Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας για ακόμη μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας καθώς ένας φίλος μου θέλει να κάνει νέο pc κοντά στα 450 ευρώ.Σας παρακαλώ για την κάθε πρόταση build αν γίνεται να αιτιολογείτε και γιατί βάλατε το κάθε κομμάτι.

Ποσό που διαθέτουμε : 450 ευρώ

Χρήση υπολογιστή :ελαφρύ gaming(να παίζει τέλεια κυρίως το lol αλλά και άλλα παιχνίδια αν γίνεται)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε(Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Προτιμούμε e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Προτιμούμε e-shop

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το σύστημα ίσως στηθεί από τον ενδιαφερόμενο ίσως δωρεάν από το e-shop

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Με το παρακάτω σύστημα όχι απλά παίζει λολ.... το ξεφτιλίζει!

Αν θέλεις μπορείς να πας σε λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών και να αλλάξεις τον ssd με έναν κανονικό δίσκο.

Στο μέλλον βάζεις και μία ακόμα ram και έναν ssd και είσαι τρένο.

Επίσης είναι και αναβαθμίσιμο καθώς μπορείς να βάλεις άνετα αύριο μεθαύριο έναν i7 ή τη νέα σειρά επεξεργαστών της intel που όπως ανακοινώθηκε θα είναι στο ίδιο chipset. 

Υ.Γ. έχω το ίδιο σύστημα περίπου με κατώτερη κάρτα γραφικών + sata2 δίσκο (εντάξει έχω και άλλο τροφοδοτικό και άλλη ραμ στον ίδιο χρονισμό αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο) και πίστεψέ με το lol δεν είναι το μόνο που μπορεί να κάνει. :P

post-228082-0-73289200-1467037241_thumb.png

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Άν θέλεις intel κρατάς την πρώτη σύνθεση χωρίς gpu (παίζεις με τα ενσωματωμένα με ανάλυση εξαρτώμενη απο την οθόνη σου.) και επίσης χωρίς αυτό το τροφοδοτικό. Βγάζοντας την GPU σου μένουν λεφτά για καλύτερο εννοείται κουτί και ssd. 

Άν θες ντε και καλά κάρτα γραφικών θα ρωτήσεις εδώ  http://www.insomnia.gr/topic/606957-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

αφού αναφέρεις ποιο monitor έχεις και ποια χρήση θα κάνεις.

Θα σου γίνουν και άλλες προτάσεις περίμενε, πιθανότατα και με apu.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάρε μια σύνθεση χωρίς GPU, και περίμενε τις μικρές Polaris. Κρίμα είναι τώρα να παίρνεις μια 740 πχ.

Τρελό κρίμα

Δημοσ.

Παιδιά κρίμα είναι να πάρει το ξέρω... αλλά αφού την χρειάζεται για ελαφρύ gaming για αυτό του την έβαλα. Σου προτείνω αυτό που είπαν τα παιδιά... μείνε για λίγο καιρό με αυτή του επεξεργαστή και πας σε κάτι καλύτερο σε λίγο καιρό! :)

Δημοσ.

Με μια μικρη RX460 που θα ειναι παμφθηνη και πολυ οικονομικη σε καταναλωση (μικρο τροφοδοτικο) θα παιζει ακομα και πιο απαιτητικα παιχνιδια.
Eπιλογη 1

post-382068-0-46037600-1467061515_thumb.png

Επιλογη 2

post-382068-0-48336600-1467061841_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή βλέπω τον V400 της KIngston να προτείνεται πολύ, καλός είναι ή λίγο καλύτερος απο V300?

Ειναι φτηνος.

TLC ειναι με κοντρολερ της σειρας. Για εμενα ολοι οι πολυ φτηνοι TLC SSD βραζουν στο ιδιο καζανι οποτε ειτε τα χωνεις και παιρνεις εναν πιο premium στα 90+ ευρω η παιρνεις τον πιο φτηνο που θα βρεις απο τους αλλους.

Το μεγαλο κερδος για τον μεσο χρηστη ειναι απο την προσπελαση δεδομενων οχι απο τις ταχυτητες που βλεπουμε στις μετρησεις.

Για πιο ειδικες χρησεις (πχ photo/video editing) οι γρηγοροι SSD ειναι must αλλα για τον απλο χρηστη ακομα και οι φτηνοι/αργοι ειναι μια χαρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους το build που έκανα εγώ είναι το εξής:

http://www.directupload.net/file/d/4400/3vgz29pg_png.htm

Μπορεί να βάλει κάποιον ssd των 120 gb αν θέλει αντί για σκληρό.Πάντως θα του πω να περιμένει λίγο τις καινούριες κάρτες γραφικών που από ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανώτερες.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους το build που έκανα εγώ είναι το εξής:

http://www.directupload.net/file/d/4400/3vgz29pg_png.htm

Μπορεί να βάλει κάποιον ssd των 120 gb αν θέλει αντί για σκληρό.Πάντως θα του πω να περιμένει λίγο τις καινούριες κάρτες γραφικών που από ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανώτερες.

Άκου τον Σπύρο, ξέρει. ;)

Overkill μητρική, αχρείαστη GPU, όχι Corsair CX, RAM γιατί 4GB?

Δημοσ.

2x4gb δες λίγο καλύτερα και σκεφτόμουν να βάλουμε καμιά gtx 750 ti σαν και αυτήν http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=29F574F4-D957-4648-82FB-BA7C7C2B257F

Το kit με 2x 4GB κοστίζει λιγότερο απ' ότι το 1 dimm 2 φόρές. Δες το!

Και αν βάλεις μητρική με 2 slots για RAM, προτίμησε 1x 8GB.

Δεν αξίζει μια κάρτα που βγήκε το 2013, τώρα πια, ας μείνει με τα iGPU (μα το LoL το παίζει 60+ @1080p), και παίρνει μια RX460.

Τι σε χαλάει στις προτάσεις του Σπύρου?

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το kit με 2x 4GB κοστίζει λιγότερο απ' ότι το 1 dimm 2 φόρές. Δες το!

Και αν βάλεις μητρική με 2 slots για RAM, προτίμησε 1x 8GB.

Δεν αξίζει μια κάρτα που βγήκε το 2013, τώρα πια, ας μείνει με τα iGPU (μα το LoL το παίζει 60+ @1080p), και παίρνει μια RX460.

Τι σε χαλάει στις προτάσεις του Σπύρου?

Τίποτα δεν με χαλάει μόνο το τροφοδοτικό που δεν είναι και τόσο αξιόπιστο(κατά την γνώμη μου) απλά σκέφτηκα ότι αν τρέχουν σε dual channel θα είναι λίγο καλύτερα όσο για την μητρική πιο πάνω μπορεί μετά να θέλει να αναβαθμίσει να μην έχει πιο αξιόπιστη μητρική.Για τις κάρτες γραφικών του είπα και εγώ καλύτερα να περιμένει.Δεν θα τρέχει μόνο lol θα τρέχει και άλλα παιχνίδια απλά με το lol θα ασχοληθεί περισσότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...