Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει σε έναν γνωστό ένα site? (του κώλου) που απλά έχει μια σελίδα με 2-3 πληροφορίες και γράφει και underconstruction. 

Το είχαμε βάλει στο papaki στο free hosting, αλλά αυτό τον μήνα ξεπέρασε το free traffic και έχει πέσει αυτή την στιγμή, μέχρι να μπει ο καινούργιος μήνας. Επειδή δεν θέλει να χαλάσει λεφτά και ψάχνει οτι πιο φτηνό γίνεται, έχετε να προτείνετε κάποιο? Γτ με έχει πρήξει απο το πρωι.

Δημοσ.

Έχω φτιάξει σε έναν γνωστό ένα site? (του κώλου) που απλά έχει μια σελίδα με 2-3 πληροφορίες και γράφει και underconstruction. 

Το είχαμε βάλει στο papaki στο free hosting, αλλά αυτό τον μήνα ξεπέρασε το free traffic και έχει πέσει αυτή την στιγμή, μέχρι να μπει ο καινούργιος μήνας. Επειδή δεν θέλει να χαλάσει λεφτά και ψάχνει οτι πιο φτηνό γίνεται, έχετε να προτείνετε κάποιο? Γτ με έχει πρήξει απο το πρωι.

Στην Ελλάδα η τιμές πάνω -κάτω είναι όλες ίδιες εγώ είχα site σε αυτήν την εταιρία  μπορείς να ψάξεις κάτι αντίστοιχο στο εξωτερικό  επίσης εφόσον έχει στατικό περιεχόμενο μπορείς να το στήσεις στο blogger πλέον μπορείς να βάλεις οποίο template θες (free) και επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και domain σου κανονικά  

• Like 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον αυτό. Για να βάλω το domain μου τι χρειαζεται να κάνω? Υπάρχει κανας οδηγός στο youtube? Είναι free?

από την στιγμή που είσαι στο papaki  επίσης ακόμη μια αξιόπιστη εταιρία που δίνει 500mb χώρο είναι 4gr.net 

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση, του ξαναέφτιαξα το site για δοκιμή απλά. Στο wix και στο weebly. Η απορία μου είναι η εξής, για να συνδέσω το domain με το weebly θέλει ένα 50άρι για 6 μήνες, για το wix θέλει 15 τον μήνα με απεριόριστο bandwith. 

Υπάρχει τρόπος να "κατεβάσω" το site όπως έχει φτιαχτεί σε αυτές τις πλατφόρμες και να το ανεβάσω σε κάποιο host που θα αγοράσουμε? Υπάρχει μήπως κάποια αντίστοιχη πλατφόρμα που να μπορείς να το κατεβάσεις το site ή έστω κάποιο πρόγραμμα έτσι εύκολο στην χρήση?

* ο τύπος σε μερικούς μήνες θα στήσει απο επαγγελματία κάποιο e-shop, ωστόσο θέλει απο τώρα έτσι κάτι να φαίνεται μια δραστηριότητα γιαυτό κοιτάμε όσο το δυνατόν πιο στην ξεφτίλα να γίνει η δουλειά/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...