Asseros_27 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, φέτος έδινα πανελλήνιες. Θέλω να περάσω σε ΤΕΙ πληροφορικής ή ηλεκτρονικής μου αρέσουν πολύ και τα δύο. Θέλω γνώμες για συγκεκριμένες σχολές καθώς αυτές περναω. Μηχανικών πληροφορικής ΤΕΙ Καβάλας, Μηχανικών πληροφορικής τει Αρτας,Μηχανικών πληροφορικής τει Καστοριάς, Μηχανικών πληροφορικής ΤΕΙ Λαμίας και Μηχανικών πληροφορικής ΤΕΙ Σπάρτης. Ηλεκτρονικών μηχανικών ΤΕΙ Λαμίας και Κρήτης. Θα ήθελα γνώμες για παραπανω σχολές πχ εγκαταστάσεις,καθηγητές, ποιότητα σπουδών κτλ. Ευχαριστώ πολύ, περιμένω και άτομα που έχουν τελειώσει αυτές τις σχολές ή και άτομα που φοιτούν.
mclein Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 προτιμησε καποιο απ'τα τει ηλεκτρονικης. ειναι δυσκολοτερα αλλα απ'τα δεδομενα που εχω απ'το εξωτερικο ειναι καλυτερη η εφαρμογη του πτυχιου σε εργασιακο χωρο.
Silverage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Επειδή ήμουνα για 2 χρόνια στο ΤΕΙ Αθήνας ηλεκτρονικός μέχρι που άλλαξα σχολή, τα μαθήματα είναι δύσκολα και όλα σχεδόν τα μαθήματα (35+) έχουν εργαστήρια. 1
Aggeluska Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Συγχαρητήρια. Ειχα ανοιξει ενα παρομοιο θεμα πριν κανα μηνα. Λογικα αν ψάξεις στην αναζητηση θα το βρεις. Ηταν για ΤΕΙ πληροφορικης μονο. Απο ΕΠΑΛ εισαι;
Asseros_27 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 προτιμησε καποιο απ'τα τει ηλεκτρονικης. ειναι δυσκολοτερα αλλα απ'τα δεδομενα που εχω απ'το εξωτερικο ειναι καλυτερη η εφαρμογη του πτυχιου σε εργασιακο χωρο. Φιλε μ έβαλα πρωτα τις πληροφορικής Επειδή ήμουνα για 2 χρόνια στο ΤΕΙ Αθήνας ηλεκτρονικός μέχρι που άλλαξα σχολή, τα μαθήματα είναι δύσκολα και όλα σχεδόν τα μαθήματα (35+) έχουν εργαστήρια. Για πληροφορική τι ακουσες φίλε; αυτές τις σχολές έβαλα πρωτα. Τι σχολή είσαι τώρα εσύ; Συγχαρητήρια. Ειχα ανοιξει ενα παρομοιο θεμα πριν κανα μηνα. Λογικα αν ψάξεις στην αναζητηση θα το βρεις. Ηταν για ΤΕΙ πληροφορικης μονο. Απο ΕΠΑΛ εισαι; Δεν βρήκα κάτι φίλε. Απο γενικό είμαι
Silverage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Φιλε μ έβαλα πρωτα τις πληροφορικής Για πληροφορική τι ακουσες φίλε; αυτές τις σχολές έβαλα πρωτα. Τι σχολή είσαι τώρα εσύ; Δεν βρήκα κάτι φίλε. Απο γενικό είμαι Τα ίδια περίπου, πολλά μαθηματικά και εργαστήρια. Εγώ είναι κοινωνιολογία τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα