Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 ρε παιδιά προσπαθώ να αγοράσω ένα κινητό από το ebay και για να μην έχω πρόβλημα με CC χρησιμοποιώ μια κάρτα από την Αγγλία η οποία έχει λεφτά αρκετά για την αγορά του κινητού [κοστίζει γύρω στα 300 euro]. από το ebay για να γίνει η αγορά έγινε ένα redirect στο paypal k εγώ επειδή δεν θέλω να συνδέσω την κάρτα με το paypal μου επέλεξα Pay with my credit or debit card και μου πετάει συνεχώς αυτό το error:We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card. τι κάνω λάθος?.. δοκίμασα να αλλάξω και το Country αλλα δεν θα μπορούσα να επιλέξω ελληνική οδό φαντάζομαι
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τα CC φίλε μου δεν έχουν να κάνουν με eshop και χώρες. Ο μόνος σίγουρος τρόπος με το paypal είναι με την μέθοδο του request.
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 μα η κάρτα και ο λογαριασμός είναι από Αγγλία! αν δεν πιάνει σκέτη, τότε με πια λογική λειτουργεί η κάρτα της revolut,
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 μα η κάρτα και ο λογαριασμός είναι από Αγγλία! αν δεν πιάνει σκέτη, τότε με πια λογική λειτουργεί η κάρτα της revolut, Δηλαδή?
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δηλαδή? τι δηλαδή? είναι από αγγλική τράπεζα
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Α μάλιστα. Σε αυτή την περίπτωση δεν γνωρίζω να πω την αλήθεια. Με paypal όσοι είχαν το ίδιο πρόβλημα αν θυμάμαι καλά έβγαλαν την κάρτα, την έβαλαν και δούλεψε. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιείς το Paypal που έχεις πολύ πιο περισσότερη ασφάλεια?
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Α μάλιστα. Σε αυτή την περίπτωση δεν γνωρίζω να πω την αλήθεια. Με paypal όσοι είχαν το ίδιο πρόβλημα αν θυμάμαι καλά έβγαλαν την κάρτα, την έβαλαν και δούλεψε. Ο λόγος που δεν χρησιμοποιείς το Paypal που έχεις πολύ πιο περισσότερη ασφάλεια? όχι απλά η κάρτα δεν είναι δικια μου, είναι του κολλητού μου που ήρθε Ελλάδα για λίγο, και φεύγει αύριο. γιαυτό το βιάζομαι, αλλά δεν βλέπω λύση δυστυχώς.. να σημειωθεί ότι έχω ξανακάνει αγορά χωρίς χρήση paypal account και link καρτας, από ebay, απλά και μονο χρησιμοποιώντας την κάρτα
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν στην παραγγελία έχεις δηλώσει τα δικά σου στοιχεία με διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα, ενδέχεται εκεί να σκαλώνει η ολοκλήρωση της συναλλαγής, αφού η κάρτα είναι αγγλική και με εντελώς διαφορετικά καταχωρημένα στοιχεία. Κάποιες φορές είναι και θέμα καταστήματος/πωλητή, ανάλογα με τι συστήματα ελέγχου των πιστοποιητικών χρησιμοποιεί. Η Revolut, που ανέφερες, εκτός του ότι είναι virtual και όχι συνδεδεμένη με προσωπικό λογαριασμό IBAN, επιπλέον έχει καταχωρημένα τα δικά μας στοιχεία όταν είναι verified ή δεν έχει καθόλου στοιχεία μέχρι να γίνει verified.
Querd Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν στην παραγγελία έχεις δηλώσει τα δικά σου στοιχεία με διεύθυνση αποστολής στην Ελλάδα, ενδέχεται εκεί να σκαλώνει η ολοκλήρωση της συναλλαγής, αφού η κάρτα είναι αγγλική και με εντελώς διαφορετικά καταχωρημένα στοιχεία. Η Revolut, που ανέφερες, εκτός του ότι είναι virtual και όχι συνδεδεμένη με προσωπικό λογαριασμό IBAN, επιπλέον έχει καταχωρημένα τα δικά μας στοιχεία όταν είναι verified ή δεν έχει καθόλου στοιχεία μέχρι να γίνει verified. λες γίαυτό να μην μπορώ να αγοράσω? επειδή ίσως είναι συνδεδεμένη με το ΙΒΑΝ του και κατά συνέπεια έχει αγγλική διεύθυνση?
antikinsor Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πιθανολογώ πως ναι, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Επίσης, στο post μου (που έκανες quote) είχα προσθέσει λίγο μετά άλλη μία πρόταση που ίσως δεν την πρόσεξες. Η λογική λέει ότι κάτι από αυτά εμποδίζει την ολοκλήρωση της συναλλαγής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα