Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.!θα ήθελα να ρωτήσω για το hystou fanless mini pc αν γνωρίζει κάποιος για αυτο το προϊόν και να μου πει την γνωμε του..

Το εχω βρε στο gearbest.Ειναι πολυ φτηνο για το χαρακτηριστικα του αλλα δεν γνωριζω αν ειναι αξιωπιστο..

Επεξ/σία από Dimitriskrit
Δημοσ.

Ειναι barebones, που σημαινει οτι θες RAM κ δισκο (2.5" ή m.2) επιπλεον. Ο i3-5005U ειναι στα 2.00Ghz, προφανως και θα ειναι οκ για απλη χρηση. Γενικα εκτος κ αν σε ενδιαφερει παρα πολυ η αθορυβη λειτουργια και το ποσο χωρο πιανει και η φορητοτητα καλυτερα να πας σε ενα κανονικο desktop συστημα με εναν pentium ή i3.

Δημοσ.

.

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!απλως δεν θα ηθελα με επεξεργαστη i3.σκευτομαι να παρω με τον i7. http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_358222.html

Ειναι αυτο εδω!και θα ηθελα να σε ρωτήσω ακομα κατι επειδει ειμαι λιγο λάτρεις τον games.θελω να σε ρωτήσω αν εχει τις δυνατότητες να παιξει ευκολα παιχνιδια..π.χ. pes 2016,gta iv..και τι γνωμη εχεις για την καρτα γραφικών που φοραει..Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η μονη καρτα γραφικων που εχει ειναι η ενσωματωμενη του επεξεργαστη οποτε μην περιμενεις τπτ απο gaming. Γενικα δεν απευθυνεται σε κανονικους χρηστες το συγκεκριμενο συστημα. Καλυτερα να κοιταξεις καποια mini ITX συνθεση αμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ να ειναι μικρο το συστημα. Fanless συστηματα που να την παλευουν για κατι παραπανω απο browsing θα δεις σε καμια δεκαετια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...