεκινας καθόλου. Πανε κατευθειαν δουλεψε σερβιτορος. Αν παλι κοιτας για εξω μετα, οκ. Τα αναφερω αυτα γιατι βλεπω ρωτας για επαγγελματικη αποκατασταση. Κάτοχος M.Sc εφαρμοσμενης πληροφορικης εδω.....στο πα.μακ κ γω... Καλη επιτυχια παντως σε οτι και αν κανεις.
fotaras13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πανε κατευθειαν δουλεψε σερβιτορος. Λογικό όταν μιλάμε για μεταπτυχιακό από ΠΑΜΑΚ...
mkton Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Λογικό όταν μιλάμε για μεταπτυχιακό από ΠΑΜΑΚ... Δλδ το θεωρείς τόσο υποβαθμισμένο ?
kostantisgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Οχι δεν με καταλαβες. Υποβαθμισμενο σε καμια περιπτωση, το αντιθετο μαλιστα. Εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι το μεταπτυχιακο σαν χαρτι δεν θα σε βοηθησει ιδιαιτερα στην ευρεση εργασιας, στην χωρα μας τουλαχιστον. Μιλαω καθαρα για επαγγελματικη αποκατασταση...
kostantisgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τεχνολογια συστηματων υπολογιστων και δικτυων. Το ξαναλεω παντως για να μην παρεξηγηθω χωρις να θελω να σε αποθαρρυνω, οσο γινεται τουλαχιστον. Τα πραματα πλεον ειναι το ιδιο δυσκολα ειτε εχεις απολυτηριο τει/ αει ειτε μεταπτυχιακο. Το τονιζω γιατι κανεις λογο για επαγγελματικη αποκατασταση. Οχι μονο στον συγκεκριμενο τομεα, αλλα σε ολους.
fotaras13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δλδ το θεωρείς τόσο υποβαθμισμένο ? Φίλοι μου ο ένας χημικό Αθήνα ο άλλος Πάτρα με μεταπτυχιακά από τα αντίστοιχα τμήματα έπιασαν δουλειά πριν μερικούς μήνες με σχετική ευκολία και σε αντίστοιχες ειδικότητες παρακαλώ. Ένας άλλος πάλι Πανεπιστήμιο Αιγαίου (τμήμα περιβάλλοντος) ακόμα ψάχνει δεξιά και αριστερά. Ας μην μιλήσω για ΤΕΙ... Προταση για δουλειά ως αποθηκάριος με 400 ευρώ στον Ασπρόπυργο 6 μέρες τη βδομάδα 8ωρα σε απόφοιτο τει δομικων εργων που ψαχνει εδω και 2 χρόνια η καλύτερη πρόταση... Οπότε μην το δένετε ότι όλα τα μεταπτυχιακά και σχολές οδηγούν στην ανεργία ακόμα και σήμερα...
kostantisgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τα μεταπτυχιακα δηλαδη εξασφαλισαν δουλεια στους φιλους σου, με λιγα λογια; OK! Αν επιτρεπεται, για πες μας κιολας ποσα παραπανω παιρνουν οι φιλοι σου απο τα 400 που παιρνει καποιος με πτυχιο ΤΕΙ;
fotaras13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Εσύ τι λες να τους έδωσε δουλειά η ομορφιά τους ή να τους λυπήθηκε η εταιρία και να τους προσέλαβε; Τώρα για τα υπόλοιπα μήπως θες να σου πω και πόσες φορές τη βδομάδα το κάνουνε με την κοπέλα τους ο καθένας για να (αυτο)ικανοποιηθείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα