kakofonixx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Ελαβα πριν λιγο το εξης email απο το ebay: You just updated your personal info Thanks for updating your personal info Whenever you update your email address or phone number, we let you know, just in case it was someone else who did it. The next time we send you email, we'll start sending it to the new address you just gave us. If you didn't make this change, you should change your password and make sure your personal info is up to date. δειχνει οτι ειναι γνησιο απο ebay και οντως οταν παω να κανω signin στο ebay δεν μπαινει λεγοντας μου οτι ειναι λαθος το password οταν προσπαθω να αλλαξω το pw το email επιβεβαιωσης απο το το ebay στελνεται σε ενα αλλο, ασχετο email και οχι στο δικο μου Anyway να μη τα πολυλογω παει το account μου.... Εχει κανεις παθει κατι αντιστοιχο? θα πρεπει να προσεξω κατι?? καλου κακου αφαιρεσα τις τις καρτες μου απο το Paypal (αν και εχω αλλο password) και φυσικα ενημερωσα το ebay οτι χακεψαν το λογαριασμο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα